Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author

crono
    Participant

Nakon dva tjedna napucavanja na SWAK-u sa članovima [RI051] i ja bih htio ako je moguće biti ponosni član toga klana!!

Dakle?

Troky
    Keymaster

da

moby
    Guest

Prihvacen si jednoglasno! 😉

Daljnje upute na PM

LittleCannon
    Moderator

jebote sto ste brzi 🙂

LittleCannon
    Moderator

Ah da crono, ne zaboravi se prijaviti na twl. Ajd pogodi koji je password 🙂

Alazare
    Participant

Pa nisam bas siguran dal si ti za ovaj klan. Moras napisat kolki ti je fragrate (mora bit iznad 2.0), moras imati najmanje 45 honora (vrlo vazno), napisi koliko igras na dan (4 sata minimum svaki dan). Ako ispunis te uvijete moras imat preporuku bar 3 clana klana. Ako udjes u klan moras slusat naredbe starijih membera i oslovljavat ih sa gospodine, pukovnice ili sl. Mi se drzimo strogih vojnickih pravila, stoga ako ne poslusas naredbuslijedi kazna (upozorenje, ukor pa ban i izbacivanje iz klana). Kada udjes moras doniratin 10 000 eura za sever.

Nadam se da su ti ove male upute pomogle i da ces se potrudit i radit na sebi da udjes u nas prestizni klan!

Hooah Soldier! %-6 %-6 !dodge %-6 %-6

crono
    Participant

LittleGun: What is TWL?

Alazare: Evo i bez nekih ispunjenih uvjeta ipak sam ušao u [Ri051] komunu, a za donaciju se dogovorimo ,plačam umjesto eurića sa pivama

BUM HEADSHOOT

Alazare
    Participant

Ja sam se samo shalio, nemoj onaj post shvatit previse ozbiljno to je bila samo zezancija, ozbiljno.

Troky
    Keymaster

B051LjKo
    Participant

I još jedna stvar, bilo kakvi nacionalističi, rasistički ispadi i bilo kakva vrijeđanja i omalovažavanja (a da potonji to stvarno nije zaslužio, a pod tim ne mislim da te kakav noobich nije slučajno nastrijelio nekoliko puta) nisu dobrodošla u klanu. Siguran sam da ti je sve to već jasno, ali ne škodi pripomenuti još nekoliko puta. Jedina obaveza prema klanu jeste mjesečna članarina u iznosu od 30 kuna, za tebe počevši sa 12 mjesecom. Potonji iznos služi isključivo a pokrivanje troškova klana (trenutno samo server, u budućnosti nadajmo se zaštićenom Klan tagu i sličnim gadgetsima koji vesele)

diGestive
    Participant

welcumm ;))

crono
    Participant

Tko je blagajnik da mu odmah platim , ako on nemože onda tko je zamjenik blagajnika.

Znam Lazo znam!

Idem sad u skladište malo isprobat troky-eve zalmanice HEHE

I zahvaljujem svima na srdačnoj dobrodošlici!!

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Thu Dec 01 2005, 11:30AM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Ne znam kako vi ostali, ali mene ful veseli kad netko novi dodje u klan. Eto bas sam sretan.

Groo
    Participant

Dobrodošao

LittleCannon
    Moderator

btw, ja sam blagajnik i cuvar klanskog pecata 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.