HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointKlanska liga – Trening

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Pitanje za ekipu:

Tko je spreman odvojiti sat-dva nedjeljom za pucanje 4v4 ?

Postojale bi 4 ekipe sa po 4 igraca, s tim da bi u svakoj ekipi bio po jedan team leader (Bosiljka, Little, Groo, diGe)… jedini problem su ostala dvojica jer nas je 18 u klanu. No i to se da rijesiti. Za sad je bitno da nas bude barem 16.

Ostali igraci bi bili rasporedjeni po tim ekipama po dogovoru ili nasumicno.

I svake nedjelje, KLANSKA LIGA.

Prva nedjelja:

A : B (npr. u 19:00)

C : D (npr. u 21:30)

Druga nedjelja:

B : C

D : A

Treca nedjelja:

A : C

D : B

E sad. da bi liga imala nekog smisla, trebalo bi uvesti i nagrade. Stoga bi se cetvrtu nedjelju u mjesecu odigravali matchevi Prvi vs Drugi, Treci vs Cetvrti. Tko izgubi, placa pivu pobjednickom timu na sljedecoj pifi. (primjer: A prvi, D drugi na kraju lige. Ekipa D ima sansu dobiti pivu od ekipe A ako ih uspije pobijediti na zadnjem matchu). Za nase internacionalne borce cemo napraviti fond tako da i oni dobiju pive kad ih vidimo !opr019g7

Komentari? Ideje?

:smt068

Troky
    Keymaster

Ne pili.

njonjo
    Participant

ja isto mislim da bi podjela u timove i medjusobno naganjanje po mapama uvelike pridonijela nasem snalazenju na istima i sastavljanja ekipa koje ce odigravati meceve…

Vrijeme je za preustroj.. !opr019ge

ima nas, imamo server, jos samo moram clanarinu platit’ 😀

B051LjKo
    Participant

Ideja i ne zvuči toliko loše, naravno treba biti realan i ne očekivati po dva scrima dnevno (16 online istovremeno je iluzija)…. U svakom slučaju, treba je razraditi…. treninzi bi bili malo zanimljiviji, a i kompetitivni spirit rula 🙂

B051LjKo
    Participant

BTW. Kako je dakkyev prijedlog malo nerealan, što kažete na “ligu” od dvije ekipe;

Team 1: Zgubidani!

RimtuTiTuki

BaXuZ

d3uha

diGestive

H.T.Get

LittleCannon

Lamb-Lover

Troky

crono

Team 2 : Pseće dupe!

B051LjKo

Dakky

Groo

KrLe

njonjo

ZhorZh

ArMaDa

zoks

Naravno iz svakog tima igraju po četvorica, što ostavlja dovoljno mjesta “neda mi se večeras, ne stignem, obaveze, ženi se fuka” izgovorima bez da ostatak nacije pati zbog toga…

Timovi su u osnovi na parove razbrojs online lista, uz nekoliko modifikacija s ciljem balansiranja timova (EDIT, na kraju sam ih ful smiješao, ali jebi ga)… Mislim da je ovako čisto OK, uostalom, otvoreno je za raspravu ako nekome neč ne paše…

Za prvi okršaj predlažem nedelju 21 sat i Mountain Ambush…

Da vas čujem…

crono
    Participant

Mislim da bi trebali tako nesto napraviti !! i Da nam udje u naviku!!

njonjo
    Participant

za

BaXuZ
    Participant

probat cu, al necu obecat

RimtuTiTuki
    Participant

Ma alo o cemu mi pricamo, ajde da se prvo probamo dovoljno organizirat da se pojavi barem sestero nas u nedjelju, osmero bi skoro savrseno…

I kad se nadjemo odaberemo mapu, i onda se dogovorimo ko ce skime, otprilike izbalansiramo ekipe, po meni nema smisla raditi A i B team za mecheve…

sve drugo nema smisla, zato sto se iz sadasnjih iskustava vidi da je A tim Cvjetich, Pepić Troky i Groo, a B svi mi ostali, i jedinno sto bi imalo smisla, je da ova dva tima igraju tako da se gornja cetvorka uigra posto oni ionako odrade vecinu mecheva, a to je isto retardirano…

Ukratko po meni treninzi na nepoznatim mapama bi nam dobro dosli, ali 2,3,4 ili koliko god timova nema smisla…

njonjo
    Participant

zasto, mozda netko zabljesne novim sjajom

Zh0rZh
    Participant

Za.

Mogli bi dogovorit stalni termin 1 tjedno (recimo ned 20h), i lockat server za klansku ligu.

Sto se tice timova mi se cini da je dobra ideja, ali neizvediva.

Bolje je napravit timove u odnosu na poznavanje mape… tu mislim da bi cak dobra ideja bila da igraju oni koji dobro znaju mapu skupa i n00beki skupa, jer najbolje naucis mapu kad te neko spenka 🙂

Lako zashaflamo ekipu ako neko bas popizdi

RimtuTiTuki
    Participant

Bolje je napravit timove u odnosu na poznavanje mape… tu mislim da bi cak dobra ideja bila da igraju oni koji dobro znaju mapu skupa i n00beki skupa, jer najbolje naucis mapu kad te neko spenka 🙂

E pa zato kazem da je bolje organizirat timove nakon sto odaberemo mapu, a ne unaprijed i za sve mape

zasto, mozda netko zabljesne novim sjajom

Dapace,

nisi me skuzio, ja sam prvi da svi igraju mecheve, neovisno o tome tko koliko poznaje mapu, bas zbog toga mi je glupo unaprijed se podijelit u dva tima. Ja se za mecheve prijavljujem ne da gledam koja se mapa igra, nego pogledam datum,i ako mogu pucam… A pucao sam par mecheva na mapama koje sam prvi put u zivotu vidio, npr sandstorm i artic

zoks
    Participant

ja sam za

B051LjKo
    Participant

Malo ste me krivo skužili…. Imamo meč u utorak na Mountin ambushu, trening u nedelju bi bio super, “timove” sam razdijelio virtualno…. čisto da “možda” netko shvati trening mrvicu ozbiljnije… Po meni je dovoljno da na Mountain Ambushu dobro izvjezhbamo zauzimanje/probijanje B brda pa da imamo dobre šanse za pobjedu… A sad, da li će skupa igrati “A tim” konja za mečeve ili ne, manje je bitno…. bitno je da ljudi osjete mapu…uostalom, ja se poprilično dobro kužim sa tim istim konjima i mislim da je produktivnije da im zagorčam život (i suprotno) i tjeram ih da se znoje nego da s totalno nebalansiranim timovima spankamo i jurišamo… Uostalom, nema nikakvog pravila ni garancija tko će iskočiti; so KOLD tim a bez problema može biti naspenkan… nije daay smo mi neka “kvaliteta” Ri051 klana, nego jednostavno IGRAMO mečeve…. primjera radi jučer je po meni najbolje odigrao Njonjo (oba meča, čuda radio s RPK na Extrakciji) a ne pamtim kad je zadnji put odigrao meč…

Bitno je uhvatiti feeling mape, i zavoljeti je…. jer vjerovali ili ne, kad skužite cake svaka mapa je fakat dobra…. ali dobra …… DOOOBRA; samo kad se kod manje popularnih mapa naleti na ekipu koja gazi; vrlo brzo se izbiju ideje igranja na dotičnoj mapi iz glave

BTW. Jučer nas se skupilo 9!!!!, anfakinbLivbL, bio je totalni kaos, nered i bezvlađe…. ali opet super zabavno !opr019hf

Lamb-Lover
    Participant

Ja se slazem da uvedemo stalni termin. Sto se podjele tice mislim da bi bilo bolje da se dogovorimo na na TSu na dan treninga, ovisno o tome tko je prijavljen za slijedeci match (if any) i po poznavanju mape, ali s druge strane unaprijed definirani timovi bi mozda utijecali na ozbiljnost pojavljivanja na treninge.

Pa onda nedjelja 21:00, agreed?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.