Koristim AVG, pretpostavljam da i većina vas koristi isti. Od 15.1. se valjda plaća pa me zanima što vi mislite učinit, čekat neku crackanu verziju ili se prebacit na nešto drugo? AVG mi se sviđa jer me ništa ne tlači, imao sam glupi Norton koji mi je išao na živce. Ili da ja to jednostavno deinstaliram i ne brinem o tome?
Ma meni to sve ide na živce, dok sam imao stari komp koji nije vrtio armiju i nije bio previše bitan, nisam koristio ništa i nikad problema, onda sam počeo komplicirat sa S&D, Ad-aware, antivirus (norton), firewall (Zone), i zaključio da je to sve maltretiranje. Firewall sam skinuo u procesu umrežavanja i spajanja na DSL, S&D i Ad-aware koristim jednom u 6 mjeseci, a AVG sam pustio jer me ne tlači i općenito imam dojam da nema neke koristi, ali i ne smeta… Ja bi to sve najrađe poskidao!!!!
kazes na novom kompu si poceo komplicirati sa svime gore navedenim…
ali vidis isto imam i ja, ali to je sve samo za odrzavanje komp na nekakvoj razini tzv. “cistoce” a kad mali napuni godinu dana starosti onda sljedi format c: i idemo ispocetka…
Prestao sam koristiti firewalle i antivirusne programe prije 2 godine, sad imam ukljucen windows firewall (SP1) i to je to….Nemam problema nikakvih, a i ako nesto pokupim, jebe mi se zivo. Imam image, formatiram c, napravim backup, sve skupa traje 5 minuta i friska instalacija je tu. Prije sam znao cistiti, pa kopati di se sto posakrivalo i izgubim pola dana. I na kraju pitanje da li sam sve pocistio. Nemam vise zivaca za to 🙂