Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

moby?! …tik…tak…

Groo
    Participant

Kome? I koliko novaca treba dati?

Dakky
    Participant

Siljko, ponavljam, ocekujem tvoju smeck crven majicu …..

diGestive
    Participant

Posto nisu svi jednako sjajne građe, vojnickih ramena i slauph panzirkom oko trbuscica – molio bi da se izjasnite ko koju velicinu majice nosi M/L/XL/xxL ….

racunajte oko 80kn po glavi ali tocan iznos ce se ubrzo znati…

zahvaljujuci poznanstvima majice su po 40 kn !!!

provjereno i molim vas da se cim prije izjasnite za velicinu!!!

PS: dio love od servera je kod mene tako da ja mogu uzeti majice.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Dec 27 2005, 09:33AM ]</span>

B051LjKo
    Participant

Dige, meni treba majica velicine kao i tebi; pa bih naručio jednu plavu i jednu crvenu…

Dakky, čak ti ja niti ne trebam, sve sto trebas jeste otici u buki i reci ima da ti nastampaju jednu (preporucljivo je raditi barem dvije jer ispada jeftinije zbog skartanja materijala)

Ne vjerujem da su bacili Pripremu…. ja bih drage volje odradio taj posao za tebe ali previše jašem po terenu u zadnje vrijeme da bih mogao garantirati da ću obaviti posao do kraja…

BTW. nazovi Buky i traži Bojana; reci mu da ti treba zadnja majica koje je radio Nebojša sa Tehničkog fakulteta (i opiši je)… Napomena Za slova je koristena šmek siva a ne bijela šmek preslikača…

diGestive
    Participant

pa bih naručio jednu plavu i jednu crvenu…

dobit ces samo plavu …. i ne pizdi jer ce bit !horse !Guillotine !horse

Troky
    Keymaster

… bit će !tuctuc !bangbang i !bash a u slučaju forsiranja i !banned

B051LjKo
    Participant

DziSus koji vam je kurac…. pa samo hoću normalni Tshirt OK kvalitete za 40 kuna; !2up

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Dec 27 2005, 03:54PM ]</span>

diGestive
    Participant

LOL….super su ovi smajLici …

uglavnom majice su kupljene…biti ce dostavljene na Mobyevu adresu tokom popodneva….

Boja je genijalna – prekrasna zarko crvena (slicno onim koje si ti nabavio B051Ljak) tako da totalno bode oci, no stvar je nesto drugacija na danjem svjetlu. Naime, majice su s greskom (zato su 40 kn) tako da na dnevnom svjetlu ta lijepa crvena boja lagano poprima stih svjetlo plave…nadam se da Vam to nece smetati…. !baeh !banana !baeh

Troky
    Keymaster

Naime, majice su s greskom (zato su 40 kn) tako da na dnevnom svjetlu ta lijepa crvena boja lagano poprima stih svjetlo plave…

LOL LOL LOL LOL LOL !blol !blol !blol !blol !blol !blol !blol !blol

B051LjKo
    Participant

BTW. Trebat će nam broj svjetlo plavih majica +1, iz razloga koji će se sam razotkriti uskoro…

Dakky
    Participant

imat cemo maskotu klana? 🙂

BaXuZ
    Participant

to vec imamo dakky

B051LjKo
    Participant

Molio bih ljubitelje B051LjAk ultra šmek vietnam opfor majice da se izjasne oko želje za istom da to riješim ovaj tjedan u buky-iu…

moby, u subotu idemo na turnir; koji je status sa nebeskoplavim majićićima

moby
    Guest

Status je takav da su majice kod Trokyja, priprema kod mene i fali neko ko ce spoijit te dvije stvari i odnest ih realizirat. Ja sam se raspitao za tisak i cijena je oko 10-15 kn odokativno po majici. [za prednju stranu, zadnju sam zaboravio pitat].

Ostaje ideja crne tskane podloge + bijela schemncy folija preko ili samo folija bez podloge ili pak sve tiskano….

B051ljak ti imas u bukyju vec poznanstva i iskustva s majicama paaaa….. oces ti?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.