Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kako je našem pioniru bilo prvi dan u “školi” 🙂

KrLe
    Participant

Kakvom pioniru???

B051LjKo
    Participant

Pepiću je jučer bio bio prvi dan na novom poslu… a kako je bil malo usran čisto pitam da li su ga “druga djeca iz razreda” lijepo primila 🙂

LittleCannon
    Moderator

Eto krenulo je nekako. Posao se na prvi mah cini debilan nakon servisiranja kompjutera, ali za potpuni dozivljaj pricekati cu prvi mjesec da prodje. Opasku mojoj usranosti necu niti komentirati.

Gospodo kako stvari stoje, dok se malo ne uhodam biti cu neko vrijeme slabije dostupan kako za meceve, tako i za casual pucanje.

Ajd Z

Groo
    Participant

A tko ce nam pisati vijesti ? !opr019h5

BaXuZ
    Participant

frida

B051LjKo
    Participant

A tko ce nam pisati vijesti ? !opr019h5

B051LjAk ce se zrtvovati

B051LjKo
    Participant

Eto krenulo je nekako. Posao se na prvi mah cini debilan nakon servisiranja kompjutera, ali za potpuni dozivljaj pricekati cu prvi mjesec da prodje. Opasku mojoj usranosti necu niti komentirati.

Gospodo kako stvari stoje, dok se malo ne uhodam biti cu neko vrijeme slabije dostupan kako za meceve, tako i za casual pucanje.

Ajd Z

Hajde hajde Pepić, bit će sve u redu… malo promjene nikad nikome nije škodilo…. BTW. Opasku o usranosti nisam mislio u nikakvom negativnom kontekstu…. ma znaš ti to i bez da išta kažem…. Normalno je da nagla promjena nakon višegodiššnje kolotečine poćera drekec na površinu !xyxwave

Sretno sinko u novim poslovnim pothvatima !surfa

BaXuZ
    Participant

joj sto volim ove ‘s faxa na posao’ tipove. Jedva cekam da odrastes Iljko. Da vidim kolki ce tvoj drekec na povrsinu.

B051LjKo
    Participant

Ufff ja sam imao drekec situaciju prije 3 mjeseca i više sam nego upoznat s istom….

B051LjKo
    Participant

I počeo pušiuti nakon godinu i pol pauze nakon jedne druge drekec pauze prije pola godine

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.