Home›Forums›[Ri051] Members Only›Stari dobri CAFFE ROOM›Kanta za napucavanje
-
AuthorPosts
-
November 18, 2005 at 08:30 #304
B051LjKoParticipantMili moji:
Naš epski niz poraza na twlu je desegao brojku 18, i uz još koji poraz gotovo je sigurno da će nam ljudi početi lijepiti etiketu navedenu u naslovu ovoga topica.
Mislim da govorim u ime svih kada kažem da je armija svima prije svega zabava, ispiranje mozga prije spavanja i jedna poveznica koja je iz sporadičnog internet poznanstva stvorila jedna divna prijateljstva. Eh ali, nije sve tako divno, svi mi volimo igrati kompetitivne mečeve i vjerujem da nitko od vas ne voli gubiti (ja prije svega, MRZIM, ALI MRZIM gubiti); trenutna istina je poprilično gorka, stalno gubimo, točnije počinjemo i PUŠITI doslovno. Kad izgubiš od boljeg, to je najmanji problem, naučiš par novih caka, vidiš kako ljudi igraju i samo unaprijeđuješ svoj skill, ali mi gubimo od gotovo svih. Dobro, one kante sa AA laddera ne računam, uz hajde, mora se priznati i nekoliko pobjeda protiv ozbiljnijih klanova na tom istom AA ladderu. Kako je TWL opet online, i kako je na njemu neusporedivo jača konkurencija mislim da osim pustih priča moramo nešto uistinu i napraviti.
Kako mi ipak nismo jebene kanturine jer smo ipak i po preko 1000 sati uložili u ovo puškaranje (a i turnir u Rijeci je stvarno pokazao što smo objektivno u stanju napraviti) individualne kvalitete nisu upitne, što pokazuje i sama igra. Čim se dio nekog meča počne oslanjati na “single” ili gazimo ili smo u egalu. Kad treba nešto organizirati, juuuuhuuu kreće veselje flashica, TKova i opće neorganizacije.
Ipak nije sve tako crno, u zadnje vrijeme smo se pojačali povratnicima ZhorZhom (koji se vraća u formu i istinsko je pojačanje) Mobiem (vrijedi navedeno) i mladim Lavićem mliječnih zubi koji je još neiskusan ali uz grijanje stolice može puno napraviti, potencijala hvala bogune nedostaje.
Kako ovaj topic postaje sve više lupanje prazne slame, prijeći ću na stvar:
1. Interna klan liga;
Bilo je već TS govorkanja o ovoj te¸mi no vrijene je da je konkretiziramo. Ideja je jednostavna, jednim danom u tjednu kojeg zacrtamo, umjesto glavinjanja po serverima igramo internu ligu. Ovisno o broju igrača (4vs.4 bilo bi idealno) složimo timove i dril dril i samo dril. Bilo bi pametno da teamovi ostaju skupa po barem mjesec dana da se dobro naviknu jedni na druge, i da potaknemo kompetitivni gameplay i “antagonizam”. Kroz ovakvu ligu možemo i najbolje utvrditi kome koja mapa najbolje leži, a i kako se potencijani novi članovi snalaze u natjecateljskoj igri (rimtu i krle primjerice). A i svi oni koji bi se igrali, ali se boje, LaZo primjerice 🙂 će steći dum dum srce lupa iskustvo.
Prijedlog dan, nedelja, svi su doma, obaveza se nema i moglo bi nas se redovito pucati.
2. Klan frendliZZZZ
Ovaj segment smo potpuno zanemarili, što i nije neka fora. S ASFom, s kojim smo “kao” pobratimski klan se nije igrao meč već preko godinu dana, točnije otkad sam ja u klanu, a vjerovatno i od ranije. Hvala kurcu, sad barem imamo kamo.Uostalom, kad je već hazard ići na veće laddere (koliko god se činilo da možemo prikupiti igrača za 6vs6, još je prerano) nema razloga zašto već slijedeći vikend nebi jedan organizirali (sve navedeno o stjecanju iskustva za nove ili potencijalno nove članove klana vrijedi i ovdje) jedan lijepi 8na8 meč. Kandidata za protivnika ima dovoljno; ASF, GNR, run.TD, VX, KGB ili netko sličan kojega redovito sisrećemo online. Frendliji mogu ići po sistemu, jedna vaša i jedna naša mapa (da ih bez uporabe guščje masti natakarimo na penisića odabirom Extrakcije ili BliZZarda kojeg jako malo klanova ima u “rukama i nogama”)
3. TWL 2vs.2
Koliko god ljudi bili protiv ovoga prijedloga prilikom poslijednjeg čitanja u saboru, ističem priliku da ponovno istaknem potrebu za istim. U okolnostima gotovo minimalnog broja igrača na mapama stječe se dojam igre u poslijednjim trenutcima rundi kada se ostaje 1na1 ili 1na2 i kada se nerijetko ljudi malo izgube, ili čak unaprijed predaju. Unaprijedit će se i igra u paru s međusobnim pokrivanjem koja nam toliko fali, uostalom; nisam ja izmislio ovu priču nego sam je čuo sa više strana od klanova koji daleko bolje od nas guraju na ladderima a kada dođu na public server redovno daju petama vjetra. uostalom, kad je već problem skupiti 8 ljudi za veliki ladder, ne bi smio biti problem skupiti različite timove za više “manjih” mečeva tjedno.
Da skratim, ne moramo usvojiti sve predloženo, uostalom možemo i sve odbaciti ali ne bez rasprave. Zato bih molio članove naše herojske dužine, ALI SVE DO JEDNOGA da izreknu svoje mišljenje; po mogućnosti duže od “slažem se”, “može”, ili jednostavnog i kratkog “ne”…
November 18, 2005 at 08:47 #4175
DakkyParticipantb051ljka za precjednika!!
November 18, 2005 at 09:20 #4176
LittleCannonModeratorBosiljka, svaka cast na trudu i lijepim namjerama, ali ja se vise ne zelim zamarati s time. Sve ideje i jos mnoge druge ( do kojih ces doci i ti u pokusajima da motiviras klan) sam imao i ja i isto tako sam pisao i molio, i ideje su bile razmatrane i o njima se pisali kilometarski tekstovi da ni na kraju pojeo vuk magare. Uzmi samo primjer klanskih majica, clanarine za server kojja jos nije uplacena do kraja za 2005 godinu………
Umiri se i probaj shvatiti zasto nas nash standardni password tako dobro opisuje.
A na kraju krajeva ovo nije tema za pisanje preko foruma nego tema za naci se na pivi i dobro razmotriti i u facu tresti jedni drugima svoja misljenja. Jer kako ja vidim, ako se ovo nastavi preko foruma, ja cu samo ostati zedan i boliti ce me prsti.
Dakle veceras u 20:30 klansko pivo u prostorijama Vive ( makar bih ja htio birc sa barem par kvadrata vise prostora) pa cemo to sve razmotriti.
November 18, 2005 at 09:35 #4177
B051LjKoParticipantOuki douki
November 18, 2005 at 09:46 #4178
mobyGuestSo pifo it is!
November 18, 2005 at 11:35 #4179
B051LjKoParticipantMali intermezzo, jel moguće pomjeriti vrijeme na 19.45, puno bi mi više odgovaralo, razloge ću objasniti kad se vidimo…
BTW. ukoliko se se probavna, mlohava, šugava pidurina odbije pojaviti i na ovoj pifi slobodno neka si promjeni samo prozvani naslov cpt. u cpt anus
November 18, 2005 at 11:47 #4180
diGestiveParticipantprobavni se vec nasepurio za danasnji dolazak….neces ti meni vise tako…;))
<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Nov 18 2005, 12:49PM ]</span>
November 18, 2005 at 15:23 #4181
Zh0rZhParticipantEvo posto je necu bit s vama na pifcu, da me makar bole prsti :).
#1 Interna klan liga .
Slazem se 15 % . Zasto ? Jedino sto mi se cini dobro u tome je trening situacija sa jednim ili 2 ziva covjeka.
Posto se svi znamo, i znamo kako ko igra, to onda ne bi bilo realno. Bolje je otic na server sa mapom koja se igra i pucat.
Tako , kad je puno ljudi na serveru dobijas dojam o gameplay-u, koliko brzo se moze stic na neku poziciju i slicno. Mislim da je to bolje od nadrkavanja neke taktike, jer kad ti skuze taktitku onda ako nemas bar jos 2 (sto mi nemamo) si popusio unatoc svom treningu.
#2 Klan frendliz
Apsolutno za. Cak mi se to cini i najboljom variantom jer je kao prvo FUN, kao drugo sigurno nema cheatera i kao trece moze posluzit za uigravanje chlanova koji recimo ne znaju dobro mapu.
#3 twl 2vs2
Apsolutno ne. To nije prava igra i ne sluzi nicemu osim treniranju kempanja i pucanja u glinene golubove, sto imas na mout treningu i prije njega.
Rezime:
Moje je misljenje da na SVAKI MEC TREBA ZVAT OBSERVERA.
Recimo jucer hospital. Momci su bili fakat dobri i nijednom nisam pomislio da su citeri. I protiv njih smo imali sanse.
A ono na basinu prije neki dan… ma daj… i da imam 10.0 FR i xy HP na basinu ne bi dobili mec jer su bili u najmanju ruku sumnjivi. Na WC-u smo si bili sami krivi jer smo spusili 2 u defu, zbog trsenja.
Vec sam citao po forumima da se masovno cheata na twl-u, i stvarno mi se cini da je to uistinu tako. Zato jednostavno treba zvat observera i to je to. Jer u biti , moras priznat cvjeticu da te u stvari to nervira, a ne da smo izgubili xy meceva. Mislsim da je od toga bilo xy/2 meceva sumljive prirode.
Znaci observer pa cemo vidjet.
p.s.
Ne bi bilo loshe da nam se vrate ponajjaci igraci Groo, Dige i .. oops pa di je PodlaGnjida ?????
November 18, 2005 at 16:18 #4182
GrooParticipantJa stižem na pivo tako da se ne ču pretjerano raspisati ovdje.
P.S. Još tjedan do dva pa se priključujem aktivnijem igranju mečeva.
November 18, 2005 at 17:38 #4183
mobyGuestJa stigao sad doma…. onda to pifo? 19:45, 20:00….. Niko nis ne potvrdjuje
November 18, 2005 at 18:01 #4184
LittleCannonModeratorNovember 18, 2005 at 18:19 #4185
DakkyParticipantupravo vidjeh thread, krecem na bus u roku jako kratko, samo da nazicam staru za clanarinu za 10 i 11 mj. (nemam para za dalje za sad 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.