Sad je navodno skraćeno na 7 dana ali pljucka mi se… zaradit ću ga opet… Mrzim glupa pravila koja ograničavaju gameplay, njihovo je pravo da me banaju, a moje da spamam ako mi se pljucne :smt077 …
Što je najgore, da je riječ o spamu koji ubija igru (primjer MP na kojem tehnički nema govora o spamu, ali je pila s dp-a toliko ubitačna po ass da public igranje u assaultu nema smisla) ne bi A rekao… ali ovako, da mi brane spam jer njima padaju bombe po glavi pa ih to nervira, a istovremeno ih vrlo elegantno izbjegnu… ma mogu bi zasvirati frulicu… :smt098
Koliko je spam na floodgateu opasan dovoljno govori činjenica da niti jedan od :smt058 nas trojice kojima su bombe slučajno ispadale iz ruku s krova nije ubio nikoga… Dakle, bombe su mi ispadale samo zato što mi je netko zakurac branio da mi ispadaju… :smt106
Što je najgore, riječ je o LuDim smradusinama kojima inače nimalo ne smeta kad gaze 7 puta slabiji tima 16 rundi za redom… koji inače spamaju di i kamo stignu, i koji su općenito razularena rulja bez kontrole, pristojnosti i obzira prema ikome …
Tataratira… ponosno nosim Poliklinika ban sa sobom uokolo 😉