Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dajte ljudi, idemo se osvetiti za katastrofu na Toweru. Predlažem sutra i u četvrtak po trening, kao i skupljanje najjače moguće postave na arcticu, dakle, bax kupi fukin majk do petka…. I molim osmero ljudi sutra u recimo 21 sat na TSu…

Hvala unaprijed…

BaXuZ
    Participant

ma lako za majk, kupujem ja cijelu konfiguraciju kod vemulja, pa ako dodje do petka igram, ili cu ic igrat kod nekog.

Ovu konfu sam vec pomalo rasprodao, ovaj tjedan cu bit bez kompa

B051LjKo
    Participant

Šta si uzeo?

BaXuZ
    Participant

jos nismo odlucili 939 ili am2, a64 3700 ili 3500, sigurno je 7600 gt, audigy 4, a maticna nf4

LittleCannon
    Moderator

Sta nista od Xfijace?

BaXuZ
    Participant

ma previse mi je to love, audigy 4 450 kn, xfi 1000

B051LjKo
    Participant

Jesi razmišljao o Dualcorecu, 3800+ je 1250 ćuna što i nije prestrašno…

BaXuZ
    Participant

nista nije strasno, pa ni nela eržišnik u ljubavnom zagrljaju sa žuži jelinek. Ali single core su po 700-800. E sad ako cu dualcore onda cu i nforce 570, pa je to opet porast od 400-500 kn, pa onda slobodno mogu ubost i 7900 gt i X-fi, a kad sam vec baja pa sto si nebi priustio i hard od 200 gb i kuciste koje svitli u mraku i napajanje od 500 w. A ti ćeš mi Bohiljko onda kupit pelene, bebipapa, i odjecu za zimu (djecju, o sebi ne razmisljam). Zhorzh-a zaduzujem za gorivo i registraciju auta ( ženin sad u 9. mjesecu, a moj u februaru) grujo će mi rijesit racune za telefon, internet i struju, cannon će mi kupit biciklu, dakky moze rijesit hranu za mene i zenu ( + zimnica), dige servis i nove gume na autima, crono farbanje djecje sobe i namjestaj, dsupa preuzmi na sebe aluminijske prozore, troky ce ulazna vrata, moby tebe zaduzujem za hodnik, farbanje i namjestaj i rasvjeta.

Eto, sve smo rijesili, kako je zivot jednostavan.

P.S. Bohiljko nadam se da sad shvacas koliko si dijete.

KrLe
    Participant

Ovaj moj post je čisto buffer prije nego se Bosiljko oglasi

B051LjKo
    Participant

Čuj zašto si uopće toliko bahat i trošiš na komp u situaciji kada je dijete sve teže odgajati, a i računi su sve veći, pelene su sve skuplje, a i bicikla se istrošila…. Zima na vrata kuca, sve je hladnije, damnit zašto uopće trošiti na luksuz… Što je falilo starom kompu, vrtio je armiju (a i Battlefield2, koliko se ono paketa pelena za 350 kuna moglo kupiti) doduše u niskim detaljima, ali radilo je…. Nije li pametnije uložiti novce u kakav fond koji će s vremenom oplemeniti uloženo i omogućiti ti ugodniju starost ili lakše plaćanje studije za malu Darju kada vrijeme za to dođe. Whatever….

Sve što sam htio jeste ukazati na proc kojemu je cijena pala s 2900 na 1250 kuna, i ne… nisam pitao lekciju o novcu, vrijednosti novca i prioritetima u životu. Možda je netko uistinu i treba odslušati, ali ja koji sam lovu od staraca prestao žicati s 15 godina sigurno ne…

LittleCannon
    Moderator

Da li Ponica odgovara? Na sklapanje?

RimtuTiTuki
    Participant

Buduci da Mobya nema vec neko vrijeme, mogu se ja bacit na hodnik…

BaXuZ
    Participant

uf sto volim ovog bohiljka ! uvijek njegova mora bit zadnja. al unatoč njemu mislim da ce me dual core počekat još neko vrijeme

BaXuZ
    Participant

hm, hm interesting

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=1_189&products_id=3408

u njih sam nasao i plocu nforce 550 za 630 kn od MSI-a i 1 gb ddr2 od super talenta za 660, a na narudzbe preko 2000 kn dostava je besplatna, ponedeljkom dostavljaju po našoj županiji. Crono, koja je cijena tog proca kod tebe uz popust?

Dakky
    Participant

@ BaX … mozda ti ja mogu srediti taj proc za oko 1k kn u Ventexu, poslao sam mail frendu pa ti javim…..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.