Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Evo, tu nas ne vide što baljezgamo pa možemo raspraviti…

Znam znam znam, iznova ista priča oko novih laddera i liga…. Neću stavljati bazen nego neka se sami dopišu oni koji bi je igrali. Igra se 4vs4 i ukoliko nas se skupi barem 8 zainteresiranih ja sam unutra jer:

1. Sam naivko koji iznova i iznova vjeruje da će seljudi početi pojavljivati na mečevima ukoliko se prijave za iste

2. Domaća je ekipa i spenkao bi ih, razloga za flejm po okolnim forumuima nikad dovoljno

3. Uz nas, Lude i FFC će biti bare m 3 klana koji ne cheataju i ne explojtiraju (oretjerano)

4. Nikad nisam igrao ligu pa bih probao

5. Malena je zajednica pa će galama pojedinca vjerovatno imati odjeka s ciljem mijenjanja retardiranih ideja organizatora kojih sasvim sigurno neće manjkati

6. Igrati će se Border 😉

7. Za svaki meč se može (i bogami hoće) tražiti obzerver što bi, uz demo rec, trebalo odvratiti ljude od analnosti (naravno u određenoj mjeri, analnost je vječna i ne može se pobijediti

Kako postate ja ću vas dopisati u listu s time da ukoliko dedica odustane od lige (za što bi mi bilo izrazito žao) ja budem bio Team Captain i meč organizator (što bih vrlo rado prepustio prije spomenutom)…

Wannabe HCL players :

1. Prposhni CvijeTicH

2. IchichanatZ

3. Pokvaritelj ČekiĆa

4. DaDraga

5. DizaliTčar

6. Čiča

7. Ozbiljno puškarajuĆa Podriguša

8. teŽAK Houdek

9. Mono0brva

10.Vemil PlaYboy

11.žKoržK

Groo
    Participant

2. Groo

Dakky
    Participant

3. Daxter

RimtuTiTuki
    Participant

4. moja malenkost

a kako znate kad sam u zagrebu igram sve, ali kad sam doma… jebiga

@ daki-san: nemoj se prijavljivat ako planiras bit izbirljiv oko mapa kao na twl-u, s obzirom da ce ovo igrat manje nas nego twl… npr. Trokyu se ocito neda, a on ima najvise mecheva na twl nakon bosiljka i littla

B051LjKo
    Participant

Trokiu se da igrati, samo je malčice frustriran i ja ga u potpunosti kužim…

Troky
    Keymaster

Trokiu se da igrati, samo je malčice frustriran i ja ga u potpunosti kužim…

true

B051LjKo
    Participant

hehe, samo čekam da više baci tu drkicu pa da ga prođe 🙂

Dakky
    Participant

@ daki-san: nemoj se prijavljivat ako planiras bit izbirljiv oko mapa kao na twl-u, s obzirom da ce ovo igrat manje nas nego twl… npr. Trokyu se ocito neda, a on ima najvise mecheva na twl nakon bosiljka i littla

ja nisam nikad bio izbirljiv, igrao bi sve mape, ali sam timski orijentiran i svoje mjesto velikodusno ustupam boljem igracu na nekoj mapi ako ja ne znam (ne volim) pucat tu mapu…

no kazem, ako budu dvije ekipe po 4, mene se moze ocekivati na SVAKOM matchu….

LittleCannon
    Moderator

Ja kazem PIVO, cetvrtak u 2000

Ako nitko nema obaveza moze i veceras.

Molim izjasnjenje

Groo
    Participant

moze pivo i veceras. cak mi i vise pase nego sutra.

pocinje nam filmski festival sutra u icicima.

LittleCannon
    Moderator

OK to nas je dvoje, jos netko?

B051LjKo
    Participant

jebat ga ja imam dogovor za pivo u 20.30, ja sam za sutra

RimtuTiTuki
    Participant

Ja sam isto za sutra

@dakky
    : onda super, ima nas 4, ja mogu citav 9.mjesec, a 10, 11 i 12 u prosjeku svaki drugi tjedan

BaXuZ
    Participant

meni osobno je zanimljivije igrat protiv rvatina nego protiv bjelosvjestskih nadurenka iz raznih EU i inih zajednica, em smo svi u istim pingovnima, em cemo si lakse jebat majku kad se zakacimo, ja sam za

Dakky
    Participant

Moze danas PIFO moze sutra PIFO.

Svejedno….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.