Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

pred dva tjedna sam uradio format:c i digo sve iznova. prije formata sam bio na ATI Catalyst 5.6, a za format sam skinuo 5.7 i onda je počeo šouprogram. Iz nekog weird razloga, kad udjem u Armiju, komp se restarta i pojave se neki graficki hijeroglifi na ekranu, u tom trenu pomaže samo dugacko drzanje dugmića za paljenje kompa. Isprobao sam sam i omega drivere i 5.6 drivere i nema rjesenja, ponekad dodjem na server browser u igri i komp se restarta, bez da sam uopće spojio se na neki server. Instaliro sam i .NET software jer ma ATI control center trazio, ali nema pomoći. Jel to stvar za nosit u Connecto il se da rjesit i bez nosenja kompa.

Dakky
    Participant

Moj P2-350 na Asus P2B ploci ima isto problem vezan uz restart pa cu se nadovezat na temu.

Dakle prica ide ovako – ugasio ga (otisao na godisnji, vratio se za 10 dana), upalio, kaze cmos checksum error, udem u bios, vidim datum resetiran, pretpostavim prazna baterija totalno, ugasim ga, izvadim staru i stavim novu 3V bateriju (ista ko stara ali nova) upalim i sve mrtvo… nema ni beep kod post-anja… ventovi se vrte disk se cuje ali ploca ni da mrdne…….. ne kuzim sta mu je. A taj mi komp stvarno treba jer je trebao bit dedicated FTP server za wlan…. pogotovo jer ploca podrzava 48-bitno adresiranje pa samim time i ogromne diskove…

BaXuZ
    Participant

izgleda da je nakon poduzeg kopanja po kompu stvar rijesena, a problem je bio, ako stvar bude radila, u leglu prasine izmedju ventilatora i pasivnog hladnjaka od CPU-a. Naime, komp se restartao kod vecih opterecenja, pa samim tim i temperature procesora. Interesantno, Battlefield je radio bez beda.

B051LjKo
    Participant

Sto samo dokazuje superiornost Battlefielda u odnosu ma Armiju 🙂

PS. LC je skinuo toliko necistoce (prasina nije dovoljno jak naziv) sa smog tarog kulera na grafickoj da mi je skoro pa bilo neugodno 🙁

PPS. Grrrr opet je metko maznuo ŠĐŽĆČ ove i slicne znakove sa interpunkcijom GRRR GRRR GRRR

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun Aug 07 2005, 05:45PM ]</span>

Dakky
    Participant

A ima li mom problemu spasa?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.