HomeForums[Ri051] Official ForumTech Supportmicrosoft equasion help me Ronda help help me Ronda

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #922

  KrLe
  Participant

  Totalni off, ako se netko od vas susreo sa importanjem Microsoft equasiona (jednadžbi) u Word dokumentu, dogodila mi se zanimljiva situacija.

  Pišem seminar od cca. 35 stranica, a to je za rad u equasionu pogubno (sve što ne stane u 3 str. je upitno za manipulaciju ako koristiš equasion). Dakle selektirao sam jedno 5 str i kopirao ih jer se proračun ponavlja za različite stupnjeve lopatice turbine i samo se brojevi mijenjaju. I kurac od Worda mi je i kopirano i pasteano pretvorio u Math type 5.0 koji uopće nije instaliran!?!!!!!!

  Ja sam naravno u međuvremenu saveao dokument. word mi svako malo predloži da instaliram taj Math Type a mene strah jer ne znam da li ću poslije moći editirati equasione u dokumentu i da li je taj Math Type u sklopu sa officeom ili ga on pokuša od negdje skinuti, pa očekujem probleme zbog ne registriranog officea ili očekujem da mu kazem ok instaliraj a on ne uspije i onda da mi ne radi ni equasion ni taj math type. grrrr. Nekako mi se čini da ću morati preinstalirati office, ali i dalje ne znam što će biti s ovim seminarom, da li će to raditi. Na koju foru sa copy paste promijeniš vrstu filea? to je kao da copy pasteam import iz Cada i on mi to šukne u jpg! Ne razumijem tko mu je to dozvolio! Kurac od officea i word i microsofta GRRRRRRRRRRRRRRRR

  #9750

  Troky
  Keymaster

  …probaj s OpenOffice-om

  #9751

  KrLe
  Participant

  lol hvala…

  #9752

  KrLe
  Participant

  Ispravak, ipak nije tako drastično, samo par jednadžbi mi je sjebao… što je još čudnije…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.