Evo da ne bih dva puta istu stvar pisao, quotati cu ti sto smo napisali Lazaru kad je dolazio u nas klan. Dakle mislim da nece biti nikakvih nejasnoca.
Ajmo stvari postaviti ovako. Prvo da ti kazem nesto o nama.
Prvenstveno mi smo svi starija ekipa oko 27-32 godina (cast inimkama). Obicno kad je netko bio zainteresiran uci u nas klan prvo bi ga pustili da igra sa nama neko vrijeme, a zatim ako ima volju nastaviti nakon sto nas upozna dobrodosao je.
Kod nas nema nikakvih vojnih spreha, cinova, izdavanja zapovjedi niti disciplinskog postupka, igramo ovu igru jer se svi dobro zabavljamo i to je jedini cilj, dobra zabava. Imamo tu i tamo meceve koje ne shvacamo previse ozbiljno i sukladno tome su nam rezultati. Ako imas volju pridruziti se u nekakav klan, bilo bi fer prema nama i prema tebi reci da nismo jedini klan u hrvatskoj, u biti ima nas toliko da na aaladder.com postoji croatian 4vs4 ljestva gdje se natjecu iskljucivo hrvatski klanovi.
Ovo ti govorim iz razloga jer smo imali nekoliko pridoslica poput tebe koji su se zadrzali svega par dana a zatim otisli u nekakav drugi klan. nije da smo mi nesto previse izgubili ili bili povrijedjeni, ali ipak ostavlja gorak ukus u ustima.
Tvoj honor kojeg si natukao u vrlo malo vremena govori samo da imas potencijala i da bi nam dobro dosao za vrijeme igranja oficijalnih meceva.
U biti da skratim pricu, postavi nas u buddy listu na aaotrackeru ( ili mozes vidjeti sa nasih stranica gdje igramo) i dodji na server gdje smo mi da malo zaigramo. Takodjer instaliraj teamspeak i prikljuci se na server troky.homeip.net:38767 (pass ti je zgubidani) da se mozemo i cuti i barem glasovno upoznati. Igraj sa nama neko vrijeme, pa odluci sam da li zelis ili ne.