HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointMatch vs. Quiet Asy danas

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Bacite malo oko na današnji match… fale 2 igrača zasad…. Nadam se da neće biti zivkanja 5 min prije matcha :smt079

Provjerite dali imate najnoviji CDC, provjerite da li sve radi glede toga da ne bi bilo natezanja kad match počne!

d3uha
    Participant

Hooah ovo mi je uletilo ‘ko ruka u rukavicu. Danas sam kod staraca i arctic volim. Jedini problem je sto dugo nisam igrao.

edit: Vidim da je twl… treba li cdc? (dugo nisam igrao meceve pa sam zaboravio) 😀 😀

edit2: vidim treba, sad sam schekirao

Dakky
    Participant

Ako bude totalno neophodno, nek mi netko sibne sms, vjerojatno cu biti u blizini….

RimtuTiTuki
    Participant

a i ja sam sklepao nekakvu kantu od starih komponenata, jedino nemam mikrofon, sve ostalo izgleda radi… tako da ako ne bude druge mozete racunat i na mene.

Dakky
    Participant

Vidis rimtu, sad bi ti imam feeling jako dobro dosla ona ploca 🙂

BTW, probao sam ju jucer ponovno i ne radi sa 100% ispravnim komponentama. Upali se komp ali nema ni beep-a niti se sto pokaze na monitoru…

A stavio sam Palomino 1700+, 256 MB PC2100 Samsung, RivaTNT2 AGP graficka… i ni da mrdne……..

RimtuTiTuki
    Participant

Ma imam ok plocu(to je jedino sto je novijeg datuma na kompu), a ostatak AthlonXP1800+ 512ddr 266Mhz Gf3 Ti200, i sve mi to skupa nadglasava staru sa usisavačem, al nema veze, radi !opr019fj

Jedino nemam armiju, nedavno sam skinuo 2.5, i sad sam je probao otpakirat i nevalja datotkea :smt013 , a flet mi je istekao pred 2 dana !cupakosu

BaXuZ
    Participant

rimtu bit ce to dovoljno za kempanje pored objektiva, ali bi ja svejedno volio da mi se bosiljak oglasi po pitanju arctica, on ima nekog sitnog iskustva tu ako se ne varam.

Dakky
    Participant

Ispravak, mene doma nema u 21.00 ni pod razno. Cak nisam ni blizu… cujemo se……

B051LjKo
    Participant

B051LjAk se oglasio…

B051LjKo
    Participant

BTW. Juha kad instalirash CDC moraš kirurški odstraniti file AGP_Utils.dll jerbo ti neće raditi s istim…

BaXuZ
    Participant

molio bi onda spajanje na TS oko 20:00 ako ste u mogucnosti, da udarimo temelje obrane i napada, odnosno da vam barba baX pokaze neke nove trikove

RimtuTiTuki
    Participant

Evo ja sam sve natjerao da radi, tako da stojim na raspolaganju kao zamjena …

BaXuZ
    Participant

uf, jeben match. Nesretno smo izgubili dva defa, ali nisu momci bash noobovi ko sto tracker pokazuje, mislim da su ovih par dana odgode iskoristili za trening. Def zavrsio 4:2 za nas i onda u ass-u dolazimo na 4:4, u tom trenu sreća je okrenula nama obraz i sa dva moja i jedno fenomenalno bosiljkovo hekanje objektiva odnosimo zasluzenu pobjedu. Ekipica very good. Sad kad odem nine nane misli ce mi bit na onom bosiljkovom hekanju 15 sekundi prije kraja runde. Hooah.

KrLe
    Participant

Čestitam na pobjedi!

B051LjKo
    Participant

Uf je baš prikladan izraz, izvukli smo meč ja nedvite jade… Osobito zadnju rundu :-), ostadoh sam u zadnih 50 sekundi protiv trojice a moji dragi tragično preminuli suborci vrište u teamspeak svatko svoju priču kuda da idem; he he a bosiljak se zaletio pravo na objektiv koristeći na daleko poznati SAVO TEHNIQUE… jedva jedva, ali prošlo je, mada su mi dok sam hekao bubnjali meci posvuda oko glavice…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.