HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportKoji k… new hardware

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #756

  KrLe
  Participant

  Dakle svako toliko (nekoliko puta u par mjeseci) kad uključim komp windowsi mi nađu novi hardver, moju grafičku karticu. Ili nađem ikone pobacane po ekranu kao da sam sa 800×600 prebacio na 1024×780. A ponekad čak upalim komp a monitor mi kaže check video cable. Mislim da je ova zadnja stvar zbilja do kabela jer ga malo tlačim zbog položaja kompa na stolu, ali mi se ponekad čini da se sistem ne digne dok je ta poruka na ekranu. Jel ovo smrdi na probleme s grafičkom ili da to jednostavno ignoriram?

  #7950

  crono
  Participant

  A da probas staviti nove drivere!

  #7951

  Dakky
  Participant

  E i mene muci na lapu jedan BFP (big f*ckin problem 😉

  Naime ponekad kad mijenjam rezoluciju, bilo to windowsi radili ili neka igra, slika na panelu od lapa se zblesira. Dodu neke crte i nis se ne vidi sta pise. Kao na starim monitorima kad bis bacio u rezu koju graficka/monitor ne podrzavaju…

  No, graficka je testirana sa Atitool-om, nema artifakta ni sa dignutim taktom graficke (default: 358/300, overclockano na 385/397) i radi ultra stablino…..

  samo mijenjanje rezolucije napravi kaos.

  i za sad sam otkrio da mi je jedini nacin za prekinut to sranje, bacit komp u stand by. i to radim tako da stisnem napamet win key, u, alt+s i onda ga vratim iz stanbya i sve je u redu…….

  Jucer sam probao pokrenuti Diabla II kojemu je nativna reza 800×600, medutim jedno 5 put za redom se tako glupirala slika i onda je tek 6. put uspjelo uc u igru bez da se slika zablesira……

  Help?

  #7952

  LittleCannon
  Moderator

  ne jebi sa overclockingom i sve ce raditi kako treba

  #7953

  Dakky
  Participant

  I BEZ overclockinga se ista stvar desava!

  #7954

  LittleCannon
  Moderator

  onda si sjebao graficku overclockingom

  #7955

  Dakky
  Participant

  to je pocelo prije nego sto sam ja poceo clockat. mozda je prosli vlasnik clockao………..

  ali ako sam ju i sjebao, ili ju je on sjebao, zasto u nativnoj rezoluciji ne pravi nikakve probleme…. odnosno ako je desktop u 1280×800, i igra u istoj, nema nikakvih problema…… stovise, cak i radi i po 5 sati u full loadu bez ijednog artefakta ili smrza ili bilo cega drugog…….

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.