Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)
  • Author

Tamara
    Guest

Ej decki …jel me se sjecate !opr019g2 ? A samo ovaj da kazem da dolazim 27.10 U rijeku pa se sjetila vas ..pa ak cete htjet na kavu (pivo) da se javite … :smt053 iiii jel tu jos uvijek onaj lavic :smt005 … ?? :smt023 cya :smt051

B051LjKo
    Participant

LOL, vidje vidje mile fride… ako se ne varam ti bi trebala imati Frida acc, a ne ovaj neki poveri annonymouse 🙂 Naravno da smo za pivo, 2 i više od toga 🙂

Anonymous
    Guest

Zaboravila sam sifru i sve !opr019g7 dob !opr019g7 jos je dobro sta znam kak se zovem :smt033 …aa ovaj …da :smt109

diGestive
    Participant

lijepo od tebe sto si se javila, prsposhny cVjetich gori za tvojim osmjehom .hehehheh …;)) jel pucas ti jos ili sta_? ili su pojedinci ostvarili vise nego dobar dojam_?

aj zzz

Anonymous
    Guest

Ne nepucam ..nisam vec dugo .. !shit :)))

Dakky
    Participant

lijepo od tebe sto si se javila, prsposhny cVjetich gori za tvojim osmjehom .hehehheh …;)) jel pucas ti jos ili sta_? ili su pojedinci ostvarili vise nego dobar dojam

Zaboravio si tko gori za njenim osmjehom :smt049 LOL

Anonymous
    Guest

a tebe cekam da se javis !opr019fx zajebavam ..ovaj da… ajd ugasite covijeka ..da ne izgori do kraja 😛 Tamaraaaa!!

Dakky
    Participant

ja ti par puta i poslao poruku al nisi znala ko je jer si pobrisala broj 😀

TAmara
    Guest

A jebem ti pristojno se potpisat ..sad bar znam ko je tajni obozavatelj 😛 ….. 😉 a i nisam pobrisala broj neg mi mob bio na servisu pa su mi oni pobrisali

Odjebaus
    Participant

Ne opet … ove virtualne ljubavi mi zadaju određene probavne teškoće. Molim prilog dvije slike iz profila i frontalno u bikiniju ili samo sa parfemom na sebi. 🙂

I ne tvoje slike Bosiljko konju perverzni, slike Tamare 🙂

Anonymous
    Guest

a LOOOL Sweet dreams :smt046

Dakky
    Participant

Imam ti ja par slika 😀

B051LjKo
    Participant

@Ica, kakav si ti stari pohotni jarac…

Fridica je plaho,mlađahno i prpošno stvorenje, s kojim bojim se, tvoj smežurani i izborani falusić nikako nije kompatibilan… !opr019gq

Anonymous
    Guest

Clap Clap Bosiljko :smt023 dakky …. Mislim da si me zamjenio s nekim :))

Dakky
    Participant

Clap Clap Bosiljko :smt023 dakky …. Mislim da si me zamjenio s nekim :))

ne bih rekao :smt051

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.