Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Nije da sam ljut ili nesto, sto nisam igrao WC danas, ali grize me savjest, a i igrace matcha bi trebala gristi. Mislim da sam se trebao vise zaloziti za to da upravo ja igram a ne se ko picka pokupiti ca.

Mislim da je vrijeme da se donesu neke odluke odnosno da mi netko potvrdi tj. odgovori.

1. Da li zelimo napredovati na TWL-u?

1.1. Da li match trebaju igrati igraci koji imaju najvise iskustva na pojedinoj mapi ili oni koji su se prvi prijavili?

Ponavljam, ne bunim se sto nisam igrao, ali mi je krivo… jer sam uvjeren, da sam ja igrao, da bi pobijedili match. Mozda serem kvake, ali to necemo nikada doznati.

Stoga predlazem da se donese klanska odluka koja glasi otprilike ovako:

Nije bitno kad se tko prijavio, bitno je kako tko igra pojedinu mapu, i koliko je tko igrao tu mapu u zadnjih par dana (od dana saznanja da se igra ta mapa) i ako je MVP igrac spojen na TS, a nije se uopce prijavio, no ima zelju za igranjem matcha, da se upravo njemu odobri igranje doticnog matcha.

Nemojte krivo shvatiti, no, tvrdim da bi bolje odigrao WC od nekih pojedinaca koji su igrali. Mozda sam u krivu, no ni to necemo nikad saznati 😉

Zavrsno pitanje:

Tko ima zadnju rijec kad je match u pitanju? (i ponovno, da li zelimo napredovati na ljestvici ili su matchevi samo zabava)

Zakljucak:

Da, kad bolje razmislim, zao mi je sto nisam igrao i ljut sam sto ste me odjebali jer sam se zadnji prijavio, a to sto imam par puta vise killova od vecine koja je igrala i najveci fragrate na WC-u u klanu… to se uopce nije uzelo u obzir, vec je jedini kriterij bio “tko se prvi prijavio” a to pak jednostavno nije u redu.

Nemojte me onda vise ni pitati da igram mape koje volim i rasturam jer ocito to nije ni bitno.

Tojest, ako je samo zabava kriterij, onda se zabavljajte do mile volje jer se ja nemam volje nabrijavati na match i onda se zajebavat na njemu…

To sto se nisam prijavio na vrijeme, a bio na TS-u prije matcha, necu ni komentirati. Mislim da su “prijave” dobra stvar, ali su krivo realizirane, jer po meni, ne bi trebao biti kriterij tko se KAD prijavio nego kako tko igra tu mapu, no to sam vec rekao pa se ne zelim dalje ponavljati….

Toliko od mene.

Dakky
    Participant

Molim komentare.

Troky
    Keymaster

Ljudi koji su ultra-mega-super-nabrijani na match (kao sto ti kazes za sebe) vec rano ujutro peglaju klansku majicu i oblace sretne carape.

Da se mene pita ti si trebao igrati, ali s obzirom da je vrijeme matcha objavljeno 29.12.2006. imao si dovoljno vremena da se organiziras i prijavis, a ti ne samo da se nisi prijavio nego jos danas, 6 sati prije matcha ti nisi siguran da li ces igrati jer si imao ‘neke planove’.

S obzirom na to da prijava za match sa sobom nosi odredjenu odgovornost i potvrdu da ce se netko pojaviti u vrijeme matcha u potpunosti podrzavam ideju da match igraju prvi prijavljeni ili da se postigne dogovor barem dan prije matcha ako ima vise prijavljenih.

Ja bih ti drage volje ustupio mjesto da si se jucer prijavio jer ionako ne volim bas previse WC, ali s obzirom da nisi to ucinio nemas se sto buniti…

Skraceno: nauci se biti odgovorniji, postuj tudje vrijeme, prijavi se za match ranije i nece biti problema.

Zh0rZh
    Participant

Mislim da je kriterij prvi dodje – prvi melje najbolji. Ako budemo forsirali da uvijek MVP igra onda ce igrat mozda 30 % klana sto nije najbolje resenje. A u biti ko bi odredjivao ko je na kojoj mapi MVP ? FR ? , KILLS ?

Svi smo danas bili nabrijani na mec i islo nam je sasvim ok. Bio je close – call ali smo spusili…ko i ti miljon puta i od toga cak par puta bas na WC.

Znamo da dobro igras WC ali isto tako dobro igras i druge mape i bilo bi glupo tebe izostavit iz neke mape jer nisi MVP.

Ko se prvi prijavi ako nas ima vise i bog. Ako to pravilo vazi za sve (a tako je bilo par puta kad nas je bilo previse) onda svi imaju iste mogucnosti. Prijavi se na mec za koji si nabrijan cim vidis da je pa organiziraj svoje vrijeme oko toga …. ili zicaj nekog prijavljenog da ti odstupi mjesto.

haug.

Dakky
    Participant

ti ne samo da se nisi prijavio nego jos danas, 6 sati prije matcha ti nisi siguran da li ces igrati jer si imao ‘neke planove’.

Bosiljko je cca pola sata nakon moje poruke u chatboxu primio poziv u kojem je glasilo “igram match, racunajte na mene, ali nisam doma da se prijavim”

Ja bih ti drage volje ustupio mjesto da si se jucer prijavio jer ionako ne volim bas previse WC, ali s obzirom da nisi to ucinio nemas se sto buniti…

Skraceno: … postuj tudje vrijeme …

Ti mene ne razumijes. U nasem slucaju ne bi trebalo biti bitno tudje vrijeme, vrijeme prijave pogotovo, koliko ti ili netko drugi volis odredjenu mapu, vec iskljucivo, i samo iskljucivo, kolika je nasa zelja za pobjedom i dobrim rezultatima…

Dakle, ako je osoba prijavljena, te se pojavi na matchu, treba postojati zakon po kojem bolji igrac ima pravo uskociti na mjesto te osobe ako ima vise iskustva na odredjenoj mapi.

Ako mislis da to nije u redu, vec da pravo igranja imaju iskljucivo oni koji su se prije prijavili (od onih koji se recimo uopce nisu prijavili), onda nemamo o cemu pricati, jer se iz toga vidi da ti je vise stalo do principa nego do rezultata…

Ako i ostatak klana misli da je princip vazniji od samih rezultata, pokrit cu se usima i sutiti do daljnega.

P.S.

Dok nije bilo “prijava”, od ljudi na TS-u, igrao je onaj s najvise iskustva, i tako smo dogurali u TOP 3 na 8v8 ljestvici.

Svaki komentar je suvisan.

Dakky
    Participant

Mislim da je kriterij prvi dodje – prvi melje najbolji. Ako budemo forsirali da uvijek MVP igra onda ce igrat mozda 30 % klana sto nije najbolje resenje. A u biti ko bi odredjivao ko je na kojoj mapi MVP ? FR ? , KILLS ?

Ne Zhile. Hocu reci da ako je 4 ljudi prijavljeno za neki match, i uleti peti iz vedra neba na TS prije matcha, ali se nije ni prijavio, no ima vise sati, killsa, FragRate-a od prijavljenih 4, da taj ima privilegiju odabrati jednog od prijavljene cetvorice koji nece igrati, jer ce igrati bas on koji je uletio iz vedra neba. Figurativno govoreci, shvati to kao Team Leader-a, koji se dvoumio ici u boj ili ne, ali se ipak odlucio pomoci prijateljima ili je iz nekog drugog razloga dosao ubijati… on je taj koji ima najvise iskustva, svega navedenog, i on je taj koji odlucuje tko ce ici a tko nece.

Treba uvesti Martial Law u nas klan pa da vidis reda….

A sto se tice 30% .. je li Ri051 Caritas ili slicna dobrotvorna organizacija pa da moramo dzabe dijeliti mjesta za match? Igraj, vjezbaj, pa ces i ti (figurativno) dospjeti u prvu cetvorku na nekoj mapi. Neces igrati, neces vjezbati? Pa onda neces ni igrati match na toj mapi?!!

Opet isto pitanje, da li igramo za rezultat ili za zabavu?

Ako igramo za rezultat, onda neka matcheve igra tih 30% koji su na pojedinoj mapi najbolji.

Ako je pak zabava cilj onda neka se random izvlaci tko ce igrat pojedini match i stvar rijesena.

Dolazi nam AAOT liga, ako imamo namjeru postici neke rezultate, treba definitivno napisati nekakva pravila koja ce biti Bog i batina i to je to…

BaXuZ
    Participant

joj dakky ne kakky, zadnju rundu koju smo izgubili je po meni odlucio njihov bolji ping, buduci sam ja najprije u jednog ispucao cijeli sarzer, pa onda u drugog i nijedan nije pao, jebiga. uostalom, frajeri igraju odlično, nije ni cudo kad im je tim sastavljen od nekoliko klanova kao što su KNIGHTS itd, koji su bili i neki prvaci nečega, neznam sad čega i neda mi se tražit

LittleCannon
    Moderator

Dakky sto ti nije jasno?

Troky ti je sve lijepo napisao, uostalom da ti je stalo do odigravanja tog meca onoliko koliko seres bio bi prijavljen svih 5 dana unaprijed.

Ako ti mama i tata dopustaju da se 45 puta predomislis u sat vremena da li ces pojesti blitvicu ili spinat, to ovdje neces raditi.

Mec ces moci igrati samo onda kada se prijavis na vrijeme i kada se pojavis na njemu na vrijeme. Svaka daljnja rasprava je suvisna.

d3uha
    Participant

Dakky sto ti nije jasno?

Troky ti je sve lijepo napisao, uostalom da ti je stalo do odigravanja tog meca onoliko koliko seres bio bi prijavljen svih 5 dana unaprijed.

Ako ti mama i tata dopustaju da se 45 puta predomislis u sat vremena da li ces pojesti blitvicu ili spinat, to ovdje neces raditi.

Mec ces moci igrati samo onda kada se prijavis na vrijeme i kada se pojavis na njemu na vrijeme. Svaka daljnja rasprava je suvisna.

!opr019ic

a za onih 30% (naj?!) ako je vise igraca prijavljeno mogu se dokazati svaku vecer prije meca pa sukladno s rezultatima mogu igrati a ne na osnovu stare slave (iako neznam dali je u ovdje taj slucaj pa ako je, zadnji dio recenice zanemarite).

B051LjKo
    Participant

P.S.

Dok nije bilo “prijava”, od ljudi na TS-u, igrao je onaj s najvise iskustva, i tako smo dogurali u TOP 3 na 8v8 ljestvici.

Hmmm, nekako mi je teško povjerovati da vas je na 8vs8 ljestvici čučalo 9 ili 10 na TSu prije meča… no to je bilo prije moga vremena pa hajde…

Izgubili smo, jebi ga desi se… na guz i šta sad, desi se… Assault smo loše odigrali (pogotovo ja) ali jebat ga, duža pauza u mečevima radi svoje.

Šta jest jest, nazvao si me (što je fino i pohvalno o tebe) ali si se isto tako zadnji i prijavio. Inače bih ti volje bih ti ustupio mjesto u rosteru, ali ne znam točno iz kojeg razloga mi se izrazito igralo jučer, i igrao sam… Vjerovatno istu stvar mogu reći i ostali. Uostalom, Iz kojeg se točno razloga naš MVP na WC-u nije prijavio na meč na vrijeme…. pa 5 dana je meč čučio na prijavama, i još sam morao slati apel jer smo se ja i troky jedini prijavili na meč. Na opće čudo čak nas je osam bilo na TSu u vrijeme meča (čak i Get&ArmaDA za koje vjerujem da skupa imaju jedno 1,27 sati ma WC-u [a pojavili su se, vrlo pohvalno])

BTW. Zadnjih 5 dana smo skakali po weapons Cahceu konstantno, iz kojeg razloga nam se nisi malo češće pridružiovao ako si baš toliko htio igrati, mogli smo bolje sinhronizirati taj šugavi assault…

Odgovornost za poraz uzimam potpuno na sebe i na svoj katastrofalni assault (ping je doduše imao jako puno veze s time) ali desi se… Evo u ponedeljak je BliZZard…. prepuštam ti svoje mjesto… Enjoy; i tako ga bax i ja maximalno useremo svaki put…

Troky
    Keymaster

U nasem slucaju ne bi trebalo biti bitno tudje vrijeme…

Ja bih ti zbog ove izjave zabranio izlaske mjesec dana.

Dakle, ako je osoba prijavljena, te se pojavi na matchu, treba postojati zakon po kojem bolji igrac ima pravo uskociti na mjesto te osobe ako ima vise iskustva na odredjenoj mapi.

Zakon Zgubidana

Članak 1.

Nema zakona.

Članak 2.

Članak 1. je zakon.

Ako mislis da to nije u redu, vec da pravo igranja imaju iskljucivo oni koji su se prije prijavili (od onih koji se recimo uopce nisu prijavili), onda nemamo o cemu pricati, jer se iz toga vidi da ti je vise stalo do principa nego do rezultata…

Da, stalo mi je do principa i drago mi je da si shvatio da nemamo vise o cemu pricati.

…pokrit cu se usima i sutiti do daljnega…

Just do it. Podrzavam te u ovome.

Slažem se. Stoga, prestani komentirati.

Dakky
    Participant

Evo u ponedeljak je BliZZard…. prepuštam ti svoje mjesto… Enjoy; i tako ga bax i ja maximalno useremo svaki put…

Ne bi hvala. Vama ide bolje ta mapa, vi ju igrajte, pa makar se zadnji prijavili i makar ja cekao 3 sata na TS-u prije matcha. That’s the point.

B051LjKo
    Participant

Ne bi hvala. Vama ide bolje ta mapa, vi ju igrajte, pa makar se zadnji prijavili i makar ja cekao 3 sata na TS-u prije matcha. That’s the point.

Joj dakky fuk of, sad si me uspio i nanervirati… Ponašaš se kao malo dijete kojem je netko ukrao igračku. Nisi se prijavio na meč na vrijeme i nitko ti nije ustupio mjesto… big deal, jebi ga… i t suXXX, desi se… šta ćemo sad….

Uostalom ova MVP spika ti uopće nije na mjestu…. Ako već hoćeš biti “MVP” (ne mogu vjerovati da koristim ovaj stupidni izraz) onda bi bio red da si se malo potrudio zadnjih dana… osmislio taktiku, podijelio ljudima pljuce i koordinirao stvar [što inače radi team lider na jednom meču, čak i u zgubidanskom klanu poput našega]….

Što si ti napravio od svega toga… ah da ništa… spojio se jednom prije par dana u 2 ujutro i napucavao do uistinu sitnih noćnih sati…. tri dana koja su uslijedila nakon toga nije te bilo ni za čut ni za vidjet do pred sat vremena prije meča kad si se meni javio…. Wow super…

Uostalom, nije ovo prvi put da kao Ri051 MVP Weapons Cachea propuštaš tu mapu… Ako se dobro sjećam BAŠ zadnji put nisi NIKAKO mogao priisustvavati meču KOJEM SI SE STRAHOVIO VESELIO JER OBOŽAVAŠ WC… ali eto nešto je iskrsnulo, bio si na pivi s frendom u FUKIN’ tajmu, i udjelio svima nama mudru izjavu u stilu “serem ti se ja na takve principe da je glupa armija bitnija od socijalnog života…”

Da ne spominjem izjave “najbolje da se više ne prijavljujem na mečeve” i slično… Jel ti k’o srao… je dobio si bukvicu zbog debilnih stavova/izjava koja je trajala dan dva…. jel ti tko zabranio igrati se, nije, dapače rekli smo ti “dakky puši kurac, ne seri i kad se prijaviš za usrani meč dođi na njega…” i kraj-…

Sad je odjednom tvoj MVP ego povrijeđen jer si, ajme zla morao na klupu za rezerve…. e jebi ga, potrudi se malo više oko slijedeće mape na repertoaru koja ti se svidi pa ju sigurno nećeš prosjediti na usranoj klupi…

PS. Uspio si me nanervirati… :smt093

BaXuZ
    Participant

!opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge

dax jel ti to možda trošiš neke marijuamuline u zadnje vrijeme navečer, ispostao si 7 stranica texta u kratkom roku što mi kaže da ti mozak full radi, samo neznam zašto????????

ful volim kad bosiljko ovako konstuktivno odradi rasparavu, zamisljam ga kako zvuci uzivo i umirem od smijeha

i na kraju, stari barba bax uvijek kaze ovako: NE IGRAMO ZA PARE!!!

boli te kurac sto nisi odigro jedan smrdljivi match na tvojoj omiljenoj mapi, porasla ti krila nakon LAN-a

oćeš se dokazivat, prijavi se na blizzard, treniraj do match-a, odigraj

pa se prijavi opet, pa opet pa opet, možda ćeš onda postić ono što vjerovatno želiš a to je malo više respekta od nas drugih.

P.S. vrijedi staro pravilo, ne replajaj mi i ne quotaj me jer ću ti ovaj put stvarno prvom prilikom zveknut šamarčinu, pun mi je kurac djece, ništa osobno.

!opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge !opr019ge

RimtuTiTuki
    Participant

Dakky ne seruckaj, ljudi su pucali Wc zadnjih dana, prijavili se na vrijeme. Dakle PRIPREMILI SE ZA MECH!!! I onda dodjes ti koji se 5 minuta prije mecha sjetio da ti se bas puca WC…. e jebiga stari, nista nisi poduzeo oko tog mecha, cak se nisi ni prijavio, i ocekujes od ljudi koji su planirali pucati taj mech da ti prepuste svoje mjesto jer si ti master-guru te mape…

Jebes iskustvo, bitan je trud… mecheve igramo prvo radi zabave, a tek nakon toga radi pobjede…

btw 3 clanak zakonika glasi

u slucaju bilo kakvih nejasnoca primjeniti clanak 1. ili 2.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.