HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointI ponovo MP SE… hehehe

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

ZA ne povjerovat… mene je zadnjih tjedana ufatila neka MP mania… stalno lupam po MPu, i evo u vrlo kratkom razdoblju i treci MP/MP SE match…

Igra se u utorak u 21 sat, ukoliko je ikako moguće, volio bih da se ponovno skupi postava kao i zadnji put (troki, bosi, gruji i geti) s obzirom da nam je vrlo dobro išlo…. Moram priznati, gladan sam pucanja, a i ako se ne varam, proboj na 24 mjesto (ako uspijemo) će nam biti dosad najviši rezultat u novoj eri klana…

H.T.Get
    Participant

nazocan! 🙂

Groo
    Participant

volio bih da se ponovno skupi postava kao i zadnji put (troki, bosi, gruji i geti) s obzirom da nam je vrlo dobro išlo….

Your wish is granted :smt066

B051LjKo
    Participant

Može jedan treninŽić u ponedeljak… recimo 21 sat… imam par ideja kako bi mogli kombinirati…

H.T.Get
    Participant

moze

Troky
    Keymaster

mislim da može

B051LjKo
    Participant

Molio bih topovsko meso da se pojavi na navedenom mjestu u navedeno vrijeme kako bi glumili pokretne mete…

PS. Predložio bih “topovsko meso only” trening ranije kako se ne bi obrukali pred vlastitim klanmejtovcima i pružili kakav takav otpor (u skladu s vlastitim mogućnostima), čisto da ne shvatimo trening potpuno olako :smt098

Groo
    Participant

Može jedan treninŽić u ponedeljak… recimo 21 sat… imam par ideja kako bi mogli kombinirati…

Another wish is granted :smt070

crono
    Participant

Tko ce jos samnom u topovsko meso da sameljemo prvu postavu!!!????

Dakky
    Participant

ja bi rado ali me nema doma preko tjedna prije 22h…. tek u petak slobodan pa skroz do 08.01…. !opr019g7

RimtuTiTuki
    Participant

:smt067 ratatatatatatatta….. :smt068 :smt066

Ganci
    Participant

:smt067 ratatatatatatatta….. :smt068 :smt066

Rezerva #1

iako cu samo smetat i stvarat buku na teesu :smt098

biti cu rezerva sa hrabre heroje ako im sfali jos jedan Bosko Buha 😀

B051LjKo
    Participant

Viđe ti mesa… nisu ni popunili prvu mesnu strucu a vec se guraju u rezerve… hmmm… pičkice

Ganci
    Participant

Viđe ti mesa… nisu ni popunili prvu mesnu strucu a vec se guraju u rezerve… hmmm… pičkice

sad vici “pičkice” koliko oces, sve dok se ne igra mapa koju ja slucajno znam :smt044

Groo
    Participant

Pa sa 90 honora imao si i previse vremena za upoznavanje svih mapa !opr019gq

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.