Uvijek ista priča… rezultati nikakvi.
Igranje mečeva nema nikakve veze s casual pucanjem u taktičkom smislu i ma koliko god neki pojedinci bili dobri na nekim mapama to ne znači da će biti dobri na istoj mapi za vrijeme meča (npr. Moby je na extractionu imao fr 1-7 zbog pomanjkanja timskog duha). Sindrom Ramba i Kružnog neću niti spomenuti iako je potonji već u fazi izumiranja.
Izjava tipa ‘za bih se prijavio na mapu koju ne znam’ je totalno lame jer bi to u prijevodu znacilo da ako se igra npr. HQRaid koju ‘znaju’ igrati LC, diGe i Groo i ako netko od njih iz nekog razloga ne može igrati meč, nema tko igrati.
Zato služe treninzi. Ma koliko god vam bili mrski i/ili dosadni na njima se najbolje nauči mapa i taktika za meč.
Na primjer… moj prvi trening bio je na Radio Toweru, mapi na kojoj imam <2h igre i ne igram ju opce. Od 4 meča koja sam odigrao na RT-u nismo niti jednom suxali uključujući i mene kao totalnog n00ba na toj mapi.
@Get
Sat-dva treninga na nekoj (ne)poznatoj mapi znači puuuuno više od trošenja sati i sati casual pucanja na istoj mapi.
Isto tako, mišljenja sam da će bolje proći ekipa sastavljana od jednog iskusnog teamleadera i 3 (uvjetno rečeno) n00ba nego ekipa od 4 Ramba.
Da skratim priču… zar ne bi bilo lijepo vidjeti da je za meč prijavljeno 6/4 igrača i da je svih 6 10-15min prije početka meča na TS-u i da se dogovore tko će biti teamleader i koja trojica bi bila najpogodnija za meč? Zar je to tako teško izvedivo? Pa nema nas 8 u klanu nego 20…