HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainMillitary shop u Rijeci

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle kao sto naslov govori, u Rijeci se otvorila trgovina vojne opreme, ali VOJNE opreme. Pod to se podrazumijeva uniforme kompletne u tri boje (SMB, crne i maskirne), pancirke, brbeni prsluci, nozevi, bajuneti, kapuljace za specijalce…….

Ja odmah kupio hlace. Cijene sasvim pristojne.

Ah da shop se zove “Pleter” i nalazi se u Strossmayerovoj 17a (malo iznad HKD-a)

B051LjKo
    Participant

Jebeš garderobu, jel imaju prave vojne igračke, kalaši, RPG, Vintorez, UAZ, Shilka kakva polovna u dobrom stanju i s malo kilometara?!

RimtuTiTuki
    Participant

Ili mozda flesh za Dakkya? 😀

H.T.Get
    Participant

zbilja, jel imaju flashice?? 🙂

Sad reko curi za ovo, odma pitala da kad cemo u Rijeku…

Jel vidite sad kako je meni?

Zh0rZh
    Participant

A tesko ti je… prvo imas curu.. a drugo ..jos te i sama vodi u armyshop !valjak

crono
    Participant

Dakle kao sto naslov govori, u Rijeci se otvorila trgovina vojne opreme, ali VOJNE opreme. Pod to se podrazumijeva uniforme kompletne u tri boje (SMB, crne i maskirne), pancirke, brbeni prsluci, nozevi, bajuneti, kapuljace za specijalce…….

Ah da shop se zove “Pleter” i nalazi se u Strossmayerovoj 17a (malo iznad HKD-a)

Kada bi grooji objasnjavao kazes mu :” Malo iznad gey saone!”

Dakky
    Participant

LOOOOL

Groo
    Participant

Kada bi grooji objasnjavao kazes mu :” Malo iznad gey saone!”

Mulac jedan. Svi mi dobro znamo tvoje sklonosti.

Nemoj mene kriviti za razotkrivanje istih. !valjak

crono
    Participant

Tko nam je otkrio to mjest?

crono
    Participant

Tko nam je otkrio to mjest?

:smt019 !opr019gq

Profa_Cro
    Participant

A da li mozda uzimaju staro za novo?

Imam ja na ponudi svoju djevojku pravi ratni(ratoborni) stroj malo koristen!!!! Covjece ubija rijecima!!!!!! Netrebas municiju

Odjebaus
    Participant

Da li uzeli pod račun recimo dugu devetku i par bombi? Trebam dobar kevlar. :smt066 :smt042

B051LjKo
    Participant

evo upravo jučer saznao, vlasnici su dvojica mojih bivših paintball kolega, da ih znate bolje, ne bite od njih ni žvakaće kupili

BaXuZ
    Participant

ups, bosiljko je bio kod mene doma pa je ostao ulogiran, daklem gornji post pripišite meni

Odjebaus
    Participant

Što se vas dvojica njegujete kod tebe? :smt057

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.