HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainLazni Official serveri.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kako upravo ocekujem skok na novi Honor, poceo sam pratiti nakon svakog gejmanja koliko mi jos fali do slijedeceg honora. Ono sto sam otkrio je razocaravajuce. Gotovo svaki drugi server na kojem pise da je leased official uopce nije leased officia, odnosno bodovi uopce ne idu na njima. Zalosno je sam sto AAO tracker ih treka kao officiale, pa po njemu ja sam vec prebacio preko 3000 bodova za slijedeci honor, odnosno pise da mi treba do slijedeceh honora -3000 :O

Pas mater, zeko i potocic ~:( ~:( ~:(

diGestive
    Participant

LC pa to je stara stvar, meni recimo fali “-12702” do nxt honora na traackeru al nije da su lazni serveri. Broje killse al sa bodovima dolazi do nekog ispada iz sinhronizacije. Ako se ne varam, naime, mislim da u slucaju dok si na nekom serveru i authentication “padne” traacker i dalje broji bodove dok real value se nema kamo upisati jer je “auth down”. Ali koga briga za bodove….istina da daju nekakvu tockicu na “i” ali …. jebes..glavno da se dobro puca…HOOAH

moby
    Guest

Interesantna je cinjeni ca da NIKOME nisu glavni bodovi i bitno je da se puca….

Ali kada prodje 7ma partija, pocinje extra runda za hvatanje leader pozicije u igri…..

Pa ko je sad tu lud…. 😉

LittleCannon
    Moderator

Mobyjeve prve rijeci nakon sto smo se sreli na nekom xy serveru nakon jedno 6mjeseci Mobyjevog neigranja ” Jebote koliko si ti otprasio sa Honorom, a ja sam bio dva iznad tebe kad smo zadnji put igrali”

Salu na stranu. Igrati iskljucivo radi bodova stvarno nije gust i takav nisam nikad bio. Usporedjivati mene i nas klan sa onim retardima na Hospitalu i nije bas lijepo. Medjutim ima honor i svojih lijepih strana, od kojih je jedna mozda cak i najvaznija da sa vecim honorom ipak dobivas nekakv respekt medju ostalom rajom sitnog zuba.

Dodatak, ako se dobro sjecate pomama za lider pozicijama je pocela nakon pojave SF mapa, jer koliko se sjecam sa nasih starih pajp dana uvijek je bila pomama za prvo 203, a onda se pila redovno druga selektirala, lider jednostavno nije bio primamljiv radi cackalice, a samim tim nije bilo ni bas prevelike zelje za bodovima.

B051LjKo
    Participant

Juser sam posao odgovor, a sad ga ne vidim… grrr Eto tipkam ponovo. Fora je u tome da kad odletite u zatvor tracker to broji kao odlazak sa servera i ne zabiljezi roe. Kako se za visoki honor treba potruditi (citaj tjedni pa i mjeseci igranja) nakupi se i “zatvorskog honora” koji niposto nije mali. Meni je rekord -13000 u vrijeme kad su mi za honor trebale 4000 bodova :-). Zakljucak, ne sekiraj se doci ce taj honor…

Dakky
    Participant

Another thing, ali sam uvjeren da ju svi vec znate. Trackerov brojac bodova i Army-in brojac nisu sinkronizirani. Dakle tek kad se ulogiras na http://login.americasarmy.com/ vidjet ces svoje realno stanje bodova. Primjetit ces da ti recimo po trackeru fali puno manje bodova ili si cak u minusu nego na login stranici… a to je pak zbog onog sto je B051 rekao…

Zh0rZh
    Participant

Bos bas me cudi ta tvoja recenica :

“ne sekiraj se doci ce taj honor… ”

narocito kad je spojim sa jucerasnjom sa blizzarda:

“Ma nabijem ga na kurac pa imao on 100 honora ili 10”

LittleCannon
    Moderator

Another thing, ali sam uvjeren da ju svi vec znate. Trackerov brojac bodova i Army-in brojac nisu sinkronizirani. Dakle tek kad se ulogiras na http://login.americasarmy.com/ vidjet ces svoje realno stanje bodova. Primjetit ces da ti recimo po trackeru fali puno manje bodova ili si cak u minusu nego na login stranici… a to je pak zbog onog sto je B051 rekao…

Ili ako pogledas u personal jacket pa ces opet vidjeti pravo stanje bodova. No to nije bilo u pitanju, nego je pitanje da je u browseru server oznacen kao honor server, a bodovi na njemu ne idu

Dakky
    Participant

ne znam tih problema nemam otkad ne gledam kolko mi fali do sljedeceg pointa… kad bude bude…

LittleCannon
    Moderator

ne znam tih problema nemam otkad ne gledam kolko mi fali do sljedeceg pointa… kad bude bude…

http://aaotracker.4players.de/mapstats.php?userid=22945

Lazljivac jedan, bio si upravo jedan od onih koje sam opisao u prethodnom postu i sad ti odjednom uzimas si za pravo da na taj nacin komentiras u ovom threadu i od mene pravis budalu. Dakky opet si blizu…….

B051LjKo
    Participant

Bos bas me cudi ta tvoja recenica :

“ne sekiraj se doci ce taj honor… ”

narocito kad je spojim sa jucerasnjom sa blizzarda:

“Ma nabijem ga na kurac pa imao on 100 honora ili 10”

Mislim da nisi razumio kontekst u kojem je to izreceno. To je bila izjava podizanja morala Trokyu koji je bio pomalo intimidiran 🙂 činjenicom da je tip imao 22-1 fragrate i 97 honora. a i moj ego (ich pomaleni) je iskocio u prvi plan (jer Blizzard igraaaaam, tocnije kurvam se na njemu) i odbija da netko u protivnickom teamu ima tako ubilachi fragrate… uostalom skinuo sam ga ja, pa Troky…. pa je utekao sa servera… i vratio se u Ass 🙂 Ukoliko sam nesto krivo protumacio vici, razrijesicemo 8)

Sto se tice honora i skupljanja, ne vjerujem da itko ovdje igra samo za statistiku, ali hej, kad su toliki sati i trud ulozeni u igru, zasto nekoga visoki honor/fragrate ne bi trebao veseliti? Ili zasto bi se toga trebao stidjeti :! :! :!

Zh0rZh
    Participant

Sto se tice honora i skupljanja, ne vjerujem da itko ovdje igra samo za statistiku, ali hej, kad su toliki sati i trud ulozeni u igru, zasto nekoga visoki honor/fragrate ne bi trebao veseliti? Ili zasto bi se toga trebao stidjeti :! :! :!

word.

Dakky
    Participant

http://aaotracker.4players.de/mapstats.php?userid=22945

Lazljivac jedan, bio si upravo jedan od onih koje sam opisao u prethodnom postu i sad ti odjednom uzimas si za pravo da na taj nacin komentiras u ovom threadu i od mene pravis budalu. Dakky opet si blizu…….

_bio_ sam takav prije.. naglasak na BIO

a sad vise zbilja ne gledam dal mi fali 14000 ili 5000 do levela… a uostalom pogledaj kad sam zadnji put bio na hospitalu

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jun 08 2005, 07:21PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

ufff, los primjer pogledaj kad je itko bio na bilo kojoj mapi koja nije jedna od 4 nove…

B051LjKo
    Participant

ufff, los primjer pogledaj kad je itko bio na bilo kojoj mapi koja nije jedna od 4 nove…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.