Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author

Groo
    Participant

Ma ljudi, gle… normalno da bi mečeve trebali igrati ljudi koji “Ubijaju” na pojedinim mapama…. ali prijavljujte se…. meni je najmanji problem prepustiti svoje mjesto (a i pepić me drugačije neće stići :smt077)…

Pazi sad ovako od 67 meceva koje imamo odigrane na TWL-u, mislim da prste ruku mozes nabrojati one koje ja nisam igrao. AA Ladder ne brojim.

Poanta nije u tome da ja volim igrati meceve, nego u tome sto sam odavno reako da ja vecinu meceva mogu odigrati, ali ako bilo tko zeli, ja ustupam mjesto. Gdje je tu poanta? U tome sto jos niti jednom nisam niti dosao u priliku da ustupim mjesto!!?

Budimo realni i recimo ovako:

Da, volimo pobjedjivati! Ali isto tako treba se dobro zabavljati. Izgovor tipa nemam dovoljno sati na toj mapi bezvezan, jer igranje jedne mape na mecu ili casual pucanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su potpuno dvije razlicite igre u kojima su usudio bih se reci samo zajednicke texture. Pitajte Bosiljka kad smo mu skinuli njumf na mecu kako mu je srce tuklo i koju navalu adrenalina je imao?

To je iskustvo koje svatko bi trebao prozivjeti u ovom klanu, i bilo bi glupo uskratiti si jedno takvo vrhunsko zadovoljstvo sa nekakvim razlozima, tipa ako ja igram izgubiti cemo. Vjerujte sigurno necemo izgubiti po prvi put.

WORD :smt066

Troky
    Keymaster

Uvijek ista priča… rezultati nikakvi.

Igranje mečeva nema nikakve veze s casual pucanjem u taktičkom smislu i ma koliko god neki pojedinci bili dobri na nekim mapama to ne znači da će biti dobri na istoj mapi za vrijeme meča (npr. Moby je na extractionu imao fr 1-7 zbog pomanjkanja timskog duha). Sindrom Ramba i Kružnog neću niti spomenuti iako je potonji već u fazi izumiranja.

Izjava tipa ‘za bih se prijavio na mapu koju ne znam’ je totalno lame jer bi to u prijevodu znacilo da ako se igra npr. HQRaid koju ‘znaju’ igrati LC, diGe i Groo i ako netko od njih iz nekog razloga ne može igrati meč, nema tko igrati.

Zato služe treninzi. Ma koliko god vam bili mrski i/ili dosadni na njima se najbolje nauči mapa i taktika za meč.

Na primjer… moj prvi trening bio je na Radio Toweru, mapi na kojoj imam <2h igre i ne igram ju opce. Od 4 meča koja sam odigrao na RT-u nismo niti jednom suxali uključujući i mene kao totalnog n00ba na toj mapi.

@Get

Sat-dva treninga na nekoj (ne)poznatoj mapi znači puuuuno više od trošenja sati i sati casual pucanja na istoj mapi.

Isto tako, mišljenja sam da će bolje proći ekipa sastavljana od jednog iskusnog teamleadera i 3 (uvjetno rečeno) n00ba nego ekipa od 4 Ramba.

Da skratim priču… zar ne bi bilo lijepo vidjeti da je za meč prijavljeno 6/4 igrača i da je svih 6 10-15min prije početka meča na TS-u i da se dogovore tko će biti teamleader i koja trojica bi bila najpogodnija za meč? Zar je to tako teško izvedivo? Pa nema nas 8 u klanu nego 20…

Troky
    Keymaster

Izgovor tipa nemam dovoljno sati na toj mapi bezvezan, jer igranje jedne mape na mecu ili casual pucanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su potpuno dvije razlicite igre u kojima su usudio bih se reci samo zajednicke texture.

Pepichu okani se te telepatije! !opr019jh

B051LjKo
    Participant

@Trokinja !opr019ic

Jedan veliki potpis na apsolutno sve što si rekao… !opr019jb

B051LjKo
    Participant

Samo dodatak da se post ne pretvori u naZZizzam… meni je jasno da se neda svima trenirati niti igrati sve mečeve… Samo bih molio da oni koji ipak žele (ili uglavnom žele) fakat nalete do TS-a na dan meča i da ne očekuju da ih se zove, …. Makar da izvuku ekipu kojioj eventualno fali plejer iz govana…

PS. Nemate pojma koja je zabava igrati HQ raid protiv ekipe koja jednako ne zna mapu kao ni mi…. i još ih naguziti, ali slasno…. ma mljac totalni…

RimtuTiTuki
    Participant

Potpisuje sve sta su Little, Troky i Bosi, napisali…

A stvarno bi trebalo u prijave staviti, “Da mogu igrat match, ali jebo me pas ako znam koja je to mapa…”

@Dakky
    : treninzi su super ideja, ali koliko se ja sjecam svi pokusaji su propali…

ali ako ima jos zainteresiranih, ja sam da se ponovno uvede nedjeljni trening

Troky
    Keymaster

BTW… što se tiče slanja SMS-ova prije meča…

(za one koji nisu probali) probajte!

Ja sam se zadnji put osjećao kao križanac magarca, noja i deve…

Lamb-Lover
    Participant

Ja sam definitivno za treninge nedjeljom !opr019gh

Dakky
    Participant

Ja sam za internu klansku ligu. 4 ekipe po 4 igraca. Sistem po TWL-u, random mape, i to random samo one koje mi NE volimo igrat. I onda ce se vidjet ko kako di stoji…….

I to dan u tjednu se igra 4v4 kad se obje ekipe sloze da mogu.. jer moze se desiti da nas 16 definitivno ne moze biti online u nedjelju…

Groo
    Participant

Meni je to dakky iskreno bezveze.

d3uha
    Participant

I to dan u tjednu se igra 4v4 kad se obje ekipe sloze da mogu.. jer moze se desiti da nas 16 definitivno ne moze biti online u nedjelju…

ni 4 na dan matcha.

daki ti svaki put nastavis pricu sa par mjeseci zaostatka. ne razumijem, sta ne kuzis da se ne skupi niti 6 ljudi prikopcano u vrijeme matcha kamo li 4v4 ikad a koji ti je bolji trening nego match sam!

Dakky
    Participant

JA ne kuzim sta je tako tesko probati nesto novo. Ligu nismo nikad probali formirati… jednostavno mi nije jasno kako je nemoguce dogovoriti dan kada 8 ljudi moze igrat match…

ma treba uvest OBAVEZAN trening bila to liga ili nesto drugo i to toliko obvezan da se dobiva suspenzija na tjedan dana ako se ne pojavis na treningu.

Ili nesto jos gore :smt013 pa da vidis kako bi se ljudi pojavljivali.

Treba neka rigorozna pravila uvest pa da vidis reda….

Ili jednostavno prestanite sr*ti o treninzima kad ce ionako sve ostati na rijecima…

LittleCannon
    Moderator

Haiku:

Ukljucivanje. Mozak. Dakky. Pogon. Jezik.

Dakky
    Participant

Mah, i meni je pomalo dosta glumit policajca….

Pokusavam uvest malo reda u ovu ekipu ali mi ne ide bas za rukom, ha?

crono
    Participant

Ja recimo nisam duuugo igrao meceve… Razlozi su uglavno tipa: neznam mapu pa ne zelim sje.. . mec, i tako dalje, koji put se stvarno desi da me nema doma na dan meca. Recimo u petak sam igrao bridbe SF koji neznam kako se igra i potpuno uzivao u mecu!!!

Kroz meceve sam naucio CSAR, URBAN, SF VILLAGE. Mislim da se kroz dva meca moze svladati mapa.

Veselim se hrvatskoj ligi (a nadam se i vi) kao i screamu danas , jedva cekam 9 sati !!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.