Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

Spirit of LittleCannon
    Guest

Surfala sam netom i naišla na zanimljiv razgovor između djeda i unuka. Doraz kako se nekad bolje živjelo 🙂

Djedu je 18 godisnji unuk koji stalno sjedi pred kompjuterom poceo posteno ici na zivce pa mu pride i rece:

“Kad sam bio tvojih godina, isao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popisali sank i otisli bez placanja!”

Malomu se ideja jako dopala. Vrati se za dva tjedna sav modar i pretucen, zavijene glave pa ga deda upita: “Kog si vraga radio?”

“Tja, isto kao ti, isao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popisali sank i kad smo htjeli otici bez placanja dosli su iz straznje sobe tri gorile i ubili boga u nama!”

“Pa dobro, s kim si to isao u Trst?”, upita deda…

“S Generalturistom,” odgovori mladac, “a ti?”

“S partizanima!!!”

LittleCannon
    Moderator

jos mi nisi rekao da li ti radi kartica ili ne?

B051LjKo
    Participant

Ma pusti me u kurac, odrađivanje tri posla simultano ne ostavljaju previše vremena za ništa, još kad se na to nakelji još pokoja obaveza ne stignem APSOLUTNO ništa…jednostavno UMREM…

XX-02 napucavanje po extrakciji

07.15-08.15 Buđenje, doručak i odlazak na posao

08.15-16 Primarna šljaka

16-18.30 Prijepis motora registracija i điđe miđe

18.30-18.40 dolazak doma bez hranjenja i sjedanje u auto

18.40-19.40 primarni fuš posao dostavljanja

19.40-19.57 povratak doma brinom warpa

19.57-20.00 Presvlačenje i sjedanje za komp (bez hranjenja)

20.00-21.00 meč

21.00-21.45 pomaganje frendu u testiranju daljinskog videonadzora puten ISDN-a

21.45-21.53 Spremanje novog prometala u garažu

21.53-22.04 tuš

22.04- 22.20 Prvi obrok u danu nakon doručka

22.20-23.15. završavanje članka za Novi List

i tu negdje mi se izgubila volja za ubadanjem nove kartice. Još me firma uveselila slanjem na teren u Makarsku danas, trebao bih biti natrag u petak kada ZAHTJEVAM DRUGARSKO PIFO… Dakle petak 21 sat u primjerice VIVi…

Ajd momci uživajte, odoh ja u žK-ove vode…

Dakky
    Participant

Ja sam ZA.

Petak, 21h @VIVA

diGestive
    Participant

count me in….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.