Kao što rekoh bio sam priglup. Tražio neki registration key na googlu, kliknuo neku starnicu, mozilla me upozorila da nije sigurna da sam siguran na tim strnicama, ja se pravio faca i svejedno otišao. Našao neki fajl koji glumi key generator… skinuo ja to i malo mi smrdilo pa sam nagovorio AVG da malo ponjuška, on rekao ok. Duplokliknuo na fail i on je jednostavno nestao, što je dalo naslutiti da sam upravo samovoljno stavio virus na svoj kompjuter !comp
Tmujo.
U panici sam odma pokrenuo avg da traži virusa al je to potrajalo pol sata i niš nije našao na C: pa sam odustao.
Uglavnom uskoro mi je AVG počeo redoviti izbacivati da je našao trojan Downloader.Zlob.FC ili slično u C:windows/system32/*proizvoljno ime fajla*.dll
Potražio na netu nisam našao ništa pametno skinuo neke programčiće koje su sugerirali u nekom postu CCleaner, OTMoveIT, VundoFix, ali mi nisu ništa pomogli. Kako sad stvari stoje trojan se negdje sakrio i AVG ga uspješno sriječava u djelovanju, ali svako tolko mi izbaci obavjest, što znači i dok se igram, a to mi se ne sviđa.
Uf, umorio sam se.
I, šta format, a? A tako mi se ne da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!