Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

Alazare
    Participant

LittleCannon je rekao da kazem nesto o sebi….

Igram AA oko tjedan i pol, honor mi je 21, igram vecinom urban assault i bridge SE. bolje mi ide CQC nego velike staze…

danas sam se prijavio za klan i na tracker gdje me trazi da prijavim id klana i memberspassword. ovo prvo sam nabavio ali password nemam…

vi ste jedini hrvati koje sam vidio na AA, bilo bi mi draze uci u neki hrvatski klan nego neki strani…

ako ima kakvih pitanja samo dajte… 😐

LittleCannon
    Moderator

Ajmo stvari postaviti ovako. Prvo da ti kazem nesto o nama.

Prvenstveno mi smo svi starija ekipa oko 27-32 godina (cast inimkama). Obicno kad je netko bio zainteresiran uci u nas klan prvo bi ga pustili da igra sa nama neko vrijeme, a zatim ako ima volju nastaviti nakon sto nas upozna dobrodosao je.

Kod nas nema nikakvih vojnih spreha, cinova, izdavanja zapovjedi niti disciplinskog postupka, igramo ovu igru jer se svi dobro zabavljamo i to je jedini cilj, dobra zabava. Imamo tu i tamo meceve koje ne shvacamo previse ozbiljno i sukladno tome su nam rezultati. Ako imas volju pridruziti se u nekakav klan, bilo bi fer prema nama i prema tebi reci da nismo jedini klan u hrvatskoj, u biti ima nas toliko da na aaladder.com postoji croatian 4vs4 ljestva gdje se natjecu iskljucivo hrvatski klanovi.

Ovo ti govorim iz razloga jer smo imali nekoliko pridoslica poput tebe koji su se zadrzali svega par dana a zatim otisli u nekakav drugi klan. nije da smo mi nesto previse izgubili ili bili povrijedjeni, ali ipak ostavlja gorak ukus u ustima.

Tvoj honor kojeg si natukao u vrlo malo vremena govori samo da imas potencijala i da bi nam dobro dosao za vrijeme igranja oficijalnih meceva.

U biti da skratim pricu, postavi nas u buddy listu na aaotrackeru ( ili mozes vidjeti sa nasih stranica gdje igramo) i dodji na server gdje smo mi da malo zaigramo. Takodjer instaliraj teamspeak i prikljuci se na server troky.homeip.net:38767 (pass ti je zgubidani) da se mozemo i cuti i barem glasovno upoznati. Igraj sa nama neko vrijeme, pa odluci sam da li zelis ili ne.

Pozdrav

LC

Groo
    Participant

Živio govornik.

Leoparde, baš mi treba čovjek za odnose sa javnosču. Hočeš?

Alazare
    Participant

daj mi broj servera za TS…

dajte odaberite neku stazu koja nema ograničenje honora da se mogu joinat da zaigramo koju…

LittleCannon
    Moderator

daj mi broj servera za TS…

troky.homeip.net:38767

lozinka je: zgubidani

dajte odaberite neku stazu koja nema ograničenje honora da se mogu joinat da zaigramo koju…

Oprosti, ali stvarno ne pratim gdje je ogranicenje, a gdje ne. Potruditi cu se da igramo na serverima bez ogranicenja

Alazare
    Participant

instaliro sam TS, ali kod update server list mi kaze error geting list…

ak znate u vemu je stvar molim pomoc, ak ne, nije greda… 🙁

LittleCannon
    Moderator

otvori ts, klikni na connect menu, odaberi quick connect opciju i upisi sto je potrebno. Bez ikakvih izlistavanja serve niti bilo cega drugoga

BaXuZ
    Participant

i ne zaboravi u adresu dodati port, to je ono iza dvotocke

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.