Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Prijedlog, da mec odigramo na oficijalnom serveru?

Troky
    Keymaster

why? problemi?

LittleCannon
    Moderator

Ma primjetih da mi se na njemu cesto zna dogoditi da me se ubije iza zida, barem iz moje perspektive. Doduse to se najcesce dogadja od strane tebe, mobyija ili Siljka, ali i sinoc na mecu mi se dva puta dogodilo. Jednom uopce nisam vidio tipa kako je leanan na vratima ( vi ste mi rekli da je bio leanan), a drugi put tek dok sam umirao sam vidio tipa kako izlazi iza zida pucajuci.

E sad bilo bi glupo iskljucivo radi mene mijenjati, sad vec nekakvu rutinu, ali ajmo onda slijedeci CQB mec probati odigrati na oficijalnom, pa da usporedimo dojmove.

Neka blizzard ostane po starome.

LittleCannon
    Moderator

Ili jos bolje ajmo se jednu vecer dogovoriti, ili cak za vrijeme klanske lige, jedan mec odigrati na mec serveru, a jedan na oficijalnom. Tek toliko da vidimo razliku iz prve ruke.

B051LjKo
    Participant

Nije problem… ali moram priznati da meni na test serveru armija radi puno puno puno bolje [kad nema groznih lag spajkova kao protiv border elite]… po prvi put u životu imam priliku ubijati ljude na račun boljeg pinga… inače mi se događa upravo suprotno…

Dakle, ne želim biti bahat…. ali jesi li razmišljao o promjeni operatera?! Mogu ti ja dati svoj account pa probaj kako ti radi…

Troky
    Keymaster

ja već 5 sati čekam ovaj bosiljkov post… :smt029

RimtuTiTuki
    Participant

Nije mi se dalo detaljno citat, pa ako ste vec upuceni super, a ako niste Troky i Little, bacite oko…

“TWL cvar skripte” —>koje su izgleda obavezne

KrLe
    Participant

:smt064Haha, evo koristi od banna, sad znamo tko je zadužen za redovito posjećivanje twl foruma :smt064

RimtuTiTuki
    Participant

:smt064Haha, evo koristi od banna, sad znamo tko je zadužen za redovito posjećivanje twl foruma :smt064

:smt012

Troky
    Keymaster

!opr019ft

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.