Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Pozdrav,

Evo da se i ja javim nakon mjesec i po dana izbivanja.

Kako ovi u t-comu pokazuju neke naznake da bi mi mogli ukljuciti DSL ovaj ili sljedeci tjedan, napokon je armija ponovo u akciji(probao sam modem … nema smisla). A buduci da je bilo najzabavnije kad sam pucao sa vama, ili hehe jedva malo, gotovo neprimjetno ghost-ao kad bi zapao u protivnicki timu, htio bi vam se pridruziti.

Najdraze mape su mi extraction i pipa,

a od mapa koje bolje poznajem tu su jos

Hospital

Dockside

Insurgent Camp

Bridge obje verzije

Mountain pass isto

Wepons Cashe (WC SE nemam pojma)

JRTC farm

i csar

Od ostalih mapa vrijeme sam tratio na Mountain ambush, river basin, sandstorm, urban assault, oasis, courtyard, blizzard i water treatment, ali te mape manje više znam površno, odnosno fali mi radnog staža.

Eto, to je to “ukratko”. Nadam se da se vidimo na netu ovih dana.

Pozdrav

Zh0rZh
    Participant

Pozdrav Rimtu.

Sto se mene tice si dobrodosao u klan, nabaci Ri051 tag, samo ne znam kako ces sa 20 char limitom !scuba

Troky
    Keymaster

Hooah!

Definitivno ces morati skratiti nick. Imas 11 znakova na raspolaganju.

BaXuZ
    Participant

Ma daj neko bolje ime izmisli, npr [Ri051]_Ruzmarin ili [Ri051]_BigCannon ili [Ri051]_Neprobavljiv ili [Ri051]_Sir_zk_ementaler

Groo
    Participant

Ma daj neko bolje ime izmisli, npr [Ri051]_Ruzmarin ili [Ri051]_BigCannon ili [Ri051]_Neprobavljiv ili [Ri051]_Sir_zk_ementaler

!zivili

!pifo

!trio

!drinkers

!bravo

!banana

!tulum

!rock_on

!bravo

!salutingsmiley

!amen

RimtuTiTuki
    Participant

Ma daj neko bolje ime izmisli, npr [Ri051]_Ruzmarin ili [Ri051]_BigCannon ili C ili [Ri051]_Sir_zk_ementaler

LOL

E pa hvala na dobrodošlici, evo idem se bacit na ispunjavanje papirologije.

A onda na 0800 9000 … gnjavit dok ne dosadim !bash

diGestive
    Participant

welcome to ZGUBIDAN’s

BaXuZ
    Participant

evo kako se recimo neki originalno zovu

http://aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=176196

RimtuTiTuki
    Participant

Evo, promijenio sam nick. Sad je [Ri051]_RimtuTiTuki(nekako je stalo) i prijavio se na TWL. Treba li još štogod napraviti?

Izdijelio sve i svašta help desku t-coma, pa su, kao stavili “požurnicu”. I ono, bit ce kao krajem tjedna, ili pocetkom sljedeceg.

Alazare
    Participant

Nisam bas siguran da si spreman za pridruzivanje ovako elitnim odredu kao sto je [Ri051], pogledaj sto sam napisao CroNetu isto vrijedi i za tebe. 😉 (I dajte malo lakse s tim smajlicima…)

RimtuTiTuki
    Participant

Evo upravo uplacujem 10 000 jura na racun tima, a sto se tice ostalih detalja frag rate mi je 58 ( -/+ 10, ovisi kakav mi je dan), imam 134 honora (+/- 100, opet ovisi kakav mi je dan), dnevno igram barem 26.5 sati, a zapovijedni lanac se mora poštivati, mislim kako bi jedan klan mogao drugačije funkcionirati. A i za ostale sitnice se mozemo dogovoriti.

Alazare
    Participant

Onda imas moje odobrenje (najvaznije)i moze pocet tvoj pokusni rok u trajanju od 6 mjeseci do 2 godine. Nakon tok vremena odlucit cemo sto i kako s tobom.

moby
    Guest

Ja sam pozurnicu slao dvaput… a onda sam se derao jako na tetu regicu za telefonom, no svejedno nije puno pomoglo…. cekao sam 4 mjeseca 🙁

d3uha
    Participant

Onda imas moje odobrenje (najvaznije)i moze pocet tvoj pokusni rok u trajanju od 6 mjeseci do 2 godine. Nakon tok vremena odlucit cemo sto i kako s tobom.

lol a za vrijeme pripravnickog staza morati ces nam kuhati kavu, kopirati itd.

welcome !banana

RimtuTiTuki
    Participant

Gurat zid i ostalo… ah osjecam se ko u vojsci, to ja zovem pravim klanom … 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.