Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

Ganci
    Participant

evo bas smo sad igrali Armada, FFC.Zellenny i ja Hospital kod nas na serveru,

3 HS-ovca su bila na serveru, jedan s nama a 2 u Ambushu, gostali su toliko jadno i priznali, narafno meni pozlilo i reko sam im da su jadni “beyond recognition” .

dali bi ih se moglo stavit na “Bad Name” listu na serveru?

mislim da ce i Armada svjedocit koliko su provocirali i kenjali.

B051LjKo
    Participant

LOLčić…. a ti ne znaš za ljubav koja godinama tinja između Nas i Seljačina…

Ja sam protiv stavljanja na Ban listu iz razloga što ih tada neću moći tamaniti… a nikoga mi nije slađe ubiti [pepić included :smt080 ]…

Dakky
    Participant

LOLčić…. a ti ne znaš za ljubav koja godinama tinja između Nas i Seljačina…

Ja sam protiv stavljanja na Ban listu iz razloga što ih tada neću moći tamaniti… a nikoga mi nije slađe ubiti [pepić included :smt080 ]…

slazem se…..

Gnjida
    Participant

Gledajte…ak Lude niste stavili na ban listu,onda nemojte nikoga….jer nitko nije ghostao više od nas!!!! AHAHAHAHAHAHAHA!!!!! :smt040 :smt061

Ganci
    Participant

Nakon koliko toliko prespavane noci kolege Bosi i Dakky su u pravu glede HS klana,

pa bi molio striceka Troky-a da delete-a cjeli topic.

Odjebaus
    Participant

Meni je najdraže zgostat Gnjidu a onda ga koknut dok negdje leži ko kuja i čeka da se pojavim !opr019ft

Odmah iza Gnjide volim skinut Bosiljka po mogućnosti pet puta zaredom a da on mene nijednom :smt044

A HS se zna da su seljačine ali treba ih kokat a ne banat tu se slažem. Uostalom, ghostanje je odavno sastavni dio igre i unosi radost i veselje kao recimo drpanje žene po dupetu za vrijeme seksa, stoga nikako ne sankcionirati ghostanje već ga prihvatiti i PRIMJENJIVATI :smt043

crono
    Participant

Nego luDi kako napreduju pripreme za Goricu?

ArMaDa
    Participant

PA ja nisam za baniranje nego za provociranje i to gadno (uostalom objasnio sam im sto HS za mene ..lol) gadno je sto mene ghostaju na nasem serveru ali ne banirati VRIJEDATI :_)))

Ganci
    Participant

ma sve ja to kuzim, gostanje itd. i odavno sam to prihvatio, nego me zasmetalo sto jedan HR klan ide mene Armadu ili bilo kog zgostat na tako ocitan nacin da mi je to bilo pre-jadno.

eto samo toliko.

no sad ih idem bacit u Fav listu na trackeru pa da vidim di su mamicu im njihovu 🙂

H.T.Get
    Participant

no sad ih idem bacit u Fav listu na trackeru pa da vidim di su mamicu im njihovu 🙂

That’s the Spirit!!! :smt066

B051LjKo
    Participant

Loše, nema se konfi… cijeli turnir je pod upitnikom…

Dakky
    Participant

pa dobro, valjda u najgorem slucaju mozemo vuc svoje strojeve gore….. ili neka probaju skupiti bar 16 kompova pa cemo se izmjenjivati……

ludi_kikec
    Participant

UŽAS :smt023

nije došlo pola ekipe (hvala bogu) što nije ni čudo kak smo zasrali s organizacijom

jer ustvari smo bili sretni što su svi otkazali jer se u tom slučaju ne bi ni održalo

žao mi je što niste došli vi gadovi makar i na pivu !opr019iy

bosiljko je bil u rem fazi pa mu nije baš bilo do !opr019jb

BaXuZ
    Participant

svi bili lagano razočarani nemogućnošću igranja, a bash da bi išao na pivu u ZG (VG) i nebi 🙂

crono
    Participant

UŽAS :smt023

nije došlo pola ekipe (hvala bogu) što nije ni čudo kak smo zasrali s organizacijom

jer ustvari smo bili sretni što su svi otkazali jer se u tom slučaju ne bi ni održalo

žao mi je što niste došli vi gadovi makar i na pivu !opr019iy

bosiljko je bil u rem fazi pa mu nije baš bilo do !opr019jb

Znam,znam !!! Bio sam u gostima, meni bilo super!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.