HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainKuje i kreteni, sretno !!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

Tracker liga, A5- BigBang attack vs. A6- [Ri051] Croatian AA squad

Server: Condor – Frankfurt am Main – EU Server #4 (213.160.2.145:1716)

Date: Thursday, 01/02/07

Time: 21:00

Razbijte ih ! :smt071 :smt021 :smt027

E, lego sam od smijeha kad sam vidio -> B1- [HS] Hrvstaski Sokolovi :smt082 :smt082 :smt082

LittleCannon
    Moderator

E, lego sam od smijeha kad sam vidio -> B1- [HS] Hrvstaski Sokolovi :smt082 :smt082 :smt082

i ja isto, a onda sam shvatio da je to namjerno napravljeno

Gnjida
    Participant

Tracker liga, A5- BigBang attack vs. A6- [Ri051] Croatian AA squad

Server: Condor – Frankfurt am Main – EU Server #4 (213.160.2.145:1716)

Date: Thursday, 01/02/07

Time: 21:00

Razbijte ih ! :smt071 :smt021 :smt027

Ma kaj sretno???Ko ih jebe…dabogda popljugal!! :smt077

A što se “ustaških ” :smt040 sokolova tiče…kada sam vidio da su oni u tracker lizi,onda sam shvatio da je fakat bilo random izvlačnje !opr019hg

ArMaDa
    Participant

Evo gnjidice mi pljugali pa sjebali i dobili , ne ponovilo se vise..lol

Gnjida
    Participant

Evo gnjidice mi pljugali pa sjebali i dobili , ne ponovilo se vise..lol

Da??Kak je bilo?? Daj malo više detalja!

Gnjida
    Participant

Kak vam ide tracker liga?? Kaj se dešava??

LittleCannon
    Moderator

jednu dobili, a jednu izgubili, dakle na nekoj nuli smo

Odjebaus
    Participant

Kakvi su dojmovi nakon 2 odigrana kola? Valja li ta liga čemu? Vidim da su već 3 EU tima otpala i to baš 2 iz vaše grupe.

Ajkula
    Moderator

Mi smo zdojili prvu na CSAR-u. Dobili Bridge SE i sad trecu,ekipa je odustala. Trebo se igrat Pipeline.

Valjda su se usrali mog 0.15 fragrate-a na toj mapi.

:smt038 :smt038

Gnjida
    Participant

E,šupci…samo da vam kažem da su i Luda braća na prijavljena na TWL! :smt040

Ajde pičke…izazovite nas ak se usudite! :smt005

Jel vi uopće možete nas izazvati ili mi moramo vas???Dajte objasnite te sitnice…meni niš nije jasno??!!?#$%&/”#”## :smt061

B051LjKo
    Participant

hehe, dobrodošli u pjo vode… Prijavili ste se prijavili na TWL 4vs4 EU Obj ladder; e pa procedura je jednostavna.

trenutno ste 192, što u prijevodu znači da možete izazvati jadnike koji su maximalno na 96 mjestu. Kao što vidim, napali ste druge siročiće koji su 103.ći . Ako ih nabijete, vi dolazite na njihovo mjesto (ovisi da li će oni otklizati u medjuvremenu) i možete ići dalje.

Dokle god pobijeđujete imate period imuniteta, dakle možete napadati dalje. Ako pušite, odmah ste otvoreni drugima na izazov. Realnost je slijedeća, do nekog 30tog mjesta su mečevi rečativno normalni, [uz iznimke] sve iznad toga je velika vjerovatnost da će te naletiti na fantome. Mi se već duže vrijeme krećemo negdje između 25-50 mjesta i Ok nam ide. Ups and downs su uglavnom striktno povezani s količinom aktivnosti u klanu. Dakle kad se svakodnevno puca i trenira, ide nam super… kada gžabalebarimo kao u zadnjih mjesec dva, klizimo nadolje.

Teoretski, mogli bi se sudariti vrlo brzo (pod uvjetom da dobijete dva slijedeća meča) no bez obzira što me nećete poslušati, moj savjet vam je da od 100tog mjesta idete polako i skupljate iskustvo. Nije da ne znate pucati, ali vjerujte mi da je puno lakše učiti se disciplini protiv normalnih protivnika nego protiv nejmia i ekipe…

Naravno da ćete vi po svom, udru što je moguće više i tko ga jebe… ali…. hehe sjetite se mojih riječi…

Još jednom, sretno u pjo vodama i veselim se našem novom službenom srazu. Trenutno pušite u skoru s nama, stoga… fafajte…. jer tako će i ostati

Zh0rZh
    Participant

Mi smo inace posten klan, ali na twlu kad vam bosiljak upali svoje ultra pjo settings/cheats cete tek vidjet spenkanja

Ganci
    Participant

Mi smo inace posten klan, ali na twlu kad vam bosiljak upali svoje ultra pjo settings/cheats cete tek vidjet spenkanja

ne zaboravimo spomenut “P4PiGa cheat codes” by Crono himself :smt040 :smt044

crono
    Participant

ne zaboravimo spomenut “P4PiGa cheat codes” by Crono himself :smt040 :smt044

Zbog jebenog bosiljka ja sad moram pricati na dugmic, a svako malo ga zaboravim stisnuti.

Evo pozdravlja vas moja papiga svih!! :smt028

Troky
    Keymaster

ja mrZim papigu.

hvala bosiljko!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.