Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Moj vrli monitor je odlučio povremeno srat, na način da svako toliko malo požuti i onda se vrati na normalno i tako oscilira neko vrijeme dok se potpuno ne unormali… Što je to?

B051LjKo
    Participant

Vjerovatno prašina u konektorima, dobro ispuši jednu i drugu stranu i trebalo bi biti sve OK…

Alternativa je reći bratu da po B051LjKu pošalje jedan lijepi 19″ LCD 🙂

KrLe
    Participant

Malo si se previše uživio u mog brata. Ne pada lova u Irskoj s neba! Nego, kad krećeš?

Dakky
    Participant

Kamo ides uopce B051? mogu s tobom ? 😉

B051LjKo
    Participant

Idem u Irsku, ne možeš samnom i još nisam našao prikladnu liniju…. Ali tražim 🙂

Dakky
    Participant

I jaaa bi u Irsku 😉

Posalji mi razglednicu 😀

njonjo
    Participant

a sto ces u Irskoj? :smt117

Zh0rZh
    Participant

Da mu dupe (i 17 inchni penisich) vidi put

Dakky
    Participant

A ja bi eto tako otisao gore da vidim kako Irska izgleda, malo bi razgledavao, malo se napijao… kod Armade u kaficu… 🙂

ArMaDa
    Participant

E dakky slobo bi se ljuljao u “mom” kaficu as ja radim u juice baru strogo sokici i to svjezi tako da danjju radim nocu se opijam ..lol

ArMaDa
    Participant

E da i sto se tice monitora bosiljak pollaakkkkooo s time ;;lol

B051LjKo
    Participant

he he, bauštela sike bauštela poslije cijeđenja sokića pa će biti i monitora….

Dakky
    Participant

E dakky slobo bi se ljuljao u “mom” kaficu as ja radim u juice baru strogo sokici i to svjezi tako da danjju radim nocu se opijam ..lol

donio bi ja bar unucica vodke u dzepu pa bi pio svjeze iscijedjeni sokic od narance sa par kockica leda i par kapi vodke :smt030

Alazare
    Participant

Armada, aj mi malo opisi tu Irsku. kakva je klima, cijene, ljudi, nacin zivota i to…

ArMaDa
    Participant

Pa Alazare ukucas google pa onda irska ( moze i velika slova) i onda gledas …. ma salim se pa klima kisovita zadnjih 38 dana cijene su ubitacne ako racunas u kunama , pivo je 5eura ali 0.60 ali zaradis oko 400 eura tjedno tako da to ovdje i nije skupo a ljudi su super nitko ne gleda kao si obucen i koliki je novcanik nego kakav si kao covjek. nacin zivota je brz jer ovdje svi zive sami nema staraca da kuhaju peglaju i ostale gluposti tako da … ali sve u svemu je dobro cak jako dobro , cure dajuuuu !!!!! ..lol

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.