HomeForumsMali OglasiKupujemK: audigy

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

moby
    Guest

S obzirom da mi se stvarno nije dalo igrat armiju za 12 FPSa nakon 10.000 reinstalacija armije i nForce drivera dosle su na red i windoze.

Probam ja to nakon frash instalacije SAMO sa nForce driverima i vidi cuda…. na extrakciji kod busa di je prije bilo 9-12 FPS-a asda je 55-60 :smt017

Instaliram ja i Crative Live-24 drivere dignem armiju ovaj put sa zvukom i vidi iznenedjenja! 15-20 FPS-a !opr019hy

Dakle, mislim da je vrijeme da razmislim o nekakvom polovnom audigy-u ili necemu slicnom. Razlike u verzijama 1,2,3,4? Onu perverziju od X-Fi ne zelim cut ni pod razno, nisam audiofil :smt020

Dakle prvenstveno trazim polovnjaka, ako ne sta je preporuka od sljedeceg:

Sound CL AUDIGY SE, bulk – 198,16

Sound CL AUDIGY 4, bulk – 408,79

Sound CL AUDIGY2 ZS, 7.1, bulk – 580,55

any suggestions?

Dakky
    Participant

Mislim da bi te zadovoljio i ovaj obicni Audigy SE (sto se tice zvuka, EAX-a i slicnog), ali necu tvrditi da ce ti armija bolje raditi…

moby
    Guest

S obzirom da ste svu u “audigy + zalman” klanu, nije mi bas jasno zasto se niko [osim dakkyevog polovicnog odgovora] nije udostojio odgovorit!?

Picke svi redom :smt018

Troky
    Keymaster

Da li ti stvarno mislis da ti netko iz klana moze dati kvalitetan odgovor po ovom pitanju? !YeahRight

Dakky misli. :smt017

LC_aka_LG_zk_LC ce ti reci da uzmes X-Fi jer sve ostale nista ne valjaju. !hekla

B051Ljak ce reci da je samo stvar u duzini penisicha. :smt061

Ja cu reci da igras bez zvucne (jer samo pravi muskarci igraju armiju bez zvucne). :smt110

… itd …

Dakky
    Participant

Agree!!!

moby
    Guest

U tom slucaju stavit cu svaku na papiric, papiric u ono zuto plasticno sta nadjes [barem je nekad bilo] u kinder jajima i izvuc jednu….. nadam se da necu X-Fi :smt101

I ako mi armija onda bude stekala…… !hang

H.T.Get
    Participant

igram s sb live 5.1 digital, 100 i nesto cuna, zadovoljan 🙂

Dakky
    Participant

Uzmi u Kvarku Audigy SE, ako ti se ne ubrza stvar, vratis u Kvark i oni ti vrate pare… barem se oni drze tog zakona…

ili zamijenis za Tp-linkovu panelicu od 14dBi uz dodatak od 50-tak kn, da i tebi i njima bude cista savjest

moby
    Guest

OK, nakon sta sam posteno ispljuvao razliku u zvuku na , Live i Audigy katrici vrijeme je da se javno ispricam.

Od kako sam stavio Audigy 4 u komp kao da mi je neko izvadio vatu iz usiju i dodao jos par miljona slusnih stapica. Razlika je….. necu rec da je bolje, ali svakako je POTPUNO drugacije. Zvukovi su puno cisci i konacno mogu tocno odredit od kud dolaze.

FPS je sa 9-12 skocio na 39-35 sta mislim da je dovoljno za opravdat ulozeni kapital od 303,33kn + PDV

Odoh se jos malo divit svojoj gluposti !shit

:smt020 :smt020 :smt020 :smt020

Groo
    Participant

Pa ti i dalje tvrdi kako X-Fi ne vrijedi novaca 😉

RimtuTiTuki
    Participant

Skupio sam neke pare, pa sam i ja sam u istoj dilemi, uglavnom da skratim…

Koja je razlika izmedju 3 gore navedene kartice…

i jeli bolje investirat u 512–>1GB rama ili nesto od onoga gore

B051LjKo
    Participant

Ako imaš gigu rama, zvukulja svakako…. Ako si na 512 …nemoj ni razmišljati….

Dakky
    Participant

Ako imaš gigu rama, zvukulja svakako…. Ako si na 512 …nemoj ni razmišljati….

agree, ako si na 512 obavezno jos 512… sve je podredjeno tome… a onda zvucna…..

ili jos bolje nades polovnu audigy2 za 150-200 kn i uzmes 512 mb sve skupa ko nova x-fi 😀

B051LjKo
    Participant

? kako je točno 200+300=1000 ??

RimtuTiTuki
    Participant

? kako je točno 200+300=1000 ??

ne, nego 900 po zadnjim cjenicima :smt080 , al ja nazalost imam samo 300-max400 !opr019h5

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.