HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMLIttleCannon is dead, long live LittleGun

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kao sto je vecina primjetila, za one neredovite objava da sam promijenio nick. Razlog nije u mojoj ne dosljednosti, nego u idiotskom potezu devova da nakon 3 godine odluce smanjiti maksimalni broj slova za nick sa 20 na 19.

Za sve one koji misle da je nick ruzan ili bezveze slijedi lagano objasnjenje. Svi koji me malo bolje poznaju zanju da je moj nick bilo moje prezime prevedeno na engleski. Nazalost nakon posljednjeg dev-ovskog jedenja govana, LittleGun je jedina opcija koja ispunjava oba uvjeta i najblize je originalnoj intenciji autora.

Zahvaljujem na paznji

B051LjKo
    Participant

Littlegun je Ružan i grd; Ja ostajem pri LiL’

LittleCannon
    Moderator

Zabole’ me penisic

LittleGun je govorio. Haug

d3uha
    Participant

jedan frend se preziva Ganic i rekao je da ce te tuziti za autorska prava lol

LittleCannon
    Moderator

U ovom slucaju bi njegovo ime znacilo da je on mali iz Gane 🙂

d3uha
    Participant

rofl Gananaman

LittleCannon
    Moderator

BOSILJKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SKORO SAM UMRO OD SMJEHA, BUDALO STARA JEDNA !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed !amazed :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !ill !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart

diGestive
    Participant

…apsolutno se slazem 😉

Dakky
    Participant

LC, stavi LittleTop i rijesen problem

Groo
    Participant

Potaknut jednakim razlogom kao i naš borac LittleGun_aka_LG (ne ču ni reči na šta ovo zvuči 🙂 🙂 :p ) došlo je do promjena i u mojem imenu.

Tako eto ja sada imam hrvatsku inačicu onog aka i glasi zk.

Za sve neupučene zk znači “znan kao” (ovime ne vrijeđam vašu inteligenciju).

Salut

Dakky
    Participant

SVAKA CAST GROO, ZK_SIR je ipak buno bolje nego samo Groo!!!!

Alazare
    Participant

LittleGun je bezveze, nemoj se tak zvat. Napravi nes sa svojim starim imenom, recimo napisi ga LitlKenon (po Vuku) ili izostavi _ u clantagu, ili izbaci 0 ili R iz clantaga. %-6

BaXuZ
    Participant

[Ri051]_LG — Life’s Good!

p.s. kenone, restarto sam komp i vise se ne dizu vindoze, spojen sam modemom sa zeninog kompjutora

Dakky
    Participant

Najebo si…. rescue disk i sprzi s sve vazne podatke… pa format.

Ili odnes komp kenonu …. 🙂

B051LjKo
    Participant

Jadan LittleGun s nama debilima koji ga tlače svaki put kad nešto srkne…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.