Evo, tu nas ne vide što baljezgamo pa možemo raspraviti…
Znam znam znam, iznova ista priča oko novih laddera i liga…. Neću stavljati bazen nego neka se sami dopišu oni koji bi je igrali. Igra se 4vs4 i ukoliko nas se skupi barem 8 zainteresiranih ja sam unutra jer:
1. Sam naivko koji iznova i iznova vjeruje da će seljudi početi pojavljivati na mečevima ukoliko se prijave za iste
2. Domaća je ekipa i spenkao bi ih, razloga za flejm po okolnim forumuima nikad dovoljno
3. Uz nas, Lude i FFC će biti bare m 3 klana koji ne cheataju i ne explojtiraju (oretjerano)
4. Nikad nisam igrao ligu pa bih probao
5. Malena je zajednica pa će galama pojedinca vjerovatno imati odjeka s ciljem mijenjanja retardiranih ideja organizatora kojih sasvim sigurno neće manjkati
6. Igrati će se Border 😉
7. Za svaki meč se može (i bogami hoće) tražiti obzerver što bi, uz demo rec, trebalo odvratiti ljude od analnosti (naravno u određenoj mjeri, analnost je vječna i ne može se pobijediti
Kako postate ja ću vas dopisati u listu s time da ukoliko dedica odustane od lige (za što bi mi bilo izrazito žao) ja budem bio Team Captain i meč organizator (što bih vrlo rado prepustio prije spomenutom)…
Wannabe HCL players :
1. Prposhni CvijeTicH
2. IchichanatZ
3. Pokvaritelj ČekiĆa
4. DaDraga
5. DizaliTčar
6. Čiča
7. Ozbiljno puškarajuĆa Podriguša
8. teŽAK Houdek
9. Mono0brva
10.Vemil PlaYboy
11.žKoržK