Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Evo vratio sam se s dalekog puta iz ludih krajeva. Sigurno sam vam nedostajao… LOL 🙂 🙂

Trebao sam ostati još jedan dan ali stari organizam nije izdržao. Nitko me nije upozorio da prije odlaska na Zrće treba proći teški psihofizički trening. 😉

Uglavnom, da skratim priču, sve što je potrebno za odlazak na Zrće je dosta krznatih životinja, nekoliko apaurina i obavezno mozak ostaviti u frižideru. %-6 :@ !ill !dodge

''

Ako netko ima želju, mogu postati još nekoliko slika (sa sisama, uglavnom) 8)

SLIKE SU TU

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Ako netko ima želju, mogu postati još nekoliko slika (sa sisama, uglavnom) 8)

A cemu galerija sluzi?????

Dobrodosao brate po boci, nadam se da si se dobro opustio i ispraznio ( ovo ispraznio shvati kako god hoces, ali mislim da je lako dokuciti moj tok misli)

Troky
    Keymaster

A cemu galerija sluzi?????

Dobrodosao brate po boci, nadam se da si se dobro opustio i ispraznio ( ovo ispraznio shvati kako god hoces, ali mislim da je lako dokuciti moj tok misli)

😉 8)

diGestive
    Participant

meni sve to lici da si ti bio okruzen purgerima – ne da imam ista protiv njih ali to je moj dojam…. mora da ti je bilo fino…

Troky
    Keymaster

Hm… znam da mi mozak ne funkcionira još najbolje, ali ne kužim što si htio reći…?

diGestive
    Participant

Hm… znam da mi mozak ne funkcionira još najbolje, ali ne kužim što si htio reći…?

najbolje da zanemaris moj post….

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.