HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaMobile Connect kartice…

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Idem na tjedan dana u Split i izrazito bi mi dobro došla mobile connect kartica… Jel postoji koja dobra dušica koja bi se thjela odvojiti od svoje na tjedan dana… Naknada u tekućem hmelju i ječmu se podrazumijeva…

Dakky
    Participant

Moj ti je savjet – nabavi si 3G telefon tipa SE K610i ili kakve Njokije, i spucaj unutra svoju karticu na kojoj si predhodno aktivirao Web’n’walk ili slicnu uslugu u VIPu…. i spoji ga na laptop preko usb-a i deri po netu..

ko sto ja sad pichim preko EDGEa s murtera, preko one trokyeve Nokije 9500… na laptopu, naravno… 3 crtice signala od 8 mogucih, brzina 120-140 kbit/sec…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Troky
    Keymaster

taman za armiju igrat…. 🙂

B051LjKo
    Participant

@Dakky,

Mrzim mobitele i ne pada mi napamet… ako i budem kupovao nešto mobilno, biti će to HSDPA kartica… Fora je u tome da inače u firmi imam jednu za potrebe dužih terena, ali je nažalost ostala kod individue koja je pobijegla na godišnji… damnit’

Dakky
    Participant

@ Bosi … onda se osloni na ConnectionPointe i ine…

A i 3G signalom je pokriveno mozda 15% hrvacke, odnosno full speed HSDPA cisto sumnjam da mozes ostvariti iz manjih mjesta…..

B051LjKo
    Participant

Pa Spit je selendara… ali nije baš malo misto… bio sam već dole s tom karticom i uredno lovim 3G signal

Groo
    Participant

Ja bih ti rado ustupio svoju ali mi firma već nekoliko mjeseci uredno plača pretplatu tako da je ona pod “must have” na gradilištu 🙁

Zh0rZh
    Participant

Dam ti ja 3Gprstica u paksu ako me vodis u Zambiju, moze ?

B051LjKo
    Participant

Dam ti ja 3Gprstica u paksu ako me vodis u Zambiju, moze ?

Može, samo ulovi gancia prije on nam je trebao biti domaćin…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Groo
    Participant

Bit če uplašio se moguće ekipe

Možda ne on već domačini 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.