Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ovi putem vas obavjestavam da na mene ne racunate na nikakve LAN partije,nikakve turnire i nikakva grupna piva vise sve do pojave klanskih majica.

Vise neznam tko se toga primio, ali tko god da je neka ucini to brzo jer ce biti ………

Bosiljak, diGe, moby……..neka se odgovoran javi i kaze gdje je zapelo

:smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt076 :smt084 :smt084 :smt084 :smt084 :smt084

KrLe
    Participant

I ja sam ljut. Ljut sam što se već duže vrijeme natežem sa svojih 512Mb i sad sam to poduplao i odmah duplo više ubijam. Svo to potraćeno vrijeme… Sve te neshvatljive smrti…

B051LjKo
    Participant

Nije uopće zapelo, majice su na meni…. Naručene i predane u tisak…čekao se 15ti i završetak godišnjeg…. Od tada sam 3 puta zvao buky i nisam ulovio odgovornu osobu, pobati ću dakle i sutra, točnije otići ču ranije s posla i navratiti do buky-a… (mogu i do tebe s betom 2.6.38). Kako stvar istoje tiskane su i čekaju lijepljenje imena i raspodjelu…

I molim bez galame i naZZi poteza jer ćeš iza ušiju dobiti…. Dovoljno sam potresen nedostatkom crtice…

RimtuTiTuki
    Participant

…mogu i do tebe s betom 2.6.38…

Izgleda da stvar radi i da je zbilja beta 2.7, ali isto tako izgleda da ban-aju akaunte svima koje snime da se igraju sa isto, dakle treba izvuc Tudume iz prasine….

@ KrLe: :smt076 , sad cu i ja morat napravit isto sta i ti…. opet u minus ovaj mjesec !opr019j2

B051LjKo
    Participant

MA Guza! će biti presretan ako dobije ban 🙂

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.