HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaKuda idu divlje svinje?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 82 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

PROMJENA

– izjednacavanje svih sa svima – nema vise hijerarhije, nema team capetana i team leadera, i ono najvaznije, nema OSOBE koja ce donositi samostalno odluke u ime SVIH

Totalno se NE SLAZEM s tobom.

Svako drustvo (Drzava,vojska,udruga,nogometni tim….) treba hijerarhiju,tj. vodstvo. Bez toga se nemoze funkcionirat. Inace bi nastala anarhija koju je Troky spomenuo.

Mozete vi srati kolko god hocete da mi nemamo vodju i da je demokracija. Pa i u demokraciji postoji vodja.

Ako jebeni vukovi imaju vodju copora onda bi trebali imat i mi , ljudi .

Ja sam za to da postoji osoba u klanu koja ce imat status vodje. Naravno, ne da bude diktator nego da bude osoba koja ce imat pravo veta i moci ce donosit neke odluke ukoliko se klan nemoze dogovorit.

Ja sam negdje izmedju vas dvojice.

Nacelno sam za razgovor. Ako ne ide, onda jos malo razgovarati, a ako niti tada ne ide razgovaramo sve dok ne pocnete misliti kao ja. 😀

Sala naravno, no svejedno, ako razgovaramo civilizirano o ovoj temi, gdje je dosta emocija i egotripova umjesano ( moj medju prvima i mozda najveci) onda mislim da lista problema gdje je jedino rjesenje despotski veto naglo postala jako kratka.

LittleCannon
    Moderator

Uostalom, i taj potencijalni veto ne moze biti definiran iz guzice, nego jednostavno mora imati podrsku vecine, zar ne?

Ajkula
    Moderator

Moze jedno pitanje ?

Za koji penis je Krle skinuo tag . Covjek uredovno placa clanarinu , svaki dan igra armiju , ….’???

Ne kontam fol

LittleCannon
    Moderator

Pa nije ga skinuo.

Na njemu svojstven nacin nam je pokazao svu glupost protect name taga.

Ta glupost me jos vise boli s obzirom da je bila moja ideja 🙁

Troky
    Keymaster

Pa nije ga skinuo.

Na njemu svojstven nacin nam je pokazao svu glupost protect name taga.

Ta glupost me jos vise boli s obzirom da je bila moja ideja 🙁

Slažem se. [Ri051] tag može imati svatko tko u konzolu upiše:

pb_regnamepartial [Ri051] dedamraz

RimtuTiTuki
    Participant

Sranje je i to da zadnjih godinu dana molim da se plati clanarina, pa kako onda mozes reci da te clanarina ne smeta? Clanarina je toliko mala da nepredvidjeni troskovi ne mogu biti isprika, osim ako ne postoji sansa da ces ostati gladan, sto tebi nije niti bilo u pitanju, a uostalom clanarinu nisi platio zadnjih godinu i pol a ne zadnjih par mjeseci koliko ti traju nepredvidjeni troskovi

Evo ponoviću: CLANARINA ME NE SMETA. I ISTA SE TREBA PLACATI. Pitao si za misljenje, dobio si ga.

A zato što je nisam placao maknuo sam tag. A kad platim, vratit cu tag… simple as that

Ako ce se nekakva Pravila provoditi, ona bi trebala biti ista za sve, osim ako vecina ne odluci drugacije. Cetvero ljudi na pivi ne moze donjeti odluke ako je nas 16 “jednakih”

Sto se mene tice ja se slazem sa Trokyem, i potpisujem sve sta je napisao. Jos bi dodao da ne bi bilo lose da napisemo statut i osnujemo vise tu udrugu građana.

Po meni svi smo jednaki i nakon sto utvrdimo pravila statutom, bez kvoruma se ne bi moglo donjeti odluke koje nisu definirane u statutu.

LittleCannon
    Moderator

Evo ponoviću: CLANARINA ME NE SMETA. I ISTA SE TREBA PLACATI. Pitao si za misljenje, dobio si ga.

Pa zasto bi te i smetala kad ju nisi platio godinu i pol?

Ne razumijem zasto polemiziramo oko tog dijela, kada tu nije uopce problem. Tag nije 20dkg mortadele koju kupis kad imas novaca. Tag prvenstveno oznacava da smo mi kompa i nosenjem istog dajes do znanja da ti je stalo do ljudi koji imaju isti tag.

Skidanjem i stavljanjem taga ne postujes klan niti sve nas koji ga i dalje imamo. Efekt u mojim ocima je potpuno suprotan.

Postovanje iskazujes ili placanjem jebene clanarine na vrijeme ili, koliko se god ne slagao sa njegovim razlozima, kao Troky koji kaze ja NECU placati clanarinu iz tog i tog razloga. Njegovi razlozi mogu biti nekome cudni ili najmanju ruku nelogicni (recimo meni), ali ipak znamo na cemu smo. No opet i on je skinuo tag tek tako….. jos jedna strelica u mom srcu……

Troky
    Keymaster

Po OOO modelu SVATKO si može okačit [Ri051] tag, ergo tag gubi na vrijednosti….

a s druge strane, ko da je potrebno imati tag da bi se družili i zabavljali.

Ja jednostavno tag vidim kao P&O (aka. prava i obveze).

RimtuTiTuki
    Participant

Pa zasto bi te i smetala kad ju nisi platio godinu i pol?

A jesi dijete…

Jel ti zelis cut misljenja drugih, ili zelis sebi olaksat dusu?

A polemiziramo o tome jer si ti stavio pitanje clanarine pod Tocku 1. I rekao da je treba ukinuti, na sto sam ja izjavio da mislim da ne treba.

A onda si me krenuo prcati kako ne placam clanarinu godinu i pol, sto je svima jasno.

KrLe
    Participant

Ljudi, nemojte pizdit. Niti je atmosfera u klanu inicirana lovom, niti ima generalni problem u klanu.

Jedino što je činjenica da se manje igra i to je sve. Ja dobrih 5 mjeseci nisam igrao jer sam preselio na Matulje bez kompa i bio na modemu, Bosiljko je bez poštenog neta i između mjesta prebivališta, Rimtu je na relaciji Zg-Ri, preselio sa žemkom, bez neta bez kompa, Groo i Pepich su uzgojili podmladak i očito rade dalje 🙂 nadam se da nam se nije opet nešto desilo sa Gancijem, Ajk je krenuo tuč more, Njonjo ima većih stresova od armije, između ostalog mu je riko i komp, Dakky, CroNo, Armada su našli drugi način bacanja vremena itd itd. A i postali smo relativno degenerični i lupamo samo i isključivo Extrakciju, pa je možda malo i dosadilo…

Da vam objasnim očito. Da li ste primjetili da u klanu nemamo žemsko? Žamskad ima svojsvo ne ćut se sa najboljom prijateljicom mjesec dana i onda iznenada zaključit da su se posvađali. Za razliku, muškarci imaju običaj ne vidjet se sa najboljim frendom 6 mjeseci i uredno se zapit, nastavit di su stali, bez ikakvih nedoumica. Vjerujem da većina tako doživljava klan, kao hrpu frendova, koji se neće napizdit ako ih zbog objektivnih i manje objektivnih razloga malo zanemariš. Dakle nema beda.

Specifično je to što se većini u istom trenu desilo da su paralelno sa nedruženjem malo zanemarili i članarinu, što je rezultiralo time da smo došli u minus = netko je moro iz svog đepa, što nikako nije u redu. Nakon zadnje pivo možemo uvidjeti da minusa više nema = sve po starom, no sikiriki. Molim lock.

Troky
    Keymaster

kakav crni lock… sad kad je postalo zabavno 🙂

B051LjKo
    Participant

krle mi ide na kurac… ja kljucam bibliju… i prijeti lockom… nemere… pending

B051LjKo
    Participant

Molim paznju za dvi tri riči:

Sjetih se dobrih starih dana, i kako je sve funkcioniralo, besprijekorno i glatko.

Jel su to oni dani kada si dvaput letio iz klana i vraćao se?

Eto mojih par smjernica, tako je nekada klan funkcionirao i funkcionirao je JAKO dobro.

Suma sumarum, jedino sto ovom klanu treba je:

PROMJENA

– izjednacavanje svih sa svima – nema vise hijerarhije, nema team capetana i team leadera, i ono najvaznije, nema OSOBE koja ce donositi samostalno odluke u ime SVIH

– ukidanje clanarina

Sve sto je ovom klanu (ekipi, drustvu) potrebno za

USPJEH

– besplatni TS2 server (moze i public od T-coma!)

– besplatni phpbb forum, ili besplatno hostan kod Trokya ili mene

– dobra volja i malo slobodnog vremena

ono sto ovom klanu

NE TREBA

– Zastita TAG-a [Ri051] – protiv koga zasticujemo tag – protiv ljudi koji dobiju izgon iz klana? Zasto bi uopce netko dobio izgon iz klana?!

– Placeni Honor server – na pocetku je bio fora, iako vise prazan nego pun. No kako je vrijeme odmaklo, ja se radije igram na tudjem serveru u Nizozemskoj s duplo manjim pingom nego na svom sa pingom kao prema New Yorku.

– Sve ostalo sto se MORA platiti

TREBA ZABRANITI

– kickanje i iskljucivanje ljudi iz zajednice iz bilo kojeg razloga (u to ne spada vrjedanje i sl.)

Neka mi dakky ne zamjeri što svoje mišljenje o cijelom ovom cirkusu započinjem kvoutanjem cijelog njegovog topica koji me podsjeća na Maria Arbanasa… Dakle moju suštu suprotnost… Otprilike koliko je Mario sve što ja nisam (nizak, ružan, ćelav, debeo, tupast, hrvatina –> visok, lep, kosat, vitak, pametan, manjinac) toliko se ja apsolutno ne slažem sa svime što je dakky napisao…

Ukratko, sere mi se od pablik tekom timspikova, anahričnih svim smo mi jednaki drekavaca, ukidanja team kapetana, i prakticiranja demokracije…. Sere mi se od toga… kao što se svima sere od toga, i kao što znam da se velikoj većini ovdje sere od ponavljanja toga iznova i iznova…

Problem koji se izrodio jest sljedeći… Ljenost… naravno da nikome sigurno nije problem izdvojiti 30 kuna problem za članarinu… Puno je veći problem plaćati je redovito… A za takvo što nije kriv ni gubitak posla, ni mali milijun drugih obaveza… kriv je lako ćemo i nema veze stav… koji je i proizveo parstokunske obaveze. Pepić, ti si mi se prvi smijao što sam ti mjesecima uglavnom šunuo po 50tak kuna za članarinu… ali eto… Mislim šta je trideset kuna…. toliko sam ih popušio danas… a i izjebao jučer… Odbijam uopće raspravljati da je članarina problem ovoga klana…

Sljedeća stvar o kojoj odbijam razgovarati je svi smo mi jednaki jer nismo… I točka…. tvoj glas ima težinu onoliko koliko pridoneseš… i zdravo… Prestanite više izvlačiti jedne te iste glupe ideje… Zna se tko je gazda… zna se tko je najstarija magarčina u klanu… kao što se zna tko je magarac koji je stotine sati uložio Ri051 ”infrastrukturu”… Kada je ijedan od tih magarčina ikad zlouporabio svoje pravo… Ja se ne mogu sjetiti niti jednog trenutka… Da sam ga u bilo koje trenutku bio svjestan, i jednog i drugog bih argumentirano (i s dužnim i neizmjernim poštvanjem koji ljudski i jedan i drugi uživaju u mojim očima) sterao u kurac… Uz čuj kompa, malo si prećerao, ne može to baš tako, elem, odjeb’…

Kakav mi to problem sada imamo… Njonju… kojem se nakupilo 500 kuna (jer je bio lijen) pa je ostao bez posla…. i što se dogodilo, naravno da mu je problem odjednom izumiti oveći iznos… Što je čovjek učinio… ja bih rekao prije svega iz moralnih razloga skinuo tag dok ne konsolidira redove… uostalom, godinama je daleko od svih nas, ali je tu… biti će opet… kad zapušu neka bolja vremena….

Kurac… sjebo me krle… nemam šta dalje pisati, apsolutno stojim iza svakog njegovog slova… smrad…

PS. Ja ću i dalje… makar svi odustali nastaviti plaćati članarinu dok se boje ne rastope…

B051LjKo
    Participant

BTW. Rimtu je ghej što sad nešto kvoca, a nije platio članarinu… Koga briga što si vječan student pa ne privređuješ… znađi se druže, mazni ženi iz tašne, to je bar jednostavno… :smt061

KrLe
    Participant

BTW. Rimtu je ghej što sad tu nešto kvoca a nije platio članarinu… Ako i nemaš para, budi muško pa ukradi ženi iz tašne… :smt061

:smt005

Jebote, balkan upbringing… Sva sreća što nam majke nikad nisu znale šta su same iskrcale iz novčanika…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 82 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.