Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Koristim AVG, pretpostavljam da i većina vas koristi isti. Od 15.1. se valjda plaća pa me zanima što vi mislite učinit, čekat neku crackanu verziju ili se prebacit na nešto drugo? AVG mi se sviđa jer me ništa ne tlači, imao sam glupi Norton koji mi je išao na živce. Ili da ja to jednostavno deinstaliram i ne brinem o tome?

BaXuZ
    Participant

nabavi router i zaboravi, ili stavi firewall i opet si donekle siguran, sve zavisi di surfas, od besplatnih ti je Avast antivirus prvi iza AVG-a

Ganci
    Participant

da Norton nikako, barem po mom iskustvu,

a kako to da nisi probao NOD ?

po mom iskustvu on se pokazo nedodirljiv.

OT:

a koji firewall koristite?

znalci su mi preporucili router ali to ni za mene nepismenog 😀

vec duze vrijeme imam Kerio 4 ali on vec lagano gubi na kondiciji

KrLe
    Participant

Ma meni to sve ide na živce, dok sam imao stari komp koji nije vrtio armiju i nije bio previše bitan, nisam koristio ništa i nikad problema, onda sam počeo komplicirat sa S&D, Ad-aware, antivirus (norton), firewall (Zone), i zaključio da je to sve maltretiranje. Firewall sam skinuo u procesu umrežavanja i spajanja na DSL, S&D i Ad-aware koristim jednom u 6 mjeseci, a AVG sam pustio jer me ne tlači i općenito imam dojam da nema neke koristi, ali i ne smeta… Ja bi to sve najrađe poskidao!!!!

Ajkula
    Moderator

Meni su Kaspersky i Trend Micro zakon. Takodjer ne tlace previse.

Ganci
    Participant

kazes na novom kompu si poceo komplicirati sa svime gore navedenim…

ali vidis isto imam i ja, ali to je sve samo za odrzavanje komp na nekakvoj razini tzv. “cistoce” a kad mali napuni godinu dana starosti onda sljedi format c: i idemo ispocetka…

Dakky
    Participant

Meni najbolja kombinacija : Avast! antivirus i Kerio Personal Firewall, oba besplatna..

FoRreSt
    Participant

Ma najbolji je što Ganzi kaže. Format C :smt023 Inače koristi ZA (antivirus i spyware) i nemam sranja.

Ganci
    Participant

Krle evo poslao sam ti PM za NOD32

H.T.Get
    Participant

Prestao sam koristiti firewalle i antivirusne programe prije 2 godine, sad imam ukljucen windows firewall (SP1) i to je to….Nemam problema nikakvih, a i ako nesto pokupim, jebe mi se zivo. Imam image, formatiram c, napravim backup, sve skupa traje 5 minuta i friska instalacija je tu. Prije sam znao cistiti, pa kopati di se sto posakrivalo i izgubim pola dana. I na kraju pitanje da li sam sve pocistio. Nemam vise zivaca za to 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.