HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainMoj dobri Nigerijski prijatelj…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Sigurno ste barem 17 puta do sada dobili pismo od nepoznatog entiteta iz Nigerije koji vam nudi hrpu para koje je njegov klijent ostavio u njegovoj banci/štedionici/računu/uredu/cesti/madracu/kokošinjcu ili već nekom mjestu kamo je moguće ostaviti novac…. Kako je prijevara već stara priča, vjerujem da niste bili umnobolni i odgovarali na slične mailove….

He he kako među nama ipak ima umnobolnih (a i onih kojima je dosadno na poslu) odlučio sam malčice se poigrati sa Gospodinom Ronom Satterlyem koji je toliko dobra duša da me preko noći želi učiniti milijunašem…. Priča je vrlo slična svim ostalima i dobar stari Ron je odvjetnik koji je zastupao prebogatog filantropa bez djece koji sad eto ima 10 milijuna dolara na računu koje samo ja mogu podignuti…. blago meni

Viđe Rona kako li je samo lijep

Dakle, nakon početog upoznavanja i razmjene podataka (ja sam Gospodin Vojko Obersnel iz rijeke, ekonomist po zanimanju….) malčice sam zaoštrio igru… he he Kako je Ron inzistirao da se moramo čuti preko telefona, uredno sam mu dao broj od ureda gradonačelnika i siročić uglavnom preko maila psuje sirotu tajnicu koja ga odbija prespojiti (he he možete zamisliti kako su ljubazni u uredu gradonačelnika kad iz zove baja iz Nigerije)… he he, kad si gad koji izbija pare, troši barem na telefon iz Nigerije do Kroacije, mislim da i nije baš jeftin… Tralalalalal, kako bi Ron bio uporan, odlučio sam ubaciti novog lika u igru (jebeš dramu sa samo dva lika :-P) i odlučio sam se za Naočitog mr. Adebisia (sjećate se Oz-a), uglavnom mr. Adebisi je još jedan moj nigerijski partner s kojim obavljam sličan deal…. hehe samo Adebisi je zAo i stalno me pumpa protiv Ron-a, kao fol se poznaju i uvjerava me da ako i Ron-ov deal sklopim s njime umjesto s Ronom dobit ću veći dio kolača… Situaciju sam dodatno začinio s 20 000 dolara koje sam već uplatio gospodinu Adebisiju za troškove, a još treba dati barem toliko, što je toliko narajcalo sirotog Rona do granice spontanog svršavanja….

Tralallalala, trenutno je jako ljut na Adebisia i želi ga što prije odjebati, snimite paste iz zadnjeg maila….

All that Mr. Adebisi told you about me is just a blatant lie. ” I HAVE NEVER IN MY LIFE MET HIM BEFORE”.

Finally, if we can work together in one accord, i

assure you that we will achieve the desired goal in no

distant time. BUT BEAR IN MIND THAT I CANNOT CONTINUE

THIS TRANSACTION IF MR. ADEBISI CONTINUES TO INTRUDE

IN THIS DEAL. WE DONT NEED A THRID PARTY TO MAKE IT A

REALIT. I AM THE LEGAL SOLICITOR TO MY LATE CLIENT AND

I HAVE MY LEGAL DICTATES READY TO MAKE THIS

TRANSACTION FREE AND FAIR. I AM NOT A GREEDY MAN, IF

YOU ARE NOT COMFORTABLE WITH THE SHARE OF THE MONEY

THAT I HAVE GIVEN YOU, YOU SHOULD LET ME KNOW AND WE

WOULD TALK ABOUT THAT. I BELIEVE WE MUST APPLY MUTUAL

UNDERSTANDING IN THIS DEAL. I DO NOT FEEL ANYTHING IS

BAD IF YOU WANT MORE %TAGE OF THE MORE THAT THE ONE I

HAVE ALREADY PROPOSED.

PLEASE PLEASE PLEASE STOP YOUR CORRESPONDENCES WITH

MR. ADEBISI. HE IS AN ENEMY OF YOURS

He he, trenutno sam u Rimu i uplaćujem Adebisiu još para, hihihi, vraćam se sutra…

Kako mi malo ponestaje inspiracije (lažem, imam je koliko hoćete) stvano bih htio da se i vi, sa svojim idejama i sugestijama uključite u igru da sirotog Rona još malo vučemo za nos….

Trebamo biti pažljivi, Ron je naime pravnik …

he he, snimite :smt046LOL od diplome.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

RimtuTiTuki
    Participant

A narajcaj ga jos malo, reci mu npr. da si Mr. Adebisiu uplatio jos 20.000 i da ti se sad ne javlja, i da vise nisi ni u Rona siguran, da ti se cini da je citava stvar navlakusa…

Dakky
    Participant

… da, i da ti western unionom prebaci nesto love, da se uvjeris da Ron nije varalica.

KrLe
    Participant

Nebojša stvarno si retardiran kako ti se da??? Usput ovo sa Vojkom Obersnelom je vrlo dobro!

H.T.Get
    Participant

reci da ti nije zao dati jos para, ako ce ti se to uduplati ili vise 🙂

BaXuZ
    Participant

nabavi broj od ive sanadera

B051LjKo
    Participant

Ma neeeee. u uredu predsjednika/premijera i sl. netko i zna engleski…. treba mi moj knjigovođa koji riješava inozemne transfere… heh e Recimo Gospodin Darko Milinocić LOL, i dati mu broj gradskog vijeća grada gospića he he to će biti zabavno, kad se Ronny krene S Danom raspravljati he he … Ili možda nekog baju iz Imotskog 🙂 hihihi…

B051LjKo
    Participant

LOOOOOL :smt044 :smt044 :smt044 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt066 :smt066 :smt026 :smt026 :smt026 !opr019ft !opr019ft 😀 😀 😀 😀 LOOOOOOOOOOOOL

Skoro sam pao sa stolice od smijeha kad sam dobio slijedechi mail od, pazi sad Anti-Terrorističkog odjela…. LOL LOL LOL

ATTENTION : MR VOJKO OBERSNEL,

A report has been forwarded to our office here in London concerning your dealing with a man called Mr. Adebisi concerning a transaction both of you have been on for a while now.

We have conducted an investigation through a legal Firm and the Economic and Financial Crime Commision Nigeria and we have found out that Mr. Adebisi whom you are dealing with is scamming you. You see,a lot has been happening to you but you seem to believe him more and there by invest in something that you are not sure of .

This mail is to notify you that you have been scammed some how, but i need you to be aware that he can be apprehended in this course.

we do not want to waste your time here telling more until i can get a full proof of your dealing with him . The London Metropolitan Police is ready to link you up with the office of the Economic and Financial Crime Commision Nigeria to help you finalize this investigation and bring him to book by prosecution.

Until then, we need you to forward all your correspondences with the Said Mr Adebisi, to enable us follow it up immediately.

Looking forward to your soonest response.

You are urged to attend to this urgency with Immediate effect.

Thanks.

Your’s FaithfullY,

Prof. Tony C. Williams.

FOR ANTI-TERRORISM DEPARTMENT.

LONDON METROPOLITAN POLICE.

Molim admina da prebaci ovaj thread u Public dio foruma da se i posjetitelji mogu smijati…

BTW. Zadnje što sam poslao svom frendu Ronu jeste da sam se usrao kao grlica jer je mr. Adebisi zLi terorist i da se bojim po svoj život…. jer zna sve moje podatke….. Skupio sam djecu i pobjegao na selo u Poljsku…. kod ženine babe 🙂

I onda netko kaže da se ni slučajno ne odgovara na money letter…

Tralalalalalal jupajdi jupajda….

B051LjKo
    Participant

I jako se bojim Adebisijeve osvete…. i privođenja u Policiju radi podupiranja međunarodnog terorizma…. hehe naravno da sam rekao Ronu da ga molim za pomoć…. he he

KrLe
    Participant

Prejako, ne mogu vjerovat, još da tip poradi malo na gramatici daleko bi dogurao.

Troky
    Keymaster

prejebeno… ni lopovi više nisu što su nekad bili…

RimtuTiTuki
    Participant

:smt046

Tip je predobar, nemogu vjerovat sta je njemu palo napamet kako da se rijesi Mr. Adebsia … :smt082 :smt082

a tek potpis, da profesor !opr019j2

B051LjKo
    Participant

Dragi moji krivotvoritelji, trebaju mi dokumenti… Recimo preslika moje putovnice, putovnice mr Adebisia…. he he nazovimo ga Dikembe (isto je Nigerijac)…. I uvedimo novog lika u igru…. he he europska veza Mađar Samoanskog podrijetla N’Gurny Qitu Ubukvu…. nekakav proforma invoice bi bio super… Da možemo nastaviti kad se vratim iz poljskog egzila… he he Katowice su zakon….

B051LjKo
    Participant

He h, evo da vidite kako izgleda kada dobijete mail od Londonske Antiterrorističke postrojbe… :smt063 :smt040

PS. Troky napravio sam upload preko sitea i oet je ukenjao zlu sliku…. he he ova poruka je jednostavno prejaka da ne bi postao i sličicu….

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

Moj spasitelj i Novootkriveni šurjak :smt081 je duša od čovjeka i stvarno se trudi da mi pomogne jer sam se spetljao sa stvarno BAD MANom…. he he da ne prepričavam…. paste-am, dio bi se mogao izgubiti u prijevodu…

He Mail prvi….

Dear Vojko,

I got your mail to me and the content was carefully

noted as well. I am suprised at what you are telling

me. I am sorry that you are facing this problem but i

assure you that there is no course for alarm.

However, If you are ready to work with me, i am going

to help you out in getting him nailed for his acts.

From my legal and professional opinion, i do not think

you should worry much because i am going to use my

Legal Firm and professional Expertise to make sure

that you do not incur any legal penalty.

I never knew Mr. Adebisi is such a Bad Man. But

believe me, i am going to help you ” IF ONLY YOU ARE

WILLING TO WORK WITH ME…… ARE YOU WILLING TO WORK

WITH ME TO GET THIS PROBLEM SOLVED?”

I am going to contact the London Metropolitan Police

immediately to know actually what can be done.

Also, i want you to forward to me all your transaction

with mr. Adebisi with all necessary documents so that

i will start my own investigation here. I assure you

this.

I await your soonest mail.

God Be With You.

Ron Satterly.

Mail drugi

Dear Vojko,

I am still waiting for your mail. I am willing to help

you as you have requested from me. I have contacted

the Police Athority and they have really told me about

the situation. I have talked to them on your behalf.

I have told them that you are my Brother In-law and

that i reside in Nigeria. I have also sent them my

credentials that qualify me as a legal practitioner

and they have accepted to work with me in order to

find out the truth and get Mr.Adebisi Nailed.

They assured me that you should not be afraid but be

bold to work with us and that nothing will happen to

you nor your family.

So dear Vojko, Do not be afraid. You should take back

your family to your home and be free . But legally , i

will advise you to stop all your correspondences with

mr. Adebisi until we finish this whole investigation.

Don even reply his email and also you have to forward

any email he sends to you to me for my perusal and

legal directive. This will help us greatly in our

investigation.

I look foward to your soonest response.

Ron Satterly.

Jebem mu mishicha… nemrem sve sam, molim vas za pomoc… he he treba mi par pisama od Adebisia koji spominju kriminalnu proslost Rona, kao i par dokumenata (moby)

Tralala, naravno, poshaljem mu sve čum se vratim iz Poljske…. tralalala

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.