-
AuthorPosts
-
September 5, 2006 at 01:36 #786
LittleCannonModeratorSve se nesto razmisljam ovaj kasni cas, koji je posljedica mog popodnevnog spavanja i sada eto Kapetan Zaspan nikako da dodje do mene.
Gledam malo ove nase prijave za meceve. Primjetih da za regularne meceve igraci nam se doslovno na kapaljku prijavljuju i ne mogu ne pomisliti da nekakav razlog postoji. Naravno tu postoji i prijava za prijateljske meceve koja se dupkom popuni svaki put.
Otvoreno pitanje svima koji imaju ispod 5 meceva odigranih.
Da li se vi bojite igrati meceve ili iz nekog suludog razloga mislite da je to rezervirano “starosjedioce” ovog klana?
Ili jednostavno ih ne zelite igrati?
Bio bih jako sretan kad bih dobio bilo kakav odgovor.
September 5, 2006 at 06:49 #8202
d3uhaParticipantzelis cuti moj !opr019fx :smt013 :smt019
September 5, 2006 at 06:51 #8203
LittleCannonModeratorSeptember 5, 2006 at 07:53 #8204
Lamb-LoverParticipantMozda zbog mapa na kojima nisu svi bas dobro potkovani !opr019g7
September 5, 2006 at 08:04 #8205
B051LjKoParticipantJa bi se prijavio, ali mi bude neugodno pa igram samo ako je stvarno frka. Strah me da se u kriznim situacijama ne zaserem i sjebem ekipu !peca
September 5, 2006 at 08:21 #8206
LittleCannonModeratorSeptember 5, 2006 at 08:53 #8207
RimtuTiTukiParticipantMozda zbog mapa na kojima nisu svi bas dobro potkovani !opr019g7
Ajd ajd Janjetino, koliko se ja sjecam kad smo ovo pucali nisi imao pojima ovu
September 5, 2006 at 08:54 #8208
H.T.GetParticipantJednostavno…Sto cu se prijavljivati za mapu koju ne znam. Ima nas skoro 20ak i pretpostavljam da svako ima par fejvrit mapa koje igra i pozna. Mozda ce netko sad reci da koji k…, pa zajebavamo se, ali jednostavno mi je blesavo da se prijavim na bubnut cu, SF Dokside gdje imam mozda minutu online. Ili da se prijavim na SF Extraction, Blizzard…kad tamo trgate i mogu samo smetati.
Isto tako, mozda bih trebao igrati sve mape, ali…jebiga, ne da mi se trositi sate da bih ucio neku mapu koja mi se u startu ne svidja.
Daklem…prijavit cu se na mape za koje smatram da mogu nesto pridonijeti pobjedi, jer cu onda igrati s gustom (sto je nadam se i cilj igranja ove igre), a sto se tice ostalih mapa, pretezno uvijek sam navecer doma i ako fali igraca za neki mec, slobodno me sms i ja cu doci. Ako ne znam mapu, mogu cuvati ili trcati nekamo kamo mi kazete i ako sto napravim dobro, ako ne….jebiga.
I meni je malo cudno kad vidim da se prijavljuju uvijek 2-3 ista igraca, ali valjda drugi nemaju vremena ili stojaznam.
September 5, 2006 at 08:58 #8209
B051LjKoParticipantMa ljudi, gle… normalno da bi mečeve trebali igrati ljudi koji “Ubijaju” na pojedinim mapama…. ali prijavljujte se…. meni je najmanji problem prepustiti svoje mjesto (a i pepić me drugačije neće stići :smt077)…
Što se tiče ” moje Uigranosti” na Mountain Ambushu mislim da Tracker statovi govore sami za sebe. ja čak “znam” igrati tu mapu (naučio na proteklih par mečeva isključivo” ali sam prvi pur bio grda truba….. Zaključak, klikćite, prijavljute se…. pa ćemo lako odrediti tko će igrati…
Dokaz
Mountain Ambush (0.2%) 3.23 Hours
A ne obećanja :smt032
September 5, 2006 at 09:02 #8210
DakkyParticipantDaklem…prijavit cu se na mape za koje smatram da mogu nesto pridonijeti pobjedi, jer cu onda igrati s gustom (sto je nadam se i cilj igranja ove igre), a sto se tice ostalih mapa, pretezno uvijek sam navecer doma i ako fali igraca za neki mec, slobodno me sms i ja cu doci.
Potpis.
Što se tiče ” moje Uigranosti” na Mountain Ambushu mislim da Tracker statovi govore sami za sebe. ja čak “znam” igrati tu mapu (naučio na proteklih par mečeva isključivo” ali sam prvi pur bio grda truba….. Zaključak, klikćite, prijavljute se…. pa ćemo lako odrediti tko će igrati…
Po toj logici ja sam jedan od rijetkih koji ima pozitivan FR na Ambushu i CAK 12 sati igre … i ja bi se trebao prijaviti…
Ali znam da suxam a i pojedina iskustva od prije godinu-dvije mi govore da ako ne znam, ne pucam….
Starosjedioci znaju dobro o cemu pricam… Do onda sam pucao svaki match jer sam bio i Squad leader na TWL-u…
Od onda, no more ono sto znam da ne znam……. :smt014
September 5, 2006 at 09:14 #8211
B051LjKoParticipantOK, čekaš mapu koja te ide…. Ali da te podsjetim da je nećeš dočekati ako dežurni konji (čitaj, ja rimtu, pepić, groo, donedavno troky, crono etc etc) ne odrade dosadne (meni fakat nijedna nije, osim tunela, njega mrzim) i manje popularne mape. Jebi ga takav je ladder.
Uistinu bi bilo osvježavajuće kad bi se “zovite me ako fali” igrači prijavili za meč (i napišu to uz prijavu; [Troky ta opcija fakat fali, komentari se mogu upisivati samo kod odjave, riješi 🙂 ] koji im se možda čak i ne igra previše i u vrijeme tog fakin meča spoje na TS čisto da počekiraju situaciju… Jerbo isfrustriran prijašnjim iskustvima, ja više ne tražim manično tko će igrati…
September 5, 2006 at 09:47 #8212
Lamb-LoverParticipantMa mene nepoznavanje mape toliko i ne jebe. Mountain ambush neznam dobro (1.1h FR 0,92) ali cu je naucit do matcha aš mi se pjaža, kao sto sam se i za weapons cache pripremio. !opr019jh
Ali postoje mape na kojim jako rijetko netko igra tako da nisam ni imao šanse steci neko iskustvo pošto se teško dogovaramo za trening.
September 5, 2006 at 10:11 #8213
DakkyParticipantJa sam odavno predlozio internu klansku ligu 4v4 jednom tjedno… najbolji trening definitivno….
a sto se tice prijava, isto mi je puna kapa odjavljivanja na dan matcha….
ne mogu se sad prijavit za 12 09 jer ne znam ni di cu bit u to doba.. ako budem doma, mogu igrat, ako ne, nemogu. pa se necu ni prijavljivat do onda kad ne znam dal cu igrat. kuzite poantu?
September 5, 2006 at 10:15 #8214
DakkyParticipantInace sto se tice Zoks-a…..
Covjek radi 0-24 sad preko sezone i nema ga doma gotovo nikad tako da mu nemojte nesto zamjerit. Bit ce para kad prode sezona 🙂
September 5, 2006 at 11:13 #8215
LittleCannonModeratorMa ljudi, gle… normalno da bi mečeve trebali igrati ljudi koji “Ubijaju” na pojedinim mapama…. ali prijavljujte se…. meni je najmanji problem prepustiti svoje mjesto (a i pepić me drugačije neće stići :smt077)…
Pazi sad ovako od 67 meceva koje imamo odigrane na TWL-u, mislim da prste ruku mozes nabrojati one koje ja nisam igrao. AA Ladder ne brojim.
Poanta nije u tome da ja volim igrati meceve, nego u tome sto sam odavno reako da ja vecinu meceva mogu odigrati, ali ako bilo tko zeli, ja ustupam mjesto. Gdje je tu poanta? U tome sto jos niti jednom nisam niti dosao u priliku da ustupim mjesto!!?
Budimo realni i recimo ovako:
Da, volimo pobjedjivati! Ali isto tako treba se dobro zabavljati. Izgovor tipa nemam dovoljno sati na toj mapi bezvezan, jer igranje jedne mape na mecu ili casual pucanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su potpuno dvije razlicite igre u kojima su usudio bih se reci samo zajednicke texture. Pitajte Bosiljka kad smo mu skinuli njumf na mecu kako mu je srce tuklo i koju navalu adrenalina je imao?
To je iskustvo koje svatko bi trebao prozivjeti u ovom klanu, i bilo bi glupo uskratiti si jedno takvo vrhunsko zadovoljstvo sa nekakvim razlozima, tipa ako ja igram izgubiti cemo. Vjerujte sigurno necemo izgubiti po prvi put.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.