Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

koji mu je muski spolni organ? odjednom ga vidis na serverima, napravio novi web, jos ga i ishostao razumijes. ko zna na cemu je, bice mu lose na poslu pa se vratio armiji

BaXuZ
    Participant

jebemti ja vec par dana gledam kako niko nis ne posta na ”nasem” forumu. skroz zaboravio da je ovo zazivjelo a i nisam ga bookmarkao. taman sam mislio tamo postat da di su svi nestali

BaXuZ
    Participant

ej mobsone, malo ti steka ovaj forum, kad gledam forum stranicu, kaze da je last post by sineayus u općenito, a kad otvorim općenito stranicu onda njega ne spominje nigdje

BaXuZ
    Participant

jel ima mjesta na ovom webu za onaj block od AAtrackera koji pokazuje tko je online

Dakky
    Participant

Primjetih i ja da malo forum shteka. No bez obzira na to, i dalje je bolje nego prije. Recimo. Jos bi ja recimo stavio onaj Welcome i Online s lijeve strane na desnu, a lijevo bi stavi shoutbox .. no dobro…

moby
    Guest

Eh sad, problem je udovoljit troje ljudi a kamo li 18! Imamo pool-ove i ako se vecina odluci za neku promjenu to cemo i napravit. Kad bi na bas svacije “stavi ovo tu, dodaj ovo, skino ono” imao bi full time job koji i nije bas nesto extra placen 🙂

Svjestan sam da ce bas uvijek nekome nesto smetat… ali morat ce se naucit zivit sa tim….

Eto Troky je do sada puno pomogao, dodao TWL status, eChat, TS Server i njegov status,….

Budite manje kriticni a vise konstruktivni i sve cemo rijesit!

BaXuZ
    Participant

da, jemas prav, ovaj dakky samo sere, a nista ne radi!!!!!!!!

nego btw, vjerovatno je neko od vas dobio virus od mene, moby sigurno. zarazila me firma koja mi pruza web hosting za stranice od tranzistora, ja kontam neki sluzbeni mail i propustim ga na kompjuter, a bitdefender ga nije skuzio, ime maila je screensaver, velik je svega nekoliko kb, firma je plus hosting iz pule, oprez!!!!

Zh0rZh
    Participant

Mozda bi se dalo napravit i AAO status?

Znam da ga imaju na ASF-u, i isto koriste neki php CMS

Aj moby kad si vec tako aktivan zadnje vrijeme pogledaj i za to

Zh0rZh
    Participant

P.S.

Nadam se da gornji post ne spada pod kritiku , vec pod konstrukciju 🙂

Zh0rZh
    Participant

Ok vidim da ste i to rijesili … big thumbs up 4 moby… HOOAH…

Jedino sto bi bilo jos dobro (znam znam vec serem polako) da se ne ispisuju offline playeri vec online playeri.

Troky
    Keymaster

Ok Zhorzh, ja radim na tome. bit ce gotovo tijekom dana (nadam se).

Inace, sto se skripti i slicnog tice obratite se meni 🙂

Troky

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.