Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Cijenjena nacijo:

Dobio sam feedback iz Bukya i on je slijedeći… naime poradi kompleksnosti našeg crteža nemoguće ga je izvesti !opr019h5 u cijelosti od “šmeka” pa je tisak neizbježan. Isto tako, šmek se ne može peglati na tisak tako da je izvedba moguća isključivo u sito tisak tehnici. Kako sam ja (a i mnogi od vas) veliki ljubitelj šmek krpene preslikače može se Zvijezda u sredini izvesti od šmeka što je po meni zadovoljavajuće riješenje, jedino što je zvijezda u tom slučaju srebrna/siva dakle iste boje kao i ona na “Vietnam opfor ultra Šmek !fuck2” majici, po mojem mišljenju ovo je najbolji izbor i treca boja ce dodatno obogatiti dizajn…

Cijenu cu doznati danas popodne:

Druga stvar, koliko sam upoznat, uz plavu određeni članovu klana su izrazili želju i za crvenom i po sjećanju ispaljujem:

1. Groo

2. zHorZh

3. daKKy

4. RimTu

5. Zoks

6. CroNo

Molio bih spomenute, a i sve one druge koji bi htjeli imati i crvenu “Vietnam opfor ultra Šmek !fuck2 ” majicu da potvrde u ovom topicu pa da to sve skupa bude gotovo…

Eto toliko….

PS. B051LjAk se trudi oko klana zadnjih dana i zaslužio je pifo !opr019jb

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

Groo
    Participant

Potvrdjujem rezervaciju za crvenu shmek vietnam opfor majicu.

B051LjKo
    Participant

Imam i cijene…. jeftinija varijanta gdje je naprijed tisak a iza slova od floka (flok=fini šmek materijal) (crna slova) jeste 46,97 Kn (PDV uključen)

Skuplja varijanta sa tiskom+flok šmekom naprijed i flok (crnim) slovima natrag jeste 59,17 kuna…

JA sam za 12 kuna i 20 lipica skuplju i šmekastiju kombinaciju, što Vi kažete…

Zh0rZh
    Participant

Ptvrdjujem crvenu….samo ne znam kako ce mi se to slagat s ocima ccccc 😛

Dakky
    Participant

i ja zelim crvenu. i to skuplju!

RimtuTiTuki
    Participant

Stavi i mene na popis za skuplju crvenu

btw jel ima netko racun u PBZ-u da njemu prebacim lovu za clanarinu i za majice, budući da neznam dal cu tako skoro doc u Rijeku

BaXuZ
    Participant

skuplju, crvena mi ne shmeka

B051LjKo
    Participant

Da ne bi bilo zabune, Plave su obavezne, crvena je dodatak za istinskei šmekere…

crono
    Participant

Meni isto crljena

zoks
    Participant

ja sam za crveno i skuplje !devilmad

Dakky
    Participant

a ti ni nisi vidio dizajn jedne i druge :/

B051LjKo
    Participant

Lista updejtana…. molio bih sve onu koji neće črljenu da se izjesne da ne bi bilo polije “mene nitko niša nije pitao a podrazumijeva se da bi i ja jednu”

Troky
    Keymaster

ja neću

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.