HomeForums[Ri051] Official ForumChallenge us!Krkačina s LuDima…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Sutra u 20 sati počinje prvenstvo dobre volje… Sudjeluju Ri051, LuDi i eventualno oni Fukerski šupci… Prvenstvo se otvara sutra protiv ludih, dok narednih dana sve ovisi o dogovoru glupih sa zbunjenima… Mape budemo šarali, ali recimo da će serveri biti zaključani… da će se probati održati na 4vs4 i da će se kružno igrati CSAR, TUNNEL i BORDER…

May the biGGest assholes win….

Gnjida
    Participant

Jeste li spremni za bitku svih bitaka????

Da vidimo od čega ste napravljeni??? :smt040

Ovo je pitanje časti,prestiža i slave!

Napokon ste izazvani od strane Ludih…na vašem ljubljenom TWLu !opr019ft

Krvi ćemo vam se napiti….pičke! :smt061 :smt117

Odjebaus
    Participant

Ahahahaha Gnjida je zaključio da vam je forum malo mrtav pa sredio sa kapetanom Gabbom da se koljemo na TWL-u !opr019ft :smt043

Odjebaus
    Participant

E baš gledam, ovaj clan stats mečeva vam je fenomenalan … i ja bi to. Ima gdje za download? Što treba za input, tournament log? Ima li kakva offline verzija?

crono
    Participant

Troky ti to prodaje 23$ i vase je !!

B051LjKo
    Participant

E baš gledam, ovaj clan stats mečeva vam je fenomenalan … i ja bi to. Ima gdje za download? Što treba za input, tournament log? Ima li kakva offline verzija?

ZA razliku od priprostih LuDih seljačina, Ri051 ima nekoliko ljudi koji znaju programirati… Za upis statistike potreban je samo log od servera… ni niš’ drugo….

Ukoliko hoćete ovu uber šmek alikaciju, najprije se morate malo sagnuti… i jedno 20 minuta zviždati kao kupus… :smt077

Odjebaus
    Participant

Ukoliko hoćete ovu uber šmek alikaciju, najprije se morate malo sagnuti… i jedno 20 minuta zviždati kao kupus… :smt077

Prvo se najedem graha, zaljepit ću te za zid ko kastriranog komarca :smt043

Troky
    Keymaster

Prije spomenute akcije saginjanja molim iskoristiti OVAJ uređaj… ne za nos, naravno… :smt077

KrLe
    Participant

Picajzlo, i dlaka ti smeta 🙂

Gnjida
    Participant

Alo zlikovci….SF Blizard nas zapao na TVLu !opr019g7

A osim Badassa…..svi smo na toj mapi njubare!

Jel ima kakve šanse da se napucavamo malo,da nas podučite nekaj??

Troky
    Keymaster

auuu, sad će barba BaXuZ biti sretan :smt067

Ganci
    Participant

auuu, sad će barba BaXuZ biti sretan :smt067

sorry Troky ali mislim da je ipak ZuXaB bolji od njega na Bljizard-u :smt040

KrLe
    Participant

LOL! A i barba BoSiLjKo će se razveselit!

BaXuZ
    Participant

ma bosiljko je pušioničar na blizzardu, 7 mjesta ispod mene na all stars of blizzard tablici.

@ Ludi, stavite server na blizzard, ja obično igram kad mi djete zaspi, znači iza 21.

4na4 def je sranje za obranit ako je objektiv vani u dvorištu, inače je blizzard poznat kao big def whore mapa, ali 4na4 ako ass simultano ulazi sa više strana na objektiv, def je najebo

ArMaDa
    Participant

Hmmm Bax bilo bi ti bolje da zatvoris bolovanje i dovuces svoje dupe na posao as ovi tvoji me stalno ispituju.. pa kako mu je u italiji , pa na godisnjem itd…lol… al ajde odigraj jos taj blizard razbij slusalice i ostalu hard opremu pa si na miru..lol

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.