Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

nigdje nikog, nema novih postova, ne vidim nikog online a na TS-u neka 4 totalno nepoznata lika. Šta je opet doba neke zasićenosti, ili je možda malo kiseli okus od armije u ustima (misli se na saznanja o cheat-evima itd)

Groo
    Participant

Bit ce da ekipa upraznjava Dakky style vikende te se sa drustvom nalazi po kojekakvim parkovima i druzi, te nema vremena za minorne stvari poput armije. !zivili

P.S. I mene je iznenadilo kada sam na poslu ujutro i nevidim niti jedan post na stranici a inace se veselim dolasku ovdje.

Dakky
    Participant

Bit ce da ekipa upraznjava Dakky style vikende te se sa drustvom nalazi po kojekakvim parkovima i druzi, te nema vremena za minorne stvari poput armije. !zivili

Bar me ti razumijes.

:smt033 !zivili

H.T.Get
    Participant

Ja moram priznati da mi je kiselo k’o najkiseliji kupus. Jos prije mjesec dana sam vidio cheatere. Jeb’ga, ne mogu si pomoci, valjda ga nanjusim ili sto vec…. Tako da stvarno, ali stvarno nemam volje igrati.

Veceras cu se pojaviti da malo treniramo, al ne znam u koliko sati jer moram sada u Zg i ne znam kad cu se vratiti.

Sto se tice ovih matcheva u hrvatskoj ligi, nemam volje niti zivaca dok god igraju superigraci kao sto je Maximus aka Zlaja. Jer igrati protiv likova sa aimbotom i ko zna cime mi uopce nije zabavno, pogotovo ako se to negdje racuna…

Daklem, vidimo se veceras

BaXuZ
    Participant

hm a zašto imamo reklamu farmaceutske kompanije na stranicama

Troky
    Keymaster

hm a zašto imamo reklamu farmaceutske kompanije na stranicama

a? di? :smt104

BaXuZ
    Participant

sta di? na vrhu ove i na dnu ove, odma pored newthread botuna, logotip od glaxo smith &kline

KrLe
    Participant

Kakav si ti to virus pobro? Gripa?

B051LjKo
    Participant

i meni se čini… pukni screenshoot….

BaXuZ
    Participant

BaXuZ
    Participant

BaXuZ
    Participant

kad kliknem na to otvara mi se reply to thread :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

Troky
    Keymaster

izgleda da FF malo stuca… ocisti si cache i no problem… slika “post reply” botuna je reply.png i vjerovatno ti je u cacheu ostala slika sa istim nazivom dok si trazio gdje ces kupiti viagru i ostalo.

BaXuZ
    Participant
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.