Home›Forums›[Ri051] Members Only›Stari dobri CAFFE ROOM›HE he, kako svi imaju iste probleme
-
AuthorPosts
-
January 3, 2006 at 11:08 #422
B051LjKoParticipantPrenosim vam jednu zanimljivu raspravu, bolje rečeno tužaljku sa LuDog orum koji je mora se priznati poprilično humorističan i moram priznati da su s njime malo popravili moje mišljenje o njima koje je bilo poprilično blijedo nakon zatnjeg turnira u rijeci….
Zena najgori OPFOR?
LuDi_GaBBa
Vecer je oko 22.00, djete zaspalo mir u kuci. Palim komp i dok se lagano dize XP ja uzbudjen ko mali klinac sjedim i cekam da se pojavi AA logo na mojem desktopu. I napokon evo ga, neprimjetno bacam pogled na kauc, tam sjedi ona i gleda neki ljubic na telki Wink . Mislim si toooo sat i pol pucacine u miru. Klikam dva puta na logo i odjevam headset na usi. Najomiljeniji server ima mjesta, nemre bit bolje. Pocinje prva runda u glavi vec razradjena taktika. Repetiram M4 i potrcim…. u tom trenutku glas sa kauca: Gaba mi mozes skuhat caj od kamilice….
NEeeee.
Znam da svi imate istih problema. Bas se cudim sto jos niko nije otvorio ovakav topic ajmo drugovi budite hrabri i izjadajte se.
ICA_CRO
Uvod isti, osim što sam kao pravi profi posalo ženu da uspava mlađega u nadi da će i sama zaspat. 4 sata mira najmanje od 10 do 2 ujutro.
Sve po PS-u dok se odjednom ne začuju vrata, izlazi ona iz sobe samo sa parfemom na sebi, sjedne u krilo i kaže: ajmo reko si da ćemo se prasnut ako stavim maloga spavat.
I prasnemo se, ode meni sat vremena u kurac ali ajde, preživjet ćemo, još nije ni ponoć. Plahnem se (nabrzinu), oma za stolicu kad odozdo:
“Meni se ne spava, ajmo još jednom”
“Ne mogu sad vidiš da igram”
“Jebo te taj kompjuter samo u njega buljiš po cijele noći i dane”
“Aj ne seruckaj nego gledaj televiziju i pusti me da igram”
“Nema na televiziji ništa pametno”
“Stavi si video, DVD, čitaj knjigu, štogod, samo me pusti na miru”
“KONJU JEDAN BACIT ĆU TI TAJ KOMPJUTER KROZ PROZOR”
“KMEEEEEEEE” iz sobe u kojoj je do sada spavao mali
“KRAVETINO JEDNA VIDIŠ ŠTO SI NAPRAVILA SAD SE MALI PROBUDIO”
“JEBE MI SE NEKA JE SAD GA TI ODI USPAVAT”
“TATA DOĐI” iz sobe u kojoj spava stariji
“AJME POPIZDIT ĆU SAD SE I STARIJI PROBUDIO”
I tako svaki kod jednoga i uspavljuj, pričaj priču, gladi po glavi …
U procesu uspavljivanja zaspem i ja. Nabijem ih svih na rezervnu gumu nije ni čudo da zaspem kad igram po cijele noći, ne mogu drugačije kad mi ne daju mira preko dana. Još ću i otkaz dobit jer kasnim svaki dan na posao najmanje pola sata.
LuDi_Kikkec
Dakle ima nekoliko dimenzija cijelog slucaja.
Sad za žićBo ja sam sebi velim nebum ni pipnul komp. Mislim si pa nemrem igrat za Božić. Odem u videoteku i posudim 5 filmova za sebe i ženu (Rat svjetova, napad na policijsku stanicu, Rat zvjezda, Matrix i alien 3 Laughing ). Bila je oduševljena! Very Happy I tak ja 5 dana gledam filmove, kitim bor, posprema stan, pakiram poklone, papam kolačiće, obitelj i tak to. U utorak navečer sjednem ja na komp nakon 5 dana apstinencije kad veli kaj buš se opet igral? Shocked Shocked Shocked
Da sam znal da bu mi to rekla nakon 5 dana apstinencije igral bi se na sam Božić i sebe bi nakitio ko budalu.
Inače kad nije Božič, ako želim igrat u kakvom-takvom miru moram čekat da OPFOR zaspi. To nekad zna potrajat i do 23 h i onda i ja ko i ICA_CRO zaspim.
Ako uspijem ostat budan dok banda zaspi onda imam bar jedan zahtjev po partiji. Daj otvori prozor, daj zatvori prozor, daj vode, pokri malu, ne prdi u sobi, ne škripi sa stolicom, ne klikaj sa mišom.
Uvijek ali ama BAŠ UVIJEK mi ima potrebu nekaj reći dok sam živ i čekam u zasjedi. I TADA UVIJEK, ALI AMA BAŠ UVIJEK (BEZ JEBENE IZNIMKE) dođe neki podmukli gad i ubije me . jebotipas mater sad bi zdrobil kompjuter kak me to razjebe.
I tak dok ne zaspi i . Onda moram nadoknadit jebeno loš fr i igrat do 2-3 ujutro da bi bio barem na 1 fr. Onda sam ujutro strgan i nemrem doći k sebi cjeli dan. Ali ako želim igrati moram tako. Jebeno sam kronično neispavan!
Ako želiš dobro igrati moraš imati dobar komp, grafulju, miš i to, te dobru vezu. Ali presudno i najbitnije od svega je MIR i koncentracija. a ja to nemam i zato sam loš igrač. Više mi ne mora niš ni govorit samo me pogleda i voda sam.
Teamspeak
Dok svi normalni gadovi i kurve na timspik i govore ja ko mutavac samo šutim i slušam. Kad crknem negdje ko kurva ne mogu čak ni izlječit frustraciju da kažem JEBOTIKONJMATERUPIČKURETARDIRANU!!! nego moram kuckat po tipkovnici dok mi se luda i gena cerekaju
Čak nemrem ni Ravnatelju reći BUDALO, password se piše sa dva SS I W!
Onda dođe Gnjida na TS i veli: ej kikec puši kurac! Jer gad zna da nemrem niš odgovoriti.
Ali cure, još samo 365 dana a onda ći imati svoju AA špajzu.
Napravil bum si sobu za igranje u špajzi. Tam ću klikat, prdit, podrigivat jebat mater zagorsku gnjidi kojeg nema. Tam ću i spavat. Stavit ću si lokot iznutra.
ICA_CRO vol.2
Ma sve je to lijepo i krasno, ali ova igrica košta u triPM. Nakon što sam kupio stančugu da svi imaju svoju sobu i odjebu od mene po noći, te koliko-toliko dobar hardver za hrpu para, ispostavilo se da me čuju kroz vrata sobe dok jebem majku na TS-u kretenima koji su mi zatvorili vrata sa zakuhanom granatom u rukama!
I taman kad popizdim i počenm psovat sve po spisku englezima, niskozemcima, francuzima i ostaloj bagri na sočnom hrvatskom, odjednom se otvore vrata i pomoli rasčupana glava sa crvenom facom i rečenicom “Isčupat ću ti kabel za napajanje konju ne mogu spavat od tvojih sranja!”.
I što drugo preostaje prosječnom hrvatu koji krvavo zarađuje za AA doli instalirati još jedna pregradna vrata između galerije i spavaćih soba za keku ipo eura majku im jebem plastičarima staklarima i ostalim majstorima! Danas sam saznao cijenu, nabijem ih na nježnik trebao sam bit automehaničar a ne jebeni konfjuktoraš!
<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>
January 3, 2006 at 12:51 #5008
LittleCannonModeratorJanuary 3, 2006 at 14:26 #5009
diGestiveParticipant!biglaugh !biglaugh !biglaugh !biglaugh omg omg omg !biglaugh !biglaugh !biglaugh !biglaugh
….ovdje samo fali post od naseg Podlog, to bi bila prica i pol!!!
!biglaugh !biglaugh !biglaugh !biglaugh
January 3, 2006 at 15:26 #5010
BaXuZParticipantsta mislis da ja nemam takvih dozivljaja, mala sad ima 5 mjeseci, a to je doba kad zubi izbijaju
January 3, 2006 at 18:40 #5011
B051LjKoParticipantNe mislim, bez brige…. samo nedostaje tvoja autoriziurana verzija !touche !xyxwave !xyxwave !xyxwave
January 3, 2006 at 19:26 #5012
BaXuZParticipantahhh, bilo bi i tu svega za napisat, ali mi zasada zena nije glavni opfor, vise me recimo sjebe kad se moram diskonektat, obuc izvadit auto iz garaze i vozit malu dok ne zaspi.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.