HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMImamo jedan prijateljski mec

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kao sto ste vec mogli iscitati iz engleskog dijela foruma dobili smo poziv za jedan nimalo lagani scrim. Zasto ne lagani? Zato jer decki jebeno dobro pucaju, i morali smo se dobro oznojiti da im otmemo koju partiju na Blizzardu, a sto samo znaci da cemo imati vrhunsku igru i da eventualno cemo nesto i nauciti.

Dakle, trebamo se dogovoriti koliko ce nas igrati, koje mape itd.

Predlazem da ne forsiramo nikakve cedeceje, niti nikakve uslove jer iz jucer vidjenog (igrali smo na njihovom serveru) decki igraju jako otvoreno i vrlo koordinirano i vrlo dobro.

Uglavnom upisite se tko ce igrati tako da znamo za pocetak ukupan broj, a za mape cemo se dogovoriti naknadno. Predlazem samo da igramo preko vikenda kad moze i Grujo igrati, jer on je vrlo vazna karika u nasem neraskidivom lancu 😉

Da vas vidim dole naredane

Dakky
    Participant

Kolko sam skuzio oni bi htjeli igrati (samo?) Blizzard… bar je tako ovaj reko u postu svom… No ako bi se igrao i WT, courty ili …

1. Dakky

Zh0rZh
    Participant

2.ZhorZH

d3uha
    Participant

lol igrati cu ja ass blizzard, samo me nemojte prisiljavati da udjem u kucu :))

B051LjKo
    Participant

Kurva spremna na Blizzardiranje…

btw. Naglasavan da je ekipa JEBENA, dakle treba nam rada na timskom radu i to puno…

diGestive
    Participant

falit ce vam Captain…Im IN

Dakky
    Participant

dakle ako bude moguce radit zamjene, svoje cijenjeno mjesto ustupam bilo kome za mapu blizzard a po mogucnosti moze i druge otvorene mape. ali bi zato htio zaigrati neki cqb event

Troky
    Keymaster

Dakky, meni se cini da se tebi uopce ne da igrati nego samo filozofiras.

Ili se slozi s vecinom i igraj u timu ili suti i ne igraj… Samo nas postedi svojih moralnih, egzistencijalnih i inih dilema po ovom (jednostavnom) pitanju.

LittleCannon
    Moderator

“Jebo’ bi se. a da mu neudje” (<—-namjerno napisano spojeno radi autenticnijeg izgovora)

Dakky
    Participant

Dakky, meni se cini da se tebi uopce ne da igrati nego samo filozofiras.

krivo ti se cini

Ili se slozi s vecinom i igraj u timu ili suti i ne igraj… Samo nas postedi svojih moralnih, egzistencijalnih i inih dilema po ovom (jednostavnom) pitanju.

igrat cu ako bude mjesta (npr 8v8), ako ne, necu, clean and simply

Groo
    Participant

Nedjelja, i IGRAM.

Mastaj moj Gruje !alien

B051LjKo
    Participant

Jel onda dogovoreno, sutra navecer mec, dakle

1.LC

2.diGE

3.Groo

4.B051

5.ZhorZH

6.Dakky

Koliko mi se cini ima nas za 6vs6, ako su unutra Troky, Moby i BaX mozemo cak i 8vs8 (sto je unatrag par tjedana bila znanstvena fantastika) nabacit, LC dakle, jelte, ovaj…. Ajcikjuni onoga švabu i dobovori to za sutra u recimo 21 sat…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited sub lip 11 2005, 01:51 ]</span>

Troky
    Keymaster

Na mene sutra navečer možete slobodno računat po potrebi 😉

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.