Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

crono
    Participant

Jesu ti postavili maxtv dakky??

Koja ce mu biti cijena?

Dakky
    Participant

Ne, napravio sam smutnju u T-Comu… sad je i pitanje oce bit sta od toga…

Jer… lista usera koji ce dobiti maxTV je napravljena pred koji mjesec, cca 1000 ljudi…

i mene je zvao tip u cetvrtak i reko da sam na listi i da ce me jos kontaktirati

u petak me ponovo zvao i reko da se ulogiram na maxtv.t-com.hr/user i prijavim se za testnu uslugu.

medjutim, ono sto ja nisam znao je to da postoje 4 prioritetne liste, i da ja nisam ni na jednoj od njih, vec me Meho sa strane pokusao ubaciti u testne korisnike.

i tako sam ja napravio smutnju i zvao par puta sluzbu za korisnike i ispitivao zasto se ne mogu ulogirati na stranice, a tip me to jutro zvao i reko da se ulogiram sto prije.

i onda su oni digli frku i paniku, ko je taj nmijato1, sta on radi na listi i ko me je dodao na listu, tako da kako je krenulo, jos bi i Meho mogao imati problema..

uglavnom, malo sam sjebao, al jebiga, nisam imao pojma da idem preko “veze”….

crono
    Participant

Jesi dobio letak od t-coma za maxtv.

Ja sam dobio i zvao službu, da bi koristio maxtv moram imat wlan modem koji nemam, a neda mi se podnositi zahtjev za njega( morao bi potpisati još godinu dana s t-comom)

crono
    Participant

Ja sam se sad ulogirao na maxtv.t-com.hr/user (znaći da sam na toj listi)

Vjerujem da su na toj listi svi korisnici kojima je ugovor istekao u 6. mjesecu. Caka je u tome da potpišeš još godinu dana i kao šatro ćeš biti besplatni tester

KrLe
    Participant

Što je taj MaxTv, kakvi su uvjeti kada će biti dostupno ostalima. Zašto nema nigdje podataka o tome?

crono
    Participant

http://www.tportal.hr/fset.html

Evo ti link ( u tražilici upiši “maxtv”)

KrLe
    Participant

koliko trosi prometa to sranje? Pretpostavljam bez flata nema smisla? Iako, imam 3 programa trenutno, nekad mi se čini da je i to previše kolko su svi u kurcu, ipak, promjena bi dobro došla…

Dakky
    Participant

Odvojeno je od neta to sranje. Navodno ce biti 60 kn.

@CroNo
    – ne moras imati Wlan modem. Moras imati modem koji je ujedno i router, tj. modem koji na sebi ima 4 ethernet porta jer ce se navodno dva koristiti za spajanje kompova i 2 za IPTV……. i bit ce poseban firmwer za te modeme.. tako da za sad su u igri jedino Kasda modem/router i Siemens 555 WLAN …

ako uzmes Kasdu moras potpisat na 1 godinu, ako uzmes Siemensa moras potpisat na 2 godine.. u oba slucaja modem dobivas za kunu ili manje…

KrLe
    Participant

Šta za 60kn dobiješ sve one programe ili samo domaće? Zašto je to tako tajnovito, šta im nije u interesu da što više ljudi to uzme, idu mi na živce, ako nisu spremni za tu uslugu šta se kurče?

Dakky
    Participant

Jer je jos u testnoj fazi, jos nije komercijalna i jos nema cijena. U 9 mjesecu ce valjda krenut komercijalno, odnosno najkasnije do 31.12.

crono
    Participant

Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem Zahtjevu za korištenje usluge MAXtv u testnom razdoblju. Vaš zahtjev uspješno je evidentiran u našoj bazi.

Vaši osobni identifikacijski brojevi (PIN-ovi) za korištenje MAXtv usluge u testnom periodu biti će Vam dostavljeni poštom.

Želimo vam ugodno gledanje više od 50 nacionalnih, regionalnih i najpoznatijih svjetskih TV postaja, te filmova iz MAXtv Videoteke.

Uživajte u televiziji budućnosti.

Vaš T-Com

Dakky
    Participant

Jebem im ja lagano mater. Nek nagrade one koji ih placaju vec 5 godina a ne ove nove pridoslice….. 🙂

crono
    Participant

Kada mi ga ugrade moči češ doći kod mene gledat dakky

BTW

Ovi na 08009000 nemaju pojma o tome tako da nemam skoro nikakvih informacija ( malo sam se igrao b051ljka i davio ih pola sata)

Dakky
    Participant

ja sam isto zvao taj broj i rekli su mi da imaju oko 1000 prijavljenih i meni je tip sve znao rec, cak je i provjeravao po listama i zato je i sranje bilo

danas me opet zvao tip ali nisam cuo da je zvonio tel….

crono
    Participant

Evo postavili mi MAXTV. Instalacija je tekla glatko. TV programi rade bez trzaja sto se nemoze reci i za videoteku!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.