Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Natjerao sam ih da me kickaju, čekam 5 min da se vratim.

Šta znači zabranjeno na dp osim snipera minutu? Išao sam na početak dp tamo ispod polegnutog drveta i čekao frajere da rasuhaju naš cp po nama desnoj strani. Skinuo sam jednog i onda me došao Orange otjerati sa sniperom pa sam skinuo i njega. Uglavnom upozorili su me, ja sam im rekao da nisam spamao cestu nego pazio cp. By the way krkali su nas do boli, dotrče svi na cp i skidaju ko zečeve. Onda sam im rekao da cu ja samo bacit oružje i trčati okolo, što sam i učinio i otrčao na taj desno cp, ali je taman uleti nama sniper koji malo zna pa dok su se oni bavili sa mnom ih je poskidao tamo. Uglavnom još jednom su me upozorili sa rečenicom take it or leave, ja im rekao da sigurno imaju puno prijatelja sa smajličem pa su me kiknuli. He

Valjda je prošlo 5 min idem nazad…

B051LjKo
    Participant

E da… to je pravilo, na hoba serveru nema pentranja na dp cijelu minutu… Što je retardirano, ali je tejk it or liv it…

Ja sam se već naučio…

Jednom sam se pederski popeo na dp i sakrio iza drveta te čekao pederski da istekne minuta te u 61 sekundi počeo rokat… Skinuo sam dvojicu i svejedno su pizdili… Kao ne smijem ni biti na dpu prvu minutu…

Blah…

Troky
    Keymaster

trebalo bi napraviti crnu listu servera sa takvim ‘special’ rulovima… meni je to prejadno.

jos ce netko izmisliti rule na ekstrakciji da ako se spawn-as na ruznom da moras ostati na spawn-u barem 2 minute…

!opr019fz

Gnjida
    Participant

MP je specifična mapa….jebeno neizbalansirana i čudna…tako da su ta smiješna pravila u neku ruku čak i neophodna. Da nema nikakvih zabrana i pravila…napad npr. nebi uspio niti mrdnuti sa spawna. Zato sam te i pitao kakva su pravila što se tiče te mape u Tracker lizi??

RimtuTiTuki
    Participant

Ma meni ova igra pocinje polagno ici na zhivce….

Ljudi izmisljaju svoja pravila, chiteri na svakom koraku, i kao secer na kraju mene banaju kao zadnjeg chitera na TWL-u zbog fakin netspeeda…..

@gnjida
    : na mechu je sve dopusteno… osim varanj naravno, ali svi prljavi trikovi, spam 203-ca, spam pilom, naravno sve napamet… ne da je dopusteno, nego i uobicajeno…

Gnjida
    Participant

Ma meni ova igra pocinje polagno ici na zhivce….

Ljudi izmisljaju svoja pravila, chiteri na svakom koraku, i kao secer na kraju mene banaju kao zadnjeg chitera na TWL-u zbog fakin netspeeda…..

@gnjida
    : na mechu je sve dopusteno… osim varanj naravno, ali svi prljavi trikovi, spam 203-ca, spam pilom, naravno sve napamet… ne da je dopusteno, nego i uobicajeno…

Bog te…pa onda ass nemre dobiti niti jednu rundu!!?? :smt017

LittleCannon
    Moderator

Itekako moze. Povuci cu paralelu sa jednom mislju:

Frigidne zene ne postoje, postoje samo losi ljubavnici!

B051LjKo
    Participant

MP je specifična mapa….jebeno neizbalansirana i čudna…tako da su ta smiješna pravila u neku ruku čak i neophodna. Da nema nikakvih zabrana i pravila…napad npr. nebi uspio niti mrdnuti sa spawna. Zato sam te i pitao kakva su pravila što se tiče te mape u Tracker lizi??

A čuj… čudna ili ne čudna takva je…. Slažem se da je neugodno kada se “spama” s dep-a, ali isto tako je neugodno kada je ass pun MP kurwi koje žestoko spenkaju. S dvije 203ce i jurišem po cesti sniper na DP-u vrlo brzo bada… Što je najgore, M16ica na DPu bi trebala štititi snajperistu od 203ce koja nije na cesti (dakle ne spama po cesti) već je ispod CP-a. Ali ne, to ekipa ne dozvoljava jer zamisli, ne mogu skakutati lijevo desno i ubijati pogledom (203com)…

Tada (kada ownaju) im ne smeta disbalans i ako se netko nedo bog popne na DP drvlje i kamenje po njima… Da ne spominjem da mirno trpe spenkanje dvije ili tri runde, a onda krene hooagh, def hoe down… yeah….

Groo
    Participant

Hoba je dobra samo pod pekom !stirthepot

KrLe
    Participant

Hoba je dobra samo pod pekom !stirthepot

:smt044 :smt044 :smt044 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :smt081 :smt081 :smt081 :smt081

Nego, jesi probao polpete od hobotnice?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.