HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMHmmmm, u principu nisam zadovoljan…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dakle, nakon čeprkanja po twl pravilima došao sam do vrlo zanimljivog (i po mene epohalnog) zaključka, mape koje se igraju su uglavnom bljak….

Napravimo pomniju analizu…

Na TWLu se igra ovo:

7 Minute Maps

* Bridge

* Collapsed Tunnel

* HQ Raid

* Insurgent Camp

* JRTC Farm

* MOUT McKenna (Loyalty=Defense for Side Choice)

* Pipeline

* SF Arctic

* SF CSAR

* SF Pipeline (All Players must be SF Qualified)

* SF Sandstorm (East=Defense for Side Choice)

* Swamp Raid

* Urban Assault (East=Defense for Side Choice)

* Weapons Cache

* Woodland Outpost

10 Minute Maps

* Bridge SE

* Mountain Pass

* Mountain Pass SE

* Radio Tower

* River Basin

* SF Village

* Weapons Cache SE

Kao što je vidljivo iz liste, od navedene 22 mape mi smo u stanju solidno odigrati na njih 5 (Village, Mountain pass, CSAR, Arctic i Farma) svugdje drugdje pušimo na veliko (Pipleline included). Dakle, da citiram KrLeta moramo se iz nekog čudnog razloga iznova zaljubiti u ove mape ili šta?!

Kad smo zadnji put casual pucali River Basin, Weapons Cache SE, Swamp!?!!?!? Raid ili HQ Raid) nikad, baš nikad i neće nam niti pasti na pamet…

Postaviti ću pitanje, da li postoji ladder kamo se može pucati Border, Extrakcija ili Blizzard, a ako ne postoji zašto se nebi malo dinamizirali i dogovorili pokoji scrim na mapama koje svi volimo pucati…

Hvala na razumijevanju

LittleCannon
    Moderator

!opr019kc

BaXuZ
    Participant

postoji SF ladder, to je barba BaX govorio jos zadnji put kad je bio na TS-u, pred par mjeseci, kad sam predlagao da odustanemo od AAladdera jerbo nije pravi pokazatelj (čim smo mi na njemu drugi bili)

B051LjKo
    Participant

!opr019kc

Vrlo pronicljiv odgovor, gotovo Dakkyevski…. u biti koga ja ležem, potpuno Dakkyevski…

LittleCannon
    Moderator

Da malo upregnes tu svoju pogolemu sivu masu izmedju usiju shvatio bi da je tvoj pocetni post vec gzilijun puta postan i da je ova tema prezvakana jedno tri gzilijuna puta, ali ne lakse je bubnuti pa ostati ziv. U biti ovakav odgovor sam ocekivao od svih samo ne od tebe, bas si me razocarao.

B051LjKo
    Participant

Zanimljivo kako si toliku količinu informacija uspio složiti u jednom smajliju na način da je apsolutno svima kristalno jasna tvoja misao…

Troky
    Keymaster

Miiir vučjaci…

Ja se potpuno slazem s gospodinom s “pogolemom sivom masom izmedju usiju”… SF ladder bi mi svakako bio draži od trenutnog.

Dakky
    Participant

I meni, iskreno…

Stovise, sve SF mape volim, osim zloglasnog Recona

diGestive
    Participant

razmaženci jedni, nikud bez scopea, ha_?

ja bi ipak štapić u ruke pa udri po mrskom ICu, HQraidu i ostalim basin-schmejzin mapicama di se pitamo “pa kako_?” “ma daaj”itd.itd. ma u biti treba pucat i druzit se to je sve….

LittleCannon
    Moderator

Zanimljivo kako si toliku količinu informacija uspio složiti u jednom smajliju na način da je apsolutno svima kristalno jasna tvoja misao…

Pazi sad. Ovo sto pisem nije natezanje penisica niti pokusaj svadje/vadjenja masti/provociranja niti bilo cega slicnog.

Ovo je moje iscudjavanje prema tebi (prema kojem gajim prilicno visoko misljenje btw) kako uopce mozes napisati nesto ovakvo i ocekivati smislen odgovor, a sam se vec zajebavas godinu dana u pokusajima da nas se finalno motivira u izradi majica, svaki pokusaj team buildinga ostane upravo na tome, na pokusaju. Clanarinu jurimo, usudio bih se reci da izgleda pomalo kao harac kad je pokusavam utjerati (cast iznimkama), za meceve se na ljute muke skupimo (i to samo ako je Uran u konjukciji sa Saturnom, Venera je u supku Marsa na dan odrzavanja meca),6vs6 ljestvu i njen kraj ne treba posebno naglasavati, pa cak i obicno pivo zahtjeva tjedan dana priprema i na kraju se opet ne odrzi kako treba.

I onda ti citiranjem rulova sa TWL ocekujes da se svi trgnemo, a jedino sto ce se desiti da ces ti potrgati svoje vlastite zivce (vjeruj mi, prosao sam to). Mozda moj odgovor je bio prenagao, ali oprosti mislim da je konacno vrijeme da netko probusi balon od sapunice tvojih zelja i htjenja ( <—-obrati pozornost na novokomponovani hrvatski). Jos jednom cu po neznam koij put ponoviti da nas password nije slucajno izabran i on je u biti jedina konstanta koja nas opisuje svih ovih godina.

Ahhhh, a tako sam se nadao da ce smajlic ipak proci………

Troky
    Keymaster

bjesomučno skrivanje iza našeg ne-slučajno-odabranog passworda je LAME :smt093

LittleCannon
    Moderator

A mislim da barem meni se nemoze prigovoriti da se bjesomucno skrivam iza passworda. Sam dragi bog zna da sam pokusao na sve moguce nacine motivirati ovaj klan da se pokrene u bilo kojem smjeru osim okejznal pucacine na jednoj te istoj mapi. Ali nakon tri godine pokusaja shvacam da je to nemoguce i jedina moja skrivena poruka u cijeloj ovoj prepisci je bio moj pokusaj da Bosiljka uvjerim da sam sebi postedi svoje zivce jer kraj svakog ovakvog pokusaja je predobro poznat

Troky
    Keymaster

Sizifov posao…

Anyway, armijanje mi nije nikakav posao i nigdje ne piše da moram(o) pucati na svim ‘stazama’… zašto ne bismo probali sa SF ladderom? 100% sam uvjeren da bi se više ljudi prijavljivalo za SF matcheve.

LittleCannon
    Moderator

Koliko se sjecam mi smo bili na SF4vs4, SF 6vs6 objective i SF6vs6 ladderu i to je, naravno neslavno zavrsilo.

Troky
    Keymaster

to mora da je bilo jaaaako davno jerbo ja nisam bio u tome

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.