Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Napokon zLa ekstrakcija na jelovniku… primjetite da u protivnickom timu igra zlaza aka. “ja ne koristim cheatove” zlaja….

Troky
    Keymaster

B051LjKo, iskopaj sve zLe stvari o zlaji da prezentiram TWL adminu i zatrazim nadgledanje matcha

B051LjKo
    Participant

Mislim da je to onaj sanac aka. bio sam u VX-u i tudumima… a ne naš voljeni CWLovac

Dakky
    Participant

ne znam bas, cini mi se da je to nas zlaja… tj.. koliko se ja sjecam, zlaja je i bio u VX-ovcima prije nego je otiso u ENE i sad u Curiosity……

crono
    Participant

Jebo mater prijatelj mi slavi rodjendan u petak! Vidjet cu ako mogu malo zakastiti na festu , jer bi volio igrati!!

B051LjKo
    Participant

Oki, ovo je zlaja (mali bosanac, VX, tudumi, ENE bla bla) koji je čak i za HCL lige bio sa Nulumom u N#1 rosteru (tada kao cR+ovac)

http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=54867

Ovo je “Naš zlaja”, bivši CWL-ovac i moj miljenik…

http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=556249

B051LjKo
    Participant

BTW. Prijavio sam se za meč, ali s obzirom na ukupni count mojih mečeva, kao i činjenicu da mnogi ljube Extrakciju više od mene, alobodno računajte na mene kao na backup….

Dakky
    Participant

BTW. Prijavio sam se za meč, ali s obzirom na ukupni count mojih mečeva, kao i činjenicu da mnogi ljube Extrakciju više od mene, alobodno računajte na mene kao na backup….

cak i ako se prijavim 10 min prije matcha? :smt021

B051LjKo
    Participant

He he, ma dakkky ne moraš se niti prijaviti…. ako budeš 5.ti na tsu ustupam ti svoje mjesto…. kakav bi to bio meč na ekstrakciji bez tebe koji vitla testericom i čuči ispod stepenica…. 😉

crono
    Participant

Trening danas? Ja idem malo odspavati oko 21:30 sam spreman!! Jel moze?

crono
    Participant

Evo ja siguran za petak! igram

Zh0rZh
    Participant

…..bez tebe koji vitla testericom i čuči ispod stepenica…. 😉

dakky cuci u kuhinji u cafeu … osladila mu se kobaja u ormaru tamo 😀

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.