HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointMeč večeras, subota 06. svibnja u 21.30

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Fale dvojica u rosteru… čisto podsjetnik za slučajne prolaznike….

Troky
    Keymaster

Ja sam upravo uletio u kucu nakon cjelodnevnog roshtiljanja i nemam bas volje pucati danas…

B051LjKo
    Participant

Meč forfitan….

Troky
    Keymaster

LOL

B051LjKo
    Participant

A i nije neki LOL, prije je žalosno… dajte nas bacite u rest mode… kad već igranje mečeva nema smisla…

Troky
    Keymaster

Krivo sam se izrazio…. mislio sam na “LOL”

Da se od nas 16 u klanu ne može skupiti 4 za match to jaaaadno… ali jaaaadnooooo.

Ja jucer iz principa nisam htio igrati niti to zelim u buduce.

S obzirom da mi je status TWL team founder-a nametnut, ovom prilikom molim da se javi osoba koja zeli preuzeti tu titulu jer ju ja ne zelim… ako se nitko ne javi, ja cu je zakacit na nekoga i amen.

B051LjKo
    Participant

Ma mene je čak prošla frustrirajuća faza… jednostavno nam treba pauza od mečeva…. ljeto stiže…. šukni nas u ljetni san na TWLu… već će se ljudima ponovo početi pucati, izjasniti će se…. Tajm for a godišnji…

PS. I odjebi s otkazom TWL Foundera…. ostavku kuvertiraj na adresu uprave Vodovoda i kad ti gospodin Mažar vrati pozitivan odgovor; razriješen si…

Adresa 😀

Vodovod i Kanalziacija d.o.o.

Dolac 14, 51000 Rijeka

n/r Željko Mažar, direktor

!opr019hx

Troky
    Keymaster

Hm, malo kasno za odmor… izazvani smo na TWL-u i AALadderu…

B051LjKo
    Participant

A dobro odradit će se ili forfitati ta dva meča pa idemo na hlađenje, mislim da smo i previše dramatizirali oko svega toga… Ljudi se općenito manje igraju, skresat ćemo oficijalke…

BaXuZ
    Participant

ziveo govornik!

vidi vani sunca!

Dakky
    Participant

Definitivno nam treba podgrijavanje u smislu LAN partya…. ja eto tjedan dana nisam pucao vec jer nemam volje, takva faza valjda, ali bi rado isao na neku lanusu…

RimtuTiTuki
    Participant

Ja sam ovaj citav mjesec u Rijeci, tako da nemam na cemu igrati, odnosno imam ali je lose, tako da ako prifali cetvrti, navecer sam doma, pa zovnite…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.