Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Primjetite na kojoj mapi se igra. Mislim da bi za ovo trebali odraditi dvostruki trening.

B051LjKo
    Participant

A ne seeeeeeeeeri, šugavi PCR… ja sam totalni njub na toj mapi, ne volim je… suxam te sam jadan i patetičan… Igrati ću samo u slučaju apsolutne nužde [Groo i Rimtu čak i preferiraju ovaj ispljuvak od mape)

RimtuTiTuki
    Participant

Dakky mislim da ti je ova mapa shansa da se iskupis za water treatment blamazu…

A ti cvjetichu ne brij, nikome ne ide ova mapa, jedini koji ju znaju su afaik Dakky i Sir, meni izgleda dobro, ali imam samo 4 sata na njoj…. tako da bi trebali okinut 2 treninga…

Ja bi radje da se spremimo za to nego za Mkenu, prvo to su brutalovci, a drugo usli bi u top50

B051LjKo
    Participant

Treba se jebački spremati… Meč na mekenji je vrlo vrlo bitan… koliko god bila od kurca cijela HCL liga pobjedom na MeKlonji sigurno idemo u polufinale…. I mirne duše igramo zadnju protiv uNNejmia i ekipe (na CSARu koji nam u principu ide)… S time da nas u polufinalu čekaju (dobijemo na klonji i izgubimo CSAR) tudumi… na borderu kamo imamo odlične šanse nabiti ih (i odlične šanse spušiti u drugoj polufinalnoj borbi na usranom Tunnelu)…. Ako dobijemo obje, idemo 95% na LuDe…..

Blah… prekalkulirao sam se… da skratim, mekKlonja je vrlo bitan meč… Uostalom, skoro pa nas je 20, kakve smo ofucane drolje ako nemremo skupiti 2 tima koji će trenirati svaki s naglaskom na jednu mapu…

Dakky
    Participant

Slazem se, trening needed, nisam pucao PCR vec dosta dugo, ali da, volio bi ga pucat… no, ne prijavljujem se vise tjedan dana unaprijed 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Uostalom, skoro pa nas je 20, kakve smo ofucane drolje ako nemremo skupiti 2 tima koji će trenirati svaki s naglaskom na jednu mapu…

Vrlo dobra ideja… ali realizacija…. :smt100

Tesko da cemo se svi skupit :smt117

B051LjKo
    Participant

Nada umire poslijednja…

B051LjKo
    Participant

no, ne prijavljujem se vise tjedan dana unaprijed 🙂

Hmmmm, Dakky, dakle slijedeći meč je vrlo vrlo bitan za moral našeg klana… praktično bi ušli u TOP 30 i naguzili pritom domaći klan…

Ti ne radiš, nemaš ženu, nemaš dijete, nemaš apsolutno nikakvih obaveza koje se ne mogu odgoditi…. Pucati voliš, PCR čak preferiraš, u čemu je problem da ne možeš biti siguran u pojavljivanje na meču koji je tjedan dana udaljen…. barem dovoljno vremena za organiizaciju džabalebarenja imaš… Pogotovo što je alternativa pucanju (u vrlo bitnom meču za Ri051) ispijanje pive na nekom besmislenom mjestu u još besmisleniji utorak u 9ipo navečer)…

Hmmmm, da probamo s tehnikom mrkve bez batine…. Ako nastupiš u meču, bosiljak ti plati pifo (0,5L), ako ti fag rate bude u pozitivi, dobiješ i kutiju cigara…. hehe, ako pobijedite meč… kvragu, istrošit ću se i na kikiriki da imaš što grickati uz pivo… 😀

Troky
    Keymaster

…ako ti fag rate bude u pozitivi…

:smt046 :smt046 :smt046 :smt046

B051LjKo
    Participant

hehe, ne… nije tipfeler 🙂

Vrlo prikladna izvedenica za sve one koji teže visokom FAG rateu… :smt098

Dakky
    Participant

Hmmmm, da probamo s tehnikom mrkve bez batine…. Ako nastupiš u meču, bosiljak ti plati pifo (0,5L), ako ti fag rate bude u pozitivi, dobiješ i kutiju cigara….

You’ve got a deal!

:smt030

B051LjKo
    Participant

Viđe maloga… pohlepan na pifo… ha….

OKi, zadužen si za slijedeći PCR meč…. dakle ass i def taktika, kao i mjesto teamlidera za vrijeme meča…. Odgovornost !opr019ge za pobijedu (u koju sam uvjeren) ili eventualni poraz leži na tvojim leđima

Prektis mejks it prfekt !opr019jh

BaXuZ
    Participant

Ti ne radiš, nemaš ženu, nemaš dijete, nemaš apsolutno nikakvih obaveza koje se ne mogu odgoditi…. Pucati voliš, PCR čak preferiraš, u čemu je problem da ne možeš biti siguran u pojavljivanje na meču koji je tjedan dana udaljen…. barem dovoljno vremena za organiizaciju džabalebarenja imaš… Pogotovo što je alternativa pucanju (u vrlo bitnom meču za Ri051) ispijanje pive na nekom besmislenom mjestu u još besmisleniji utorak u 9ipo navečer)…

!opr019g2

!opr019g2 !opr019g2 !opr019ic !opr019ic !opr019ic

Dakky
    Participant

Nemoj bax opet pocinjat, vrtimo se bez potrebe u krug…

Mozda mi bas u utorak nesto iskrsne 😉

RimtuTiTuki
    Participant

Nemoj bax opet pocinjat, vrtimo se bez potrebe u krug…

Mozda mi bas u utorak nesto iskrsne 😉

Pretpostavljam da nisi svjestan da dajes dovoljno municije za nastavak rasprave…

Zamolis covjeka pa ne pocinje, i onda na kraju jos malo potpalis…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.