HomeForums[Ri051] Official ForumTech Supportminimum konf za AA?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Koji je minimum konfig za AA2.4 ? Na npr 640×480 u sve lowest i bez sjena? znam da je meni bilo igrivo do npr AA 1.7 na P3-700 i GF2 Titanium (agp2x) s 256MB RAM-a u stroju i to prilicno je glatko islo. Onda sam imo do 2.3 – novi stroj – ali staru graficku – GF2 ti . i isto je islo glatko.

e sad zasto sve ovo pisem. – jer frend ima (nemojte se smijat, zbilja nema para) – Durona 650, 288 MB RAM i GF2 MX 200 s 32MB ali zato AGP4x. I windowse 98 SE. Da li bi na tome dakle radila AA2.4 u barem igrivih 18-20 fps-a na najmanjim detaljima?

Imate jos kakav savjet za ubrzat tu kantu kako? moze se clockat do recimo 750 mozda bi i na 800 islo ali je hladnjak neka kanta pa necemo riskirat…. ali graficku bi se zato dalo.. ima na sebi aktivni kuler od R9600…

ili da se uopce ne trudimo?

i ako se uopce ne trudimo, koji je najlaksi nacin da upgrejdamo stroj da AA radi? da li bi npr xp1700 rijesio problem a ostalo isto da ostane – ako ga ploca podrzava doduse?

Hvala i pozdrav

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Nazalost, upgrejd mogucnosti su minimalne. Naime jedino sto bi mu donijelo kakve takve rezultate jest memorija. No ostaje pitanje graficke jer nakon 2.3 minimalna graficka memorija je 64mb. Procesor takodjer ne bi mogao izdrzati zahtjeve AA. Dakle krajnji odgovor bi bio da uopce niti ne instalira AA jer jedino sto ce dobiti zivciranje i blijede pokusaje igranja.

Iskreno mi je zao ali konfiguracija je totalno outdated tako da jedino sto mu preostaje ici na standardnu polugeneralnu a to je maticna, procesor, memorija. Ima sada i jeftinih maticnih i procesora i mislim da bi nekakvu 2Ghz+ konfiguraciju slozio za 1500 kn, ako ne i manje.

LittleCannon
    Moderator

Sad sam se sjetio da u instalacijskom folderu Armije imas help folder sa pdf manualom za armiju i u kojem pise najslabija moguca konfiguracija za igranje. Evo ti je ispod pa procitaj.

System Requirements

There are minimum system requirements for America’s Army. Please ensure that

your system meets at least the minimum system requirements or you may

experience difficulties running the game. For better results, system specifications

meeting or exceeding the recommended requirements is required. Note that

each computer is different, and therefore performance may vary between

systems.

The minimum system requirements for America’s Army are:

• Pentium 1.3GHz or equivalent

• 256MB RAM

• English version of Windows 98/ME/2000/XP

• 2 GB of uncompressed hard drive space

• DirectX 8.1

• 64MB 3D graphics card supporting transform and lighting*

• 4x CD-ROM

• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**

• 56kbps Modem or other network connection

*Nvidia® nForce™ or other motherboard/soundcards containing Dolby Digital®

Content Encoder required for Dolby Digital® audio.

The recommended system requirements for America’s Army are:

• Pentium IV 2.0 GHz or equivalent

• 512MB RAM

• English version of Windows 98/ME/2000/XP

• 2 GB of uncompressed harddrive space

• DirectX 8.1

• 128MB 3D graphics card supporting transform and lighting*

• 4x CD-ROM

• 100% Compatible DirectX 8.1 soundcard**

• Broadband Network Connect

*The only resolutions supported by America’s Army are: 800×600, 1024×768,

1152×864, 1280×960, 1280×1024, 1600×1200. NOTE: Other video resolutions

are supported by the game engine, and will work. However, we cannot guarantee

that every image will fit properly on resolutions other than those listed above.

Dakky
    Participant

i know but.. cak sam i procitao te req’s prije nego sam postao pitanje. ali ne znam cesto se desi da su navedeni requirementi visi od stvarnih, pa cisto me nesto tjera da isprobam. jer npr. GTA san andreas mu je igriv.. malo clockat grafulju s rivatunerom i proc na 700-750. disk mu je spor al nema veze. i probat cemo . javim rezultate.

B051LjKo
    Participant

Sa MX200 ZABORAVI!!! Ono sto mu se daleko najvise isplati jeste pronaci nekakvog bartona za 400tinjak, plocu za 200tinjak, r9550 za 350tak i 512 meme za 300tinjak.

Za milju i koju kunicu će nesto i isčeprkat.. To znam jer smo pokušavali pokrenuti armiju na PIII850 i GeFMX400 i jednostavno nije imalo smisla. Jedina mapa koja je donekle radila je bio Bridge obični, ali uz takvu trzavicu da to jednostavno nije imalo smisla…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited sub srp 16 2005, 12:09 ]</span>

Dakky
    Participant

Ako je covjek skupljao 400 kn 6 mjeseci za ovu kantu sto sad ima, razmisli kolko ce skupljat za “milju i koju kunicu”… ili radi ili ne radi. Ako ne radi, igra nesto drugo, uopce nije bed… ali je potencijal… :-/

LittleCannon
    Moderator

Ne zelim niciji nacin zivota ocijenjivat, ali bez kurca u svatove ne ides, osim toga da li si mu spomenuo troskove neta kojiprelaze 200 kuna mjesecno ako igras svaki drugi dan. Ne mogu shvatiti da netko 400 kuna skuplja 6 mjeseci

Dakky
    Participant

covjek bi na net iso preko mog dsl-a kao sto ih vec par ide.

btw, frendu je stari umro, a on je jedini zaradjivo nesto, stara mu je u penziji, a on je na medicinskom faksu apsolvent. zadnje 3 godine nije ni kinte imao osim onog sto mu stara da – citaj 50 kn tjedno ili sl. za kavu i sl. dok evo sad vec mjesec dana radi.. ali koliko vidim, sad je tek dosao na svoje pa na svakom izlasku spiska 100-200 kn.

no , njegov zivotopis nije bitan, bitno je da nema love, AA mu se svidja, nije ni reko da ju zeli igrat nego ga ja tlacim….

B051LjKo
    Participant

Neka gurne Unreal u komp i oplete…

B051LjKo
    Participant

I koje su to gluposti, prvo 400 kuna skuplja 6 mjeseci a onda ubija po izlasku 100-200 kuna. Sta covjek štedio od izlazak, toičnije šta izlazi svaka 2 mjeseca 🙂 😉 Opet si zakomplicirao stvar do maximumna DaXXone

Dakky
    Participant

dok evo sad vec mjesec dana radi..

Koji dio teksta ovog nije tebi jasan B051ljko ?!

B051LjKo
    Participant

Ma zaboravi, ako ga igranje veseli sam ce zakljuciti da mu treba nova kanta…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.