Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

Alazare
    Participant

Moj prijatelj je otvorio forum na Forumeru o elektronskoj glazbi. Ima samo 9 membera i nis se ne dogadja. On si je zabrijo, kak je on administrator, da je uzasno mocan i da moze brisat ili modificirat tudje postove kad god to zeli. Mene to uzasno zivciralo pa sam poceo zajebavat i spamat forum. Lik me ban-o s foruma. Sad kako znam da ste vi informaticki obrazovani ljudi molio bi vasu pomoc u osveti. Znate li na koji nacin mogu ili uletit kao admin pa da njega banam s vlastitog foruma, il da napravim neku glupost s forumom da ga izzivciram malo?

8) 8) 8)

Dakky
    Participant

AFAIK, ako je zadnja verzija phpbb-a, ne vjerujem da ima neki poznati exploit.. bilo je exploita dobrih za verzije do 2.0.9 (iirc?) .. i to od dobivanja passworda za sql bazu do ulazka kao admin i sl…

Alazare
    Participant

Daj to pojasni nama (meni) laicima da i mi razumijemo.

B051LjKo
    Participant

Daj to pojasni nama (meni) laicima da i mi razumijemo.

Laičkim rječnikom rečeno “mani se ćorava posla”

diGestive
    Participant

…lazo nije to tek tako, a glede tvog prijatelja – pusti ga da zivi u oblacima jer prije ili kasnije ce pasti…

moby
    Guest

Lazo moras priznat da ta situacija jako podsjeca na onu jucer na nasem serveru 😉

Samo si ti bio nedodirljivi bog a trox neko ko je nasao nacin da te izzivcira 😉

Alazare
    Participant

Ma to sam se ja zajebavo, znao sam da je troky player/admin i da me moze kickat! Ali on misli ozbiljno da je nedodirljiv i najmocniji i brisat ce sve postove koji njemu nisu po volji.

BaXuZ
    Participant

najbolje da mu zaspamas forum sa jedno 200 postova pa nek brise, a usput mu ubacuj linkove za najgori moguci spyware koji postoji tipa coolwebsearch i ostali ruski proizvodi

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Nov 10 2005, 01:38PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

on misli ozbiljno da je nedodirljiv i najmocniji i brisat ce sve postove koji njemu nisu po volji.

Ali ON JE najmocniji na tom forumu i on je nedodirljiv za tebe i moze brisati postove sa svojeg foruma, jer je to njegov forum.

Umjesto da jednostavno ne utipkas url njegovog foruma i ustedis sebi zivce, ti se sad pokusavas na bilo koji nacin osvetiti. Uostalom okreni situaciju i razmisli da li bi ti pustio necije spamanje po svom forumu?

To sto je tvoj ego uzdrman je problem osobne prirode i najbolje bi bilo da sjednes i da porazgovaras sam sa sobom.

Dakky
    Participant

prijedlog. sjebi ga na drugi nacin.

uzmes njegovu email adresu i stavis si je u sig na svim forumima, newsima, mailovima itd… i prilicno je sigurno da ce pobrati puuuuuno spama…… 🙂

ili odi na http://www.club-tocka.com/phpBB2/ i zamoli ekipu na chit-chat da zaspamaju forum, nece biti ni prvi ni zadnji kojeg su devastirali jer 20-30-40 idiota sa 2 posta po minuti ne mozes kontrolirati…..

Alazare
    Participant

Jedino Dakky i Bax daju pametne i dobro promisljene prijedloge…

B051LjKo
    Participant

E tu se slažem s tobom , i Dakky i Bax su poznati po dobro promišljenim savjetima, pogotovo kad zapilaju za nešto ;.) 8) :p :p :p

LittleCannon
    Moderator

Ja bih se osvrnuo na “dobro promisljene” 🙂 🙂 🙂

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.